Vajinal ultrason kese gözükmüyor

Cgdmmmaslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
16
2
1
28
Bugün hastaneye gittim 5+5 hamileyim alttan muaneoldum ama yine kese yok çok endişeleniyorum kahverengilekelemem var 5 gün önce beta hcg 1005lerdeydi bugün artması lazımdı test yapıldı sonuç pazartesi çıkacak ama benim tahminimce 3000binlerde ama neden kese gözükmüyor ve kahve rengi lekelemem var doktor yerleşme diyor ama ümidimi kaybettim artık alttan muaneyle kesin çıkar diyor herkes başına gelen var mı beni biraz aydınlatır mısınız pazartesi her sey belli olacak

Hic uzulme bende kahver rengi lekelenmem oldu dusuk sandim ama dusuk sandim bebek simdi kocaman oldu sakin strese girme strese girersen isler yolunda gitmez merak etme belli olur biraz sabret uzulmeden

Hic uzulme bende kahver rengi lekelenmem oldu dusuk sandim ama dusuk sandim bebek simdi kocaman oldu sakin strese girme strese girersen isler yolunda gitmez merak etme belli olur biraz sabret uzulmeden
Strese girmemek elde değil ki kese gözükseydi yine rahatlayacaktım oda olmayınca kötü oluyor insan

Strese girmemek elde değil ki kese gözükseydi yine rahatlayacaktım oda olmayınca kötü oluyor insan
Merak etme kese olsa bu sefer bebek olmasaydi yine oyle dusunucektin rahatla merak etme yakinda o bebis karnina iner degerlerinde gayet iyi zaten

Çok zaman geçmiş ama kaçta gördünüz keseyi canım yada sağlıklı bir gebelik oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…