Vajinal ultrason

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nogaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nogaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
659
600
23
Cuma günü ultrasonla kontrole gideceğim ama bazılarınız alttan muayene olma sakın dedi. Doktor isterse kabul etmeyeyim mi ? Karından mi bakalım. Düşük riski oluyor dediler alttan muayene için.

Cuma günü ultrasonla kontrole gideceğim ama bazılarınız alttan muayene olma sakın dedi. Doktor isterse kabul etmeyeyim mi ? Karından mi bakalım. Düşük riski oluyor dediler alttan muayene için.
Ben oldum ustelik kanamam vardi , 33 haftamdayim dönem dönem muayne olmam gerekti oldum. Hatta bi alet takip aciyolar falan doktorum onla bile bakıyo yani. Doktorlar en iyisini bilir bence.

Zaten bilimsel olarak araştırma yapınca zarar aksine faydası varmış. Erken teşhis için. Ama tecrübe sahibi insanlar böyle söyleyince insan endişe ediyor. Zaten kese göründü mu bebek var mı endişesi sonra bebek göründü kalp atışı var mı endişesi diye diye perişan olcam 😂

Zaten bilimsel olarak araştırma yapınca zarar aksine faydası varmış. Erken teşhis için. Ama tecrübe sahibi insanlar böyle söyleyince insan endişe ediyor. Zaten kese göründü mu bebek var mı endişesi sonra bebek göründü kalp atışı var mı endişesi diye diye perişan olcam 😂
Benimki bide tup bebekti 14 sene sonra oldu . Tup bebek merkezindeki doktorum alttan bakmıştı. Sonra yasadigim yerde bi doktora gitmeye basladim oda duzenli olarak muayne ediyo yani. Hatