• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal (ölü) doğum sonrası

Ben sormadım açıkçası bizde genetik istenmediğimiz durumlar çıktı. Bu durumda bir netlik veya çözüm olmadıktan sonra benim gebelik planım yok. Beni kayıp çok etkiledi 4 ay oldu ama hala yavrumu düşünmediğin tek bir an olmuyor. Hazır hissedince ve şartlarımızı toparlayınca evlat edinmeye başvuracağız. Allah hepimizin yolunu kolaylaştırsın
Amin Rabbim acınızı hafifletsin 🙏Ne güzel düşünmüşsünüz Allahım kolaylaştırsın🙏

@pimpirikliana ben zaten 3. Denemede tüp bebek ile hamile kalabilmiştim. Bir şey olmuyorsada çok zorlamamak gerekiyor diye düşünüyorum. Ve olmuyorsa bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Bedenen ve ruhen çok yorgunum. 29 yaşıma bile girmedim ama saçlarım beyazladı
Öyle düşünmeyin lütfen çok acı bende yaşadım biliyorum ama olmuyorsa en güzeli olacağı içindir ben buna inanıyorum 🙏Rabbim yeniden nasip etsin inşallsh ben buna inanıyorum 🙏

@pimpirikliana ben zaten 3. Denemede tüp bebek ile hamile kalabilmiştim. Bir şey olmuyorsada çok zorlamamak gerekiyor diye düşünüyorum. Ve olmuyorsa bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Bedenen ve ruhen çok yorgunum. 29 yaşıma bile girmedim ama

Back
X