Opsss :) Ben de sen açamayacaksın diye konu açmıştım üst üste geldi şimdi
Neyse yönetimle konuşayım :)
Umarım bol paylaşımlı bir topik olurHayırlı uğurlu olsun
Vajinismusu Ekim ayında yendiğim ve sadece 4 kere cinsel ilişkiye girebildiğim için vajinal orgazm nasıl bir şey bilmiyorum. Henüz yaşayamadım. Benim de merak ettiğim, klitoral orgazm olabiliyorum. Vajinal orgazmda hissedilen de klitoral orgazm ile aynı mı? Bugün bir video izledim. Psikologlar aslında cinsel ilişkide alınan zevkin tamamına orgazm diyorlarmış. Ama insanların orgazm diye niteledikleri şey boşalmaymış. Cinsel ilişkiden zevk alan herkes orgazm yaşıyormuş, ama doruk noktasına ulaşmada bazıları sıkıntı yaşıyormuş.
Arkadaşlar eger bu durumu sex esnasında düşünürseniz olamazsınız,oncelikle sevişmeyi uzun tutun,degişik pozisyonlar ve oral sexi deneyın,çok özür diliyorum ama cinsel birleşmede üst üste 2 veya hatta 3 kez orgazm bile oldugumu bilirim
değişik pozisyonlar elbette deneniyordur...sanırım durum psikolojik genelde ..işte o durum nasıl aşılabilir???
düşünmeyelim demekle olmuyor ne yazıkki kendi kendimize diyoruz ama olmuyor işte:)))
1---cinselliğe yeni başlayan kişiler için yeni evliler için alışma süresi ne kadardır kaç aydır?
2---prezervatif kuruluk yapıyor mu? orgazmda prezervatifin olumlu olumsuz etkisi var mı?
3---Kuruluk problemi olanlar için ne önerebilirsiniz?
Bilgilendirilmeyi bekliyoruz:)))Teşekkürler...
Arkadaşlar eger bu durumu sex esnasında düşünürseniz olamazsınız,oncelikle sevişmeyi uzun tutun,degişik pozisyonlar ve oral sexi deneyın,çok özür diliyorum ama cinsel birleşmede üst üste 2 veya hatta 3 kez orgazm bile oldugumu bilirim
Bu arada orgazm olmayı kegel egzerizleri kolaylaştırıyormuş ,ilişki esnasında idrar tutar gibi hareketler yaparak
vajinal kasları geliştirerek orgazm yolunda ilerleyebiliyormuşuz... Bilginize...Deneyip görücez bakalım:)
Arkadaşlar merhabalar...
Konu başlığından da anlaşıldığı üzere vajinal orgazm olamayan kişilerin bu problemi aşabilmeleri için
açılan bir konubaşlığıdır. Bu konu ile ilgili profesyonel destek alan arkadaşlar bilgilerini bu problemi yaşamayan ya da bu problemi
aşan arkadaşlar ise tecrübelerini paylaşarak bu problemi yaşayan kişilere destek olmalarını rica ediyorum
Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?