Vajinal muayene

Tatlikavun

Kova Burcu kadını ♒️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
1.403
2.168
63
Hanımlar merhaba bugün özel bi hastanede hormon testlerimi gösterdim herşey temiz çıktı çok şükür birde alttan muayene etti 1 tane yumurtam göründü birer gün arayla ilişki önerdi Pazartesi çarşamba cuma Q folik asit gyno max xl verdi Birde smear testi yaptırdı perşembe kontrolüm var inşallah bu ay sağlıklı bi şekilde hamile kalırım Benim anlamadım neden çatlatma iğnesi falan vuralım demedi ki

Hanımlar merhaba bugün özel bi hastanede hormon testlerimi gösterdim herşey temiz çıktı çok şükür birde alttan muayene etti 1 tane yumurtam göründü birer gün arayla ilişki önerdi Pazartesi çarşamba cuma Q folik asit gyno max xl verdi Birde smear testi yaptırdı perşembe kontrolüm var inşallah bu ay sağlıklı bi şekilde hamile kalırım Benim anlamadım neden çatlatma iğnesi falan vuralım demedi ki
Bende de bir yumurta oluşmuştu bana da demedi.bu sefer doktorumu değiştireceğim.sonic alamadım çünkü kaç senedir uğraşıyorum.

Ne kadardır uğraşıyorsunuz ilaç falanda mı vermedi
Klomen verdi yumurtan oluşmuş gayet iyi dedi.catlama iğnesi falan vermedi.2 senedir bu doktora gidiyorum.herseyimiz normal hiç sorun yok.
Bu sefer doktoru değiştireceğim.

Klomen verdi yumurtan oluşmuş gayet iyi dedi.catlama iğnesi falan vermedi.2 senedir bu doktora gidiyorum.herseyimiz normal hiç sorun yok.
Bu sefer doktoru değiştireceğim.
İyi bi doktor şart bazı doktorlar Umursamıyor bile

İyi bi doktor şart bazı doktorlar Umursamıyor bile
Herşeyim ile çok ilgilendi doktor sağolsun.ama yumurtlamam da normalken klomen kullandim.hadi yumurtlama oldu neden çatlatma iğnesi yapmadın kaç ay.
Gerek yok çok düzenli bı yumurtlama var regli düzenli hormonlar iyi esinde sende çok sağlıklı siniz diyor.
Ama buraları okudukça ben doktoru değiştirmeye karar verdim.

Hayır canım 1 tane yumurtlamayı biz doğal olarak yapabiliyoruz zaten. Doktorlar 2 tane olunca yardımcı olsun diye iğne vuruyor öyle düşün.
Doktor bana yardımcı olabileceğini söyledi ben demiştim doktora yumurta çatlamazsa iğne yapılır mı diye oda perşembe tekrar kontrole çağırdı bakalım

Benimde bir yumurtam oluşmuştu 19 mm ovitrelle verdi 1 tane diye yumurta

Back
X