- Konu Sahibi pembe dusler
Merhaba bayanlar..Vajinal muayenede kullanılan aletler tek kullanımlık mı oluyo yada nasıl dezenfekte edılıyo.çok tedirginim.Aydınlatın kardesinizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım vajinal muayenesi derken neyi kastettinizz doktorunuz nededi ona göre söylicemdeMerhaba bayanlar..Vajinal muayenede kullanılan aletler tek kullanımlık mı oluyo yada nasıl dezenfekte edılıyo.çok tedirginim.Aydınlatın kardesinizi![]()
Prezervatif takıyolar, hatta benim doktorum bol bol kayganlaştırıcı da sürüyor.Merhaba bayanlar..Vajinal muayenede kullanılan aletler tek kullanımlık mı oluyo yada nasıl dezenfekte edılıyo.çok tedirginim.Aydınlatın kardesinizi![]()
Anladım teşekkürlerPrezervatif takıyolar, hatta benim doktorum bol bol kayganlaştırıcı da sürüyor.
Yok henüz gitmedim ama pazartesi gidicem.illaki bakıcaktır alttan.ondan sordum aklıma takıldıCanım vajinal muayenesi derken neyi kastettinizz doktorunuz nededi ona göre söylicemde
Prezervatif yeterli oluyomu yani hijyenik olmasına.ilginçmişVajinal ultrasonda prezervatif takılıp jel sürülüyor, çatal denilen muayene koltuğunda da kullanılan aletler (vajina ağzının genişletilip bakıldığı alet) hep yeni açılıp kullanılıyor. Genelde plastik, tek kullanımlık aletler oluyor. Sadece Devlet hastanesinde yatılan sedye ya da koltuktaki koruyucu pedler yenilenmiyor, özel hastanede her hastada koltuğa yeni koruyucu ped çekiliyor. Bana böyle denk geldi hep.
Prezervatifte ilkkez duydum acikcasiii ben oyle girmedimm catala ciktim alttan kamera gibi uzun bise sokuyo yumurtalarima oyle bakmisti gelismismi diye sizin bahsettiginiz baska biseYok henüz gitmedim ama pazartesi gidicem.illaki bakıcaktır alttan.ondan sordum aklıma takıldı
o alete prezervatif geciriliyor işte :)Prezervatifte ilkkez duydum acikcasiii ben oyle girmedimm catala ciktim alttan kamera gibi uzun bise sokuyo yumurtalarima oyle bakmisti gelismismi diye sizin bahsettiginiz baska bise![]()
Hemsireler siz girmeden hallediyo o prezervatif isini genelde, ondan gormemissinizdirPrezervatifte ilkkez duydum acikcasiii ben oyle girmedimm catala ciktim alttan kamera gibi uzun bise sokuyo yumurtalarima oyle bakmisti gelismismi diye sizin bahsettiginiz baska bise![]()
Aaaa amaa ben gordugumde jell suruyo bide doktor oyle gormustum sasirdim kiz sindio alete prezervatif geciriliyor işte :)
Aayy galiba yaaHemsireler siz girmeden hallediyo o prezervatif isini genelde, ondan gormemissinizdir![]()
Olabilir.bende o yüzden sordum çünkü bu tür aletler kullan at olması imkansız.o alete prezervatif geciriliyor işte :)