Gebeliğe Hazırlık Vajinal ovül ve antibiotik kullanırken hamile kalınırmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceylancihangir

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
136
43
13
32
herkese merhabalar
10 gün önce genel kontrol için kafın doğum uzmanına gittim. Çok şükür bir sorun çıkmadı. Gebelik istediğim için doktor folik asit verdi. Bide ilaç olarak bana bir antibiotik ve ovül verdi. Ama neden verdiğini söylemedi. Herhalde bişey gördü. Bende unuttum sormadım eczaneden ilaç alırken gördüm. Şimd onları kullanıyorum. Riskli günlerimide değerlendirdim. Antibiotikle vajinal ovülün hamile kalmama engel olurmu? Daha önce kullanıp hamile kalan varmı?

Vajinal ovul kullanıldığında falan hamile kalınıyor diye biliyorum bende kullanırken bir sıkıntıdan dolayı doktora gittim bana düşük yapmış olabilirsin dedi dedim ben bu ilacı kullanıom mümkün olur mu dedim olur tabiki dedi.bildiğim bu kadar.ama mantar falan varsa tedavi olman en iyisi.ilk tedavini bitir hamileliğin olursa inş. olur sağlıklı olur.

Aslında benim akıntı kaşıntı koku hiç bişeyim yok zaten o şikayetle gitmedim genel muane olmak için niye verdiğini anlamadım :) amin inşallah sağlıklı bi şekilde olur

Aslında benim akıntı kaşıntı koku hiç bişeyim yok zaten o şikayetle gitmedim genel muane olmak için niye verdiğini anlamadım :) amin inşallah sağlıklı bi şekilde olur

Rabbim en iyisini bilen bence doktorunu arayıp sorabilirsen sormayı dene ben bir tek sorunum olduğunda kullanıyorum başka zaman verildiğini bilmiyorum idrar tahlili yaptı mı .eğer orda bişi görmüşse oda olabilir bazen doktorlar gördüğünü söylemeye bile eriniyor. Ama isteyen herkesin rabbim yanındadır. İstemekten vazgeçmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…