- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Bende de bir yumurta oluşmuştu bana da demedi.bu sefer doktorumu değiştireceğim.sonic alamadım çünkü kaç senedir uğraşıyorum.Hanımlar merhaba bugün özel bi hastanede hormon testlerimi gösterdim herşey temiz çıktı çok şükür birde alttan muayene etti 1 tane yumurtam göründü birer gün arayla ilişki önerdi Pazartesi çarşamba cuma Q folik asit gyno max xl verdi Birde smear testi yaptırdı perşembe kontrolüm var inşallah bu ay sağlıklı bi şekilde hamile kalırım Benim anlamadım neden çatlatma iğnesi falan vuralım demedi ki
Ne kadardır uğraşıyorsunuz ilaç falanda mı vermediBende de bir yumurta oluşmuştu bana da demedi.bu sefer doktorumu değiştireceğim.sonic alamadım çünkü kaç senedir uğraşıyorum.
Klomen verdi yumurtan oluşmuş gayet iyi dedi.catlama iğnesi falan vermedi.2 senedir bu doktora gidiyorum.herseyimiz normal hiç sorun yok.Ne kadardır uğraşıyorsunuz ilaç falanda mı vermedi
İyi bi doktor şart bazı doktorlar Umursamıyor bileKlomen verdi yumurtan oluşmuş gayet iyi dedi.catlama iğnesi falan vermedi.2 senedir bu doktora gidiyorum.herseyimiz normal hiç sorun yok.
Bu sefer doktoru değiştireceğim.
Herşeyim ile çok ilgilendi doktor sağolsun.ama yumurtlamam da normalken klomen kullandim.hadi yumurtlama oldu neden çatlatma iğnesi yapmadın kaç ay.İyi bi doktor şart bazı doktorlar Umursamıyor bile
ya neden öyle ki yeni gördüm cevabını MerveGenelde 2 yumurta olunca iğne vurmak istiyor doktorlar.
Çünkü 2 yumurta gebelik ihtimalini arttırır. Tek olunca suni yumurtlama yaptırmak istemezler genelde.ya neden öyle ki yeni gördüm cevabını Merve
O zaman şansım yok mu diyeyimÇünkü 2 yumurta gebelik ihtimalini arttırır. Tek olunca suni yumurtlama yaptırmak istemezler genelde.
Hayır canım 1 tane yumurtlamayı biz doğal olarak yapabiliyoruz zaten. Doktorlar 2 tane olunca yardımcı olsun diye iğne vuruyor öyle düşün.O zaman şansım yok mu diyeyim
Doktor bana yardımcı olabileceğini söyledi ben demiştim doktora yumurta çatlamazsa iğne yapılır mı diye oda perşembe tekrar kontrole çağırdı bakalımHayır canım 1 tane yumurtlamayı biz doğal olarak yapabiliyoruz zaten. Doktorlar 2 tane olunca yardımcı olsun diye iğne vuruyor öyle düşün.
Merhaba iğneyi ne zaman oldunuzBenimde bir yumurtam oluşmuştu 19 mm ovitrelle verdi 1 tane diye yumurta
Çarşamba günü saat 12 de canımMerhaba iğneyi ne zaman oldunuz
Hayırlara vesile olsun inşallah hamile kalırsınızÇarşamba günü saat 12 de canım
Aminn canım inşallah sizede nasip olsunHayırlara vesile olsun inşallah hamile kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?