Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melsa yarın randevu var aradım dedmki anestezii istiyom tamam dediler ama kocamın haberş olmucak dedim salak kafam sonra aradılar mustafa bey öncenormal denicem demiş yaa bende yarın gitmeden arıcam ben gelmiyom dicem :) bayıltsınlar beni öyle yapsınlar şuan hiç yalan değil vallahi billahi titriyorum yarını düşnündükce cenem şuan sım sıkı kapalı. hem yarın ben kızlık zarımıda aldırmayı düşünüyorum benim esnekmiş başa bela belkide ondan oluyor bu agrım
Bende Vajinusmus um cnm ilk tup bebek denememdeyim suan dondurulmuş embrio da..her muanede anestezi aldım hatta bnde de opu işleminde kızlık gitti dokrltieum artık korkman gereken bisey yok kızlık da yok acımaz rahatca ilişkiye girebilesin dedi o arada embrio lar donduruldu bana da bir at süre verdiler ama bn yine başaramadım herpa de bnmkde kronik..neyse bu ay adet oldum ışte dondurulmuş embriyo transfer t3davisine başladım ilk muanede az-cik bisey soktu acelesi vardı hemn karnnimdan da baktı rahminde bisey yok dedi ilaca basladim yine cumartesi kontrole çağırdı ama bu sefer rahim kalınlığına bakacam dedi yani ultroson sokacak hemde ilkine göre fazla.bnde korktum yine anestezi aldim . bu cuma yine çağırdı hem hemşirem hem doktorum bıktılar valla bnde n ya nnde bıktım anestezide n ama inan elimde değil bnde isterim herkes gibi yapabilirim ama oraya gidince herşey değişio ..ama cuma artık ne olursa olsun yeter ölüm yokya ağrısın yatacam diorum.. opudan sonra hastaneyi yıkmıştım ağrıdan tabi kızlık ağrısıydı ona 2 3 saat dayandıysam 10 saniyeye nie dayanmayım diorum..kızlar ben gene birşey sorucam ama cevap sayısı gene 10 gecmiyecek..
2.tüp bebek denemesini yaptırıcam..
ben kronik vajinismus hastasıyım.. şimdi 2.denemem için mustafa bahceciye gidiyorum takibimide o yapacak.. çok korkuyorum böyle bişi teklif etsem bana ne cevap verir sizce , böyle bi durumu yaşayan varmı aranızda? yoksa anestezi ilemi baktırmam gerek?
Merhaba hangi dr tedavlye devam ediyirsunuz bende vajinismusum ve bahcecide selen hanimla konusmamizda kesinlikle cok hafif anestezi veriyoruz dedi stres yapma yeter dedi bende kendimi simdiden hazirliyorum benim hikayem biraz uzun ama kisaca vajinismus hastasiyim tamamen iliski olmuyor yasim 40 yaklasik 2 sene olacak evleneli mutlu bir evlililigim pisikologada gittim yarim birktim parmka egzersizlerine devam edemedim zaten onu sonradan anladim nedne olamadigini neyse gecen sene mayis ayinda ozel bir klinige gittim baya duyulmus bir yerdi oda neyse direk derdimi anlattim bana asilama dediler tabi hemen basladik bende bir heyecan igneleri vururyorum her seferindede bol su iciyorum hep karindan baktilar neyse yumurtalar yeterince buyudu 3 yumurta olusmus tabi o gun geldi catti omru de ilkkez anestezi aldim zaten aglayarak girdim ameliyat odasina tabi hic bir sey hissetmedim uyandigimda da soru. Olmadi taki dr yanima gelene kadar bana vajinismus degilsin perde vardi iliskiye girmen mumkun degilmis dedi onu temizledik dediler ve icten dikislerim vardi adilsmsyi yaptik dedi ama cok kanamam oldu dolayisiyla sonuc negatifti... o gundeb sonra ne degisti yine tamamen iliski olmadi ama daha rahatim su anda tup bebek olayina taktim sonuc ne olur bilmiyorum ama bende bahceci dusunuyorum ve hersey anesteziyle olacak bu olaya karar vermek zaten cok zor manevi bir zorlugu var hele ki bizi. Durumumuzda ki insanlar kafada daha da cok buyutuyor... cok uzun yazdi. Sanirim paylasmka istedi. Umarim bir arkadasa yardimci olurum tek tavsiyrm ben senelerimi kaybettim keske daha once muayene olsaydim anesteziyle olsada en azindan bu sorunum farkedilirdi.. ve belkide o parmak egzersizlerinde basarili olurdum o yuzdn ilk is bene iyi bir kadin dogumcu bulmak yani jinekologg sevgiler iyi aksamlarBnde
Bende Vajinusmus um cnm ilk tup bebek denememdeyim suan dondurulmuş embrio da..her muanede anestezi aldım hatta bnde de opu işleminde kızlık gitti dokrltieum artık korkman gereken bisey yok kızlık da yok acımaz rahatca ilişkiye girebilesin dedi o arada embrio lar donduruldu bana da bir at süre verdiler ama bn yine başaramadım herpa de bnmkde kronik..neyse bu ay adet oldum ışte dondurulmuş embriyo transfer t3davisine başladım ilk muanede az-cik bisey soktu acelesi vardı hemn karnnimdan da baktı rahminde bisey yok dedi ilaca basladim yine cumartesi kontrole çağırdı ama bu sefer rahim kalınlığına bakacam dedi yani ultroson sokacak hemde ilkine göre fazla.bnde korktum yine anestezi aldim . bu cuma yine çağırdı hem hemşirem hem doktorum bıktılar valla bnde n ya nnde bıktım anestezide n ama inan elimde değil bnde isterim herkes gibi yapabilirim ama oraya gidince herşey değişio ..ama cuma artık ne olursa olsun yeter ölüm yokya ağrısın yatacam diorum.. opudan sonra hastaneyi yıkmıştım ağrıdan tabi kızlık ağrısıydı ona 2 3 saat dayandıysam 10 saniyeye nie dayanmayım diorum..