Vajinal Ultrason Çektirmeden Tüp Bebek Yaptırmak Mümkünmü(Yalvarıyorum Cevap yazın )

canım benim baktılar zaten gecen hafta ama zor oluyor çok zor tedavim boyunca karından yapılmasını istiyorum sorun eşimde benim herhangi bi sorunum yok

ya gülencim bak bende de eş problemi var yani benimde bişeyim yok ama malesef bütün olaylar yani uygulamalar bizim üzerimizden geçiyo ben 1 defa negatif tüp bebek uygulaması geçirdim sana diyebilirimki 2 güne bir yumurtlama takibi oluyo sevmediğin şekilde ve Ayrıyeten rahim filmi var daha o çekildimi senin bak onu mutlaka istiyolar onda sen mutlaka anestezi iste bence aslında hani vajinusmusun olmasa 5 -10 dk süryo ama işte senin durum farklı ama sonucu güzel olcak diye düşün bebekleri düşün canım o zaman herşeye katlanıyo insan

rahim filmi istemiyolar benden ben çok istiyorum çekilmek ama mustafa beu gerek yok illa fark ederdik diyor ne bilim istemediler..
canımcım biliyorum bende 1 kez tüp yaptırdım muay oluyorum oluyorum ama doktoruda 3 hemşireyi maaf ediyorum avazım çıktı kadar bağırıyorumm

hsg filmi değil dimi canım bu bahsettiğin , normal , bir çoğumuzun alttan diye bildiği transvajinal ultrason bakımı mı kast ettiğiğn ??
o olmadan nasıl yumurtanın gelişiminin takibi yapılacak mümkün değil :1no2:

bencede o olmadan mümkün degil
hem benim canımda çok azdır ama bilmiyorum senin gibi olmuyorum çok şükür
eee sen ilişkidede böyle hissediyosundur o zaman
eger öyleyse allah yardımcın olsun kardeşim mutlaka tedavisi vardır

yok ilişkide öyle hissetmiyorum ilişkide rahatım Allaha şükür ağrım falan olmyor
ultrasonda biraz korktum içinde oluyor sanırım..
karındanda bakılarak takip edebiliyolar ama burcak hanım her defasında altan bakmıyordu
ben hiç bakılmasın istiyorum mustafa beye gectim şimdi ama en azından oda bir gün baksın bir gün bakmasın of yaaaaaa

canım benim sonuçta o alette çok kaygan öle düşün acıtmıyo diye kendini kandır be kardeşim Allah yardımcın olsun güselim çok üzüldüm durumuna

Gülencim senin probleminin aynısını arkadaşım yaşıyor. O kadar çok acılar çekti ki ikinci kez çocuğunu aldılar hemde hemşire hatası yüzünden ama hala senin gibi alttan muayene olamıyor. Şimdi yine hamile mecbur kaldıgı zamanlarda oluyor. Bence bunun için anestesi almak gereksiz. vücuduna yazık. Doktorunla konuşmalısın sana daha fazla özen gösterir. Tabi sende biraz dayanıcaksın böyle yaparsan tedavini olumsuz etkiliyebilirsin yada doktorun müdahale etmesi gereken bir şeyi geciktirebilirsin. Kendi kendini şartlandır ben bunu yapıcam diye. Kas gevşetici al ama anestezi olma.

KAS GEVŞETİCİ işe yararmı acaba teşekkür ederim kıslar ya destek oluyorsunuz bana kafaya takmasam sorun yok da önceki günden başlıyorum korkmaya mustafa beyle en iyisi konuşmak

melsa yarın randevu var aradım dedmki anestezii istiyom tamam dediler ama kocamın haberş olmucak dedim salak kafam sonra aradılar mustafa bey öncenormal denicem demiş yaa bende yarın gitmeden arıcam ben gelmiyom dicem :) bayıltsınlar beni öyle yapsınlar şuan hiç yalan değil vallahi billahi titriyorum yarını düşnündükce cenem şuan sım sıkı kapalı. hem yarın ben kızlık zarımıda aldırmayı düşünüyorum benim esnekmiş başa bela belkide ondan oluyor bu agrım

gülencim sen mustafa bey le konuştun mu? durumu biliyor mu ne kadar korktuğunu bağırdığını falan? keşke yüzyüze konuşsaydın herşeyi. bir de hiç bir psikiyatristle konuştun mu? anestezi değil ama muayene öncesi alınacak yeşil reçeteli bir ilaç belki azıcık rahatlatır seni. en azından transfere kadar alabilirsin sanırım böyle ilaçları. bence kaçma ve git konuş. onlar senin gibi kaç hasta görmüşlerdir utanma. bir çaresine bakacaklardır. keşke ilaç için flan bir psikiytristle görüşseydin

