Vajinal sürüntüden sonra lekelenme?

iremsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
133
30
98
38
Kizlar bugün kontrol için doktora gittim çok şükür yaram iyilesmis mantar kalmamış koruyucu fitil yazdım dedi ordan sonra ketemde hpv için suruntu verdim eve geldigimde lekelenme gördüm normal mi acaba yasayaniniz var mı azar azar WC ye girdiğimde peceteye geliyor akıntı testi alindiktan sonra normal mi acaba kafama baya bı taktım

Ben de verirken hafif kan gelmişti doktor normal demişti

Gecen bende de aynısı oldu acık at suyu gıbı ıcınde pul pul kahve sonrasında da sumuksu kahve hem muayeneden sonra olurmus hemde adetım yakınlasmıs

Bişey kullanmak gerekir mi acaba ben fitil koyacağim siz bişey kullandınız mı?
Bu zamana kadar smear verdiğim de de hiç kanama lekelenme falan yaşamamıştım endiselendim

Gecen bende de aynısı oldu acık at suyu gıbı ıcınde pul pul kahve sonrasında da sumuksu kahve hem muayeneden sonra olurmus hemde adetım yakınlasmıs
Evet benimde tam anlattığımız gibi geldi adetim bitince gittim ben o an da değil ama eve gelince farkettim endişelendim daha önce yasamayinca

Evet benimde tam anlattığımız gibi geldi adetim bitince gittim ben o an da değil ama eve gelince farkettim endişelendim daha önce yasamayinca
Ben doktora sordugumda olur bu demıstı bende cok endıse duydum ama suan kultur sonucum cıkmadı o yuzden bana fıtıl vermedı. Acaba bu durum gecınce kullansanız daha ıyı olur gıbı

Canım ben normalde mantardim geçmiş tekrar mikrop kapma diye fitil yazdım kullan dedi ben doktordan çıktıktan sonra keteme gidip suruntu verdim daha önce vermemiştim doktorda istersen verebilirsin demişti suruntuyu başkası aldı bunun üzerine kullansam daha iyi olur gibi enfeksiyon falan kapmayayim bari normalde çok pimpirikliyim hazır iyilesmisken bu iyi olmadı kafama takar dururum

Orası öyle kuzum tabikide kullan bakalım sürüntüyğ nerede verdin hangi doktora gittin benimde tekrardan gitmem gerekiyor ne baş belası bir durum ya geçmiyor

Devamlı gittiğim jinekolaga gittim kuzum hpv hiç vermemiştim doktora sordum ketemde veriliyor deyince keteme gidip verdim.Benim devamlı lanet mantar oluyor o kadar korunmaya çiftli tedaviye rağmen onun için burda Allah razı olsun arkadaşın biri sirkeli ve kefiri bir tarif verdi ben deneyeceğim bir ara sende dene canım.Sabahlari aç karnına sarımsak ve doğal elma sirkesi içilecekmis.Dogal kefir icinede zencefil,zerdeçal,karabiber,tarçın eklenip kullanılacakmis baya fayda görmüş arkadaş sende dene inşallah

Aaa deneyeceğim kuzum çok teşekkür ederim benim akıntım sarı ama üreme olmuyor hiç tek mantar ürüyor seninde akıntıların öyle mi geliyor. Ben hpv özelde verdim bende de üreme olmadı ve hpv aşılarımı oldum korunmak için. Gittiğim jinekoloji doktoru gitti bende doktor arayısındayım

Bende de bazen saydam beyaz bazen sarımsı oluyor.Hpv aşısı ozeldemi oluyor acaba? Sen hangi şehirdesin kuzum? Ben şehir Hastanesi'nde doğum doktorum olarak takibine girdim çok memnun kaldım ilgisinden inceliğinden Allah razı olsun.Bu arada çokta özel gezdim en son onda karar kıldım.Dinlemesi alakası çok önemli inşallah sende bulursun ben Eskisehir'deyim canım.

Kuzucum hpv aşısını doktor yazıyor sen reçeteyle istediğin yerde ya da doktora yazdırabiliyorsun. Benim da bazen beyaz krem gibi bazende sarı balgam gibi geliyor. Tek mantar üredi. Hpv testi yaptırmıştım negatif geldi. Ama benden pcr için kültür alınırken o an akıntım yoktu ondan mı üreme olmadı bilmiyorum bende senin gibi çok takıntılıyım

Canım netten baktım ücretli görünüyor sen para verdin mi tamamen reçeteli mi ne zaman oldun ? bende araştırayım kuzum öyle bişey varsa olayım bende

Evet canım tek dozu 790 tl toplamda 3 doz olman gerekıyor onların zamanları var. Doktor yazıyor receteyle alıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…