Vajinal orgazm olamayan-- olmayı başaran arkadaşlar tecrübelerimizi paylaşalım

pilar82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
124
2
96
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar...
Konu başlığından da anlaşıldığı üzere vajinal orgazm olamayan kişilerin bu problemi aşabilmeleri için
açılan bir konubaşlığıdır. Bu konu ile ilgili profesyonel destek alan arkadaşlar bilgilerini bu problemi yaşamayan ya da bu problemi
aşan arkadaşlar ise tecrübelerini paylaşarak bu problemi yaşayan kişilere destek olmalarını rica ediyorum
Teşekkürler...

Opsss :) Ben de sen açamayacaksın diye konu açmıştım üst üste geldi şimdi

Neyse yönetimle konuşayım :)

Umarım bol paylaşımlı bir topik olur Hayırlı uğurlu olsun

Umarım vajinismus topiği gibi , tecrübeleri arkadaşların bu problemi yaşayan arkadaşlara yardım ettiği bir topik olur

bunun jinekolojik bi rahatsizligi olabilir mi? belkide tamamen ruhsaldir, bilemiyorum. ben vajinismusum ona ragmen gayet orgazm olabiliyorum ayiptir söylemesi hihihihi

Arkadaşlar vajinal orgazm ancak cinsel birleşmeyle olabilir,vajinismus olan biri nasıl oluyor onu anlamadım:)
Allah size de tez zamanda yardımcı olur inşallah...
Klitoral orgazm yani dışarıdan uyarıyla olan orgazmda sorun yok kadınlarda
sadece cinsel birleşme sırasında orgazmda problem oluyor vs bunun aşılması için
birbirimize destek olabilecek bir konu sayfası olsun burası ben oluyorum ben olamıyorumdan öte
aynı vajinismusdaki cevaplar gibi ayrıntılı nasıl olunuyor ne yapmalı vs tarzında bilgilendirici çözümlerin yeraldığı
bir konu başlığı olsun lütfen...Teşekkürler...

Vajinismusu Ekim ayında yendiğim ve sadece 4 kere cinsel ilişkiye girebildiğim için vajinal orgazm nasıl bir şey bilmiyorum. Henüz yaşayamadım. Benim de merak ettiğim, klitoral orgazm olabiliyorum. Vajinal orgazmda hissedilen de klitoral orgazm ile aynı mı? Bugün bir video izledim. Psikologlar aslında cinsel ilişkide alınan zevkin tamamına orgazm diyorlarmış. Ama insanların orgazm diye niteledikleri şey boşalmaymış. Cinsel ilişkiden zevk alan herkes orgazm yaşıyormuş, ama doruk noktasına ulaşmada bazıları sıkıntı yaşıyormuş.

bende aynı dertten müzdarip vajınısmusu yendım sımdıde orgazm olamıyrm daha dogrusu nasıl bısey bılmıyrm yaklasık 7 aydır cınsel hayatım var fakat vajınal orgazm olmadım daha benım gıbı olan arkadalar varmı?

Arkadaşlar eger bu durumu sex esnasında düşünürseniz olamazsınız,oncelikle sevişmeyi uzun tutun,degişik pozisyonlar ve oral sexi deneyın,çok özür diliyorum ama cinsel birleşmede üst üste 2 veya hatta 3 kez orgazm bile oldugumu bilirim

değişik pozisyonlar elbette deneniyordur...sanırım durum psikolojik genelde ..işte o durum nasıl aşılabilir???
düşünmeyelim demekle olmuyor ne yazıkki kendi kendimize diyoruz ama olmuyor işte:)))

1---cinselliğe yeni başlayan kişiler için yeni evliler için alışma süresi ne kadardır kaç aydır?
2---prezervatif kuruluk yapıyor mu? orgazmda prezervatifin olumlu olumsuz etkisi var mı?
3---Kuruluk problemi olanlar için ne önerebilirsiniz?

Bilgilendirilmeyi bekliyoruz:)))Teşekkürler...

Evettt cinselliğe yeni başlayanlar için alışma süresi ne kadar? Bunu ben de merak ediyorum???:26:

Merhaba bu konuda uzman degilim ama bildiğim kadarıyla;kadının orgazmı kasılmalarla oluşuyor ve bu kasılmalar zamanla daha çok geliştigi için daha hızlı ve rahat orgazm olunabılıyor.Kaslar geliştikce kasılma çok daha rahat oluyor.Mesela ben 4-5 aydan sonra ilk orgazmımı yaşamıştım ki şu an tek seferde 2 hatta 3 sefer orgazm oldugum çoktur.
1-Bu sanırım sizin kaslarınızın gelişmesiyle alakalı bir durum
2-Kondom kullanmadıgımız için cevap veremeyecegim,eşim hiç sevmiyor kondomu
3-Ben kuruluk yaşamadıgımdan oturu ne cevap veremeyecegım ama kendi tecrübeme göre cinsel birleşme esnasında partneriniz penisini vajinadan çok çıkartıyorsa o zaman kuruluk oluyor hava ile temas ne kadar az olursa o kadar ıslaklık oluyor ve tahriş,agrı olmuyor buda rahatlamayı kendınızı kasmamanızı saglıyor,eşinizi yavaş yapması konusunda uyarın,oldu bıttıye getırmesınler yavaş ve nazik olsunlar