bence de anestezi alma.zaten yumurta toplama işlemi sırasında alacaksın ve sanırım bu gidişle transferde de.
eminim doktoruna söylersen arkadaşlarımın dediği gbi sana sakinleştirici bir ilaç verir.zaten en fazla 3 dklık bir olay.ultrason aletinde prezervatif ve kayganlaştırıcı bir arada olduğu için canının acımasını ben psikolojik olarak düşünüyorum

ben de o tür muayenede pek rahat değilimdir ama senin kadar bağırma düzeyinde değil.ama yumurta takibinde bu tür muayene şart...

melsa yarın randevu var aradım dedmki anestezii istiyom tamam dediler ama kocamın haberş olmucak dedim salak kafam sonra aradılar mustafa bey öncenormal denicem demiş yaa bende yarın gitmeden arıcam ben gelmiyom dicem :) bayıltsınlar beni öyle yapsınlar şuan hiç yalan değil vallahi billahi titriyorum yarını düşnündükce cenem şuan sım sıkı kapalı. hem yarın ben kızlık zarımıda aldırmayı düşünüyorum benim esnekmiş başa bela belkide ondan oluyor bu agrım

canım ya uzuldum durumuna inşallah bi çaresini bulursun ama ltfen kendimi bu kadar üzme kimse seni zorlamuayene edemez oyle düşün bu senin vücudun ve kararı sen vereceksin karşındaki mustafa bey değil allami cihan olsa edemez . hiç kasıp kendini hırpalama akşam akşam

kas gevsetici ise yariyor canim
bana transferde veriyorlar inan hic hissetmiyorum islemi
bende cok korkuyordum hatta banim sira gelesiye kadar
birkac kez tuvalete gidiyordum
ama dil bilmedigim icin birde tek basina gidiyorum hep, yapacak birsey yok
sadece lutfen yavas diyorum
baska da kendimi ifade edemiyorum zaten
sakin anestezi olma arkadasim bildigin dualari da oku seni rahatlatir

hiç öyle gitmeyeceğim diye düşünme.bence doktorunun dediği doğru önce bir normal denesin.baktınız olmadı sonra anestezi yapar.bende ilk doktoro gitmeye başladığımda senin gibiydim.hep kendimi arkaya çekerdim.kasardım bir türlü alet girmezdi.ama inan doktordan doktorada farkediyor.belki doktorun seni rahatlatır.mutlaka önce normal dene.önceden kas gevşetici al.

ayy gecti o gün :) şimdi klinikte adım attımda daha bayılacak gibiydim ben anestezi istiyorum dedim gectik dotorla konuştuk dediki senin tek yapman gerek şey sakin olman sakin olursan gebede kalacaksan bu denemede başarı şansını stresle azaltma dedi anestezi yapıcam bu sefer takibide karından yapıcam ben bakıcam dedi zaten zayıfsın sabah ilk idrarla gelsen ben herşeyi görürüm senin sinirleirn yıpranmasın dedi bende korktum ile kaldım sonunda anestezi almam gerekmiş zaten rahime falan filan baktılar bişi mişi varmı diye anesteziyi beklerkende iki seksen yattım dua ettim anesteziden ağlayarak uyanmışım falan falan.. stres olduma degmedi .. tedavinin seyrine bi etkisi olmuyomuş bu yaptıkları şey anestezide değil sanırım farklı bişi ben aslında o anı yaşıyomuşum ama o şey bana unuttuyomuş yada hafif anestezi demek istediler bilemiyorum 15:51 anestezi doktoru gelmişti ayıldımda saat 16:08 idi

