Vajinal Ultrason Tehlikeli Mi ?

dangerous1925

Evli Mutlu Huzurlu
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
29
15
3
32
Kizlar vajinal ultrason tehlikeli mi sizce ?
Tutunmaya çalışan bebekler için tehlikeli mi ? Neler düşünüyonuz?

Tehlikeli olduğunu sanmıyorum öyle olsa doktorlar yapmazdı bizlere özellikle sormalarının sebebi tehlikeli olduğu konusunda endişeli olanlar olduğu için.

Bilmiyirum ven ilk oldugumda kendimi cok rahatdiz hissetmistim hamileleigin ilk aylarinda sorun oldugunu solemiyolar ama sorun yasayip yasamayan varmi merak ediyorum cok

Benim ilk 3 kontrolümde doktor vajinal yoldan baktı ben de çok endişelendim ve utanmıştım açıkçası ama çok şükür doktor içimi çok rahatlattı bunun bebeğe de sana da hiçbir zararı yok dedi. Şimdi artık bebiş büyüdüğü için karından bakarak görebiliyor.

İki haftadır kahverengi akıntım vardı. Cumartesi günü doktor vajibal baktı akşama kırmızı kanamam başladı.Tesadüf mü bilmiyorum ama pişman oldum vaktırdığıma.

İki haftadır kahverengi akıntım vardı. Cumartesi günü doktor vajibal baktı akşama kırmızı kanamam başladı.Tesadüf mü bilmiyorum ama pişman oldum vaktırdığıma.
Canım zaten akıntı varmış bakmasa da belki kanaman olacaktı doktor böyle bir risk varsa vajinal yoldan bakmazdı zaten aklına böyle şeyler getirme. İnşallah bir sorunla karşılaşmazsın.

Aynısını bende yasadim bu yuzden bu konuyu actim:( benim akintimda yoktu hic birseyim baktiktan sinra asiri bir kasık agrisi basladi si rada kanamam geldi ama neden oldigunu bende anlamadim bu ay 7 gun adetim gecikti bakalim gene olursa ins vajinallr baktirmayi hic dusunmuyorum.

Back
X