Ben de verirken hafif kan gelmişti doktor normal demiştiKizlar bugün kontrol için doktora gittim çok şükür yaram iyilesmis mantar kalmamış koruyucu fitil yazdım dedi ordan sonra ketemde hpv için suruntu verdim eve geldigimde lekelenme gördüm normal mi acaba yasayaniniz var mı azar azar WC ye girdiğimde peceteye geliyor akıntı testi alindiktan sonra normal mi acaba kafama baya bı taktım
Evet benimde tam anlattığımız gibi geldi adetim bitince gittim ben o an da değil ama eve gelince farkettim endişelendim daha önce yasamayincaGecen bende de aynısı oldu acık at suyu gıbı ıcınde pul pul kahve sonrasında da sumuksu kahve hem muayeneden sonra olurmus hemde adetım yakınlasmıs
Ben doktora sordugumda olur bu demıstı bende cok endıse duydum ama suan kultur sonucum cıkmadı o yuzden bana fıtıl vermedı. Acaba bu durum gecınce kullansanız daha ıyı olur gıbıEvet benimde tam anlattığımız gibi geldi adetim bitince gittim ben o an da değil ama eve gelince farkettim endişelendim daha önce yasamayinca
Aaa deneyeceğim kuzum çok teşekkür ederimDevamlı gittiğim jinekolaga gittim kuzum hpv hiç vermemiştim doktora sordum ketemde veriliyor deyince keteme gidip verdim.Benim devamlı lanet mantar oluyor o kadar korunmaya çiftli tedaviye rağmen onun için burda Allah razı olsun arkadaşın biri sirkeli ve kefiri bir tarif verdi ben deneyeceğim bir ara sende dene canım.Sabahlari aç karnına sarımsak ve doğal elma sirkesi içilecekmis.Dogal kefir icinede zencefil,zerdeçal,karabiber,tarçın eklenip kullanılacakmis baya fayda görmüş arkadaş sende dene inşallah
Canım netten baktım ücretli görünüyor sen para verdin mi tamamen reçeteli mi ne zaman oldun ? bende araştırayım kuzum öyle bişey varsa olayım bendeKuzucum hpv aşısını doktor yazıyor sen reçeteyle istediğin yerde ya da doktora yazdırabiliyorsun. Benim da bazen beyaz krem gibi bazende sarı balgam gibi geliyor. Tek mantar üredi. Hpv testi yaptırmıştım negatif geldi. Ama benden pcr için kültür alınırken o an akıntım yoktu ondan mı üreme olmadı bilmiyorum bende senin gibi çok takıntılıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?