Bnde
kızlar ben gene birşey sorucam ama cevap sayısı gene 10 gecmiyecek..
2.tüp bebek denemesini yaptırıcam..
ben kronik vajinismus hastasıyım.. şimdi 2.denemem için mustafa bahceciye gidiyorum takibimide o yapacak.. çok korkuyorum böyle bişi teklif etsem bana ne cevap verir sizce , böyle bi durumu yaşayan varmı aranızda? yoksa anestezi ilemi baktırmam gerek?
Bende Vajinusmus um cnm ilk tup bebek denememdeyim suan dondurulmuş embrio da..her muanede anestezi aldım hatta bnde de opu işleminde kızlık gitti dokrltieum artık korkman gereken bisey yok kızlık da yok acımaz rahatca ilişkiye girebilesin dedi o arada embrio lar donduruldu bana da bir at süre verdiler ama bn yine başaramadım herpa de bnmkde kronik..neyse bu ay adet oldum ışte dondurulmuş embriyo transfer t3davisine başladım ilk muanede az-cik bisey soktu acelesi vardı hemn karnnimdan da baktı rahminde bisey yok dedi ilaca basladim yine cumartesi kontrole çağırdı ama bu sefer rahim kalınlığına bakacam dedi yani ultroson sokacak hemde ilkine göre fazla.bnde korktum yine anestezi aldim . bu cuma yine çağırdı hem hemşirem hem doktorum bıktılar valla bnde n ya nnde bıktım anestezide n ama inan elimde değil bnde isterim herkes gibi yapabilirim ama oraya gidince herşey değişio ..ama cuma artık ne olursa olsun yeter ölüm yokya ağrısın yatacam diorum.. opudan sonra hastaneyi yıkmıştım ağrıdan tabi kızlık ağrısıydı ona 2 3 saat dayandıysam 10 saniyeye nie dayanmayım diorum..

Bnde

Bende Vajinusmus um cnm ilk tup bebek denememdeyim suan dondurulmuş embrio da..her muanede anestezi aldım hatta bnde de opu işleminde kızlık gitti dokrltieum artık korkman gereken bisey yok kızlık da yok acımaz rahatca ilişkiye girebilesin dedi o arada embrio lar donduruldu bana da bir at süre verdiler ama bn yine başaramadım herpa de bnmkde kronik..neyse bu ay adet oldum ışte dondurulmuş embriyo transfer t3davisine başladım ilk muanede az-cik bisey soktu acelesi vardı hemn karnnimdan da baktı rahminde bisey yok dedi ilaca basladim yine cumartesi kontrole çağırdı ama bu sefer rahim kalınlığına bakacam dedi yani ultroson sokacak hemde ilkine göre fazla.bnde korktum yine anestezi aldim . bu cuma yine çağırdı hem hemşirem hem doktorum bıktılar valla bnde n ya nnde bıktım anestezide n ama inan elimde değil bnde isterim herkes gibi yapabilirim ama oraya gidince herşey değişio ..ama cuma artık ne olursa olsun yeter ölüm yokya ağrısın yatacam diorum.. opudan sonra hastaneyi yıkmıştım ağrıdan tabi kızlık ağrısıydı ona 2 3 saat dayandıysam 10 saniyeye nie dayanmayım diorum..
Merhaba hangi dr tedavlye devam ediyirsunuz bende vajinismusum ve bahcecide selen hanimla konusmamizda kesinlikle cok hafif anestezi veriyoruz dedi stres yapma yeter dedi bende kendimi simdiden hazirliyorum benim hikayem biraz uzun ama kisaca vajinismus hastasiyim tamamen iliski olmuyor yasim 40 yaklasik 2 sene olacak evleneli mutlu bir evlililigim pisikologada gittim yarim birktim parmka egzersizlerine devam edemedim zaten onu sonradan anladim nedne olamadigini neyse gecen sene mayis ayinda ozel bir klinige gittim baya duyulmus bir yerdi oda neyse direk derdimi anlattim bana asilama dediler tabi hemen basladik bende bir heyecan igneleri vururyorum her seferindede bol su iciyorum hep karindan baktilar neyse yumurtalar yeterince buyudu 3 yumurta olusmus tabi o gun geldi catti omru de ilkkez anestezi aldim zaten aglayarak girdim ameliyat odasina tabi hic bir sey hissetmedim uyandigimda da soru. Olmadi taki dr yanima gelene kadar bana vajinismus degilsin perde vardi iliskiye girmen mumkun degilmis dedi onu temizledik dediler ve icten dikislerim vardi adilsmsyi yaptik dedi ama cok kanamam oldu dolayisiyla sonuc negatifti... o gundeb sonra ne degisti yine tamamen iliski olmadi ama daha rahatim su anda tup bebek olayina taktim sonuc ne olur bilmiyorum ama bende bahceci dusunuyorum ve hersey anesteziyle olacak bu olaya karar vermek zaten cok zor manevi bir zorlugu var hele ki bizi. Durumumuzda ki insanlar kafada daha da cok buyutuyor... cok uzun yazdi. Sanirim paylasmka istedi. Umarim bir arkadasa yardimci olurum tek tavsiyrm ben senelerimi kaybettim keske daha once muayene olsaydim anesteziyle olsada en azindan bu sorunum farkedilirdi.. ve belkide o parmak egzersizlerinde basarili olurdum o yuzdn ilk is bene iyi bir kadin dogumcu bulmak yani jinekologg sevgiler iyi aksamlar

Back
X