Vajinal muayene

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
arkadşlar vajinal muayenede acı ağrı durumları nasıl oluyor? Yani dr açılma var mı diye elle muayene ediyomuş galiba. Bende bunu öğrenmek istiyorum :) bazen yazılanları okuynca bu kadr kötü mü dyorum. Bilmedğmden korkmuyordm ama yazılanlar sayesinde bi fikrim olsun istiyorum. Ben bikere ultrson bide smear testi olmuştum sadece. Bunlardan çok mu farklı??

Son düzenleme:
Alttan penisten ince bi alet sokuyo doktor. Acı falan olmuyo bi kaç dklık bişey canım korkulacak bişey yok ben sadece çekiniyorum.

Alttan penisten ince bi alet sokuyo doktor. Acı falan olmuyo bi kaç dklık bişey canım korkulacak bişey yok ben sadece çekiniyorum.
Bu açılma var mı diye bakıyorlar ya elle yapıyolarmış galiba onu demek istemiştim.

Acimiyor ama utanıyor insan , ben 9 yıldır bebesime kavuşmak için çok.ugrastigimdan dolayı tecrübe ile konuşuyorum yani

Acimiyor ama utanıyor insan , ben 9 yıldır bebesime kavuşmak için çok.ugrastigimdan dolayı tecrübe ile konuşuyorum yani
Kavuşmadıysanz inş Rabbm en kısa zamnda kavuşmayı, kavuştuysanız da ömür boyu mutlulukla sağlkla yaşamanızı nasip eylesin inş. Ben açılma var mı diye bakarken ki acıyı sormak istedim aslında.

Kavuştum şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin 23haftalik olduk elhamdülillah.. açılma içinde okuduklarima göre acimiyormus henüz o noktaya gelmedigim için bende korkuyorum acı hissetmekten

Amin inşaAllah. Tecrbeli hatunlar yaznca öğrenriz. Benmde bugn aklıma geldi:))

Bugün Dr gittim 38 haftalık hamileyim Çatı kontrolüm 31 haftalık iken yapıldı çok canım acıdı bugün Dr a çatı kontrolü yapacak mısınız dedim o acıyı bir daha yaşarsan sezeryan istersin

Acımasının sebebi ne oldu? Meraktan soruyorum. İnsan başına ne gelck bilmek istiyoru. Elle mi baktı basıl oldu. İlk 31 haftalıkken mi başladı çatı muayenesi? Benm bidahaki randevum 32 haftalıkken bakalım yapcak mı?

Arkadaşlar ilk defa olunca panik yapıyorsunuz defalarca muayene edildim 3 kez normal doğum yaptım.hepsinde panik oldum acı değil korkudan tedirginlik ten sonuçta parmaklar içeri girip acabildikleri kadar açmaya çalışıyorlar kaç cm diye o yüzden .

Acı olmuyorsa sıkıntı yok:)) zaten dedğnz gibi ilknde bi tedirginlk olur snrasında insan alışır:) bende smear testi olurken tedrgn oldum azck acı hissttm. Ama bidahakind tecrube olunca artık bu kadr gerlmem inş

Canım 38 haftalık iken bakılıyormuş normalde benim erken doğum riskim vardı o yüzden bakıldı birde elini soktuğu için biraz acı veriyor :)

Doğuma son 15 gün kala muayene etti doktorum ilk iki gebelikte doktorum aynı doktordu .ikisinde de 40 haftaya 15 gün kala muayene etmişti.3. dogumumda muayene etmedi zaten iki doğum yapmışsın dedi.ebeler doğumdan önce bakıyorlar yeni sancıların başladığında ne kadar açılmış diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…