aşagıda bilimsel bir yazı var önemli kısmını kopyalıyorum

kadının orgazmındaki karakteristik bir belirti, havsala adalelerinin kasılmasıdır. Vajina adaleleri kasılınca, bu penisi uyarır, penis de tekrar vajina duvarını uyarır. Havsala ve vajina kasları kusursuz birer uyarıcıdır. kadın kendini alıştırdığında, bu kaslardan birini veya ikisini birden hareket ettirebilir. Bunlardan biri vajina ağzını saran yüzük şeklindeki kastır; buna vajina ağzının kontraksiyon kası adı verilir. Anüsü açıp kapayan kasla birlikte sekiz (8) rakamı şeklini alır. Bunun tıbbi terimi: Levator ani'dir. Öteki de havsala kemiği içinde vajinayı saran, at nalı şeklindeki kastır. Van De Velde'ye göre, bu kasın vajinayı saran bir kısmının adı Levator vajinaedir.

Vajina ağzından pek uzakta olmayan bu iki kas lifleri vajinaya destek olur. Bu adalelerin ustaca kasılmasıyla cinsel ilişkide sadece erkeğin aldığı zevk artırılmaz, aynı zamanda kadın kendisinin de daha fazla uyarılmasını sağlar. kadın bu adaleleri sürekli kasıp gevşetmekle kolayca orgazma ulaşabilir. Aynı zamanda kadın, erken boşalmadan sonra penisin yumuşamasını, bu adaleleri sürekli kasmakla önleyebilir. Böylelikle kendi orgazmı gitgide hafiflerken, erkeğin penisinin sert kalma süresini de uzatmış olur.

Bu belirtilen iki kas grubu irade dışı öyle kasılabilir ki, penisin girmesini veya çıkmasını engelleyebilir. Bu belirtiye vajina krampı (vajinismus) adı verilir; ruhsal kramplar, cinsel ilişkinin yanlış yorumlanması vajina kramplarının baş etkenidir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu konu neden aktif olmuyor
mutlaka bu durumu aşmış olanlar vardır içimizde ya da hiç yaşamamış olanlar...
Birbirimize destek olalım lütfen...

Bu arada orgazm olmayı kegel egzerizleri kolaylaştırıyormuş ,ilişki esnasında idrar tutar gibi hareketler yaparak
vajinal kasları geliştirerek orgazm yolunda ilerleyebiliyormuşuz... Bilginize...Deneyip görücez bakalım:)

Eşinizin boşalma süresi bir hayli uzun olmalı veya sizimi erken boşalıyorsunuz.nasıl beceriyorsunuz.

korkusu olan arkadaşlar varsa yardım alabilirler,mesela en yakınlarından yada sağlık ocaklarına gidebilirler,ben de evliliğimin ilk günlerinde zorlanmıştım,3. gün yenebildim korkumu,eşim bu konuda cok anlayışlı,evlenmeden önce cok korkuyordum,ama şimdi korkularımı yendim ve cok rahatım,ilişkiye girme durumunu uzun tuttuğumuzda,mesela 10 gün sonra falan,o zaman biraz zorlanıyorum,onun dışında herhangi bir problem yok

Pilar selam,
Mesajını aldım ama şu anda cevap yazamıyorum, eger bana email adresini gönderirsen oradan yazışırız.

Arkadaşlar eger düşünür ve stres yaparsanız olmaz, herşey beyinde başlar

verilen cevapları hiç okumadım vaktim yok yazıp çıkacağım inş yardımcı olurevlenmeden önce hiç tecrübem olmamıştı evlendikten sonrada 2 yıl bekarlık günlerimdeki gibi klitoral orgazmla idare ettim allahtan eşim anlayışlıydı oral yapıyordu bazen bazen eliyle ama çoğu zaman numara yapıp boşa duş alıyordum doğum yaptım normal doğum 5 ay sonra vajinal orgazmı yaşadım daha önce bende bu sorunu araştırdığım için paylaşıp yardımcı olmak istedim şimdi öncelikle kadın olduğunu hissetmen lazım kendini seksi hissetmen lazım bi gece ilişkiye girmeden önce aynada kendine bak soyun kendini okşa ama sanki Hollywood yıldızıymışsın gibi sanki dünyadaki tüm erkekler sana hasta oluyormuş gibi düşün havaya gir sonra klitorisini oyna tam orgazm olacakken bırak birazda oyna kendinle seksi bakışlar at sonra yine klitoral orgazmı tam tepe noktaya gelmeden bırak sonra eşimin yanına git bolca sevişin çok ateşlisin eşinin üstünde giriş yapmadan gitgel oynaş ıslan erkek bi yere yaslansın üstüne otur yalnız popon onun yüzüne baksın arkanda kalsın yani sonra artık sen ni yıldızsın herşeyi unut gitgel bi süre dünyadaki en ateşli kadın sensin eşinin ni elini göğsüne çek diğerini klitorisine oynasın sırtını öpsün sadece dokunuşlara odaklan hisset herşeyi unut sen yıldızsın sonunda inşallah ulaşacaksın devam et hiç durma inle emşn ol eşinde zevk alacak ay inşşş bi yardımım dokunur gayet açık yazmaya çalıştım çünkü herkes rahat ol deyip geçiyor bi işe yaramıyor sonra kendimden biliyorum işe yararsa yaz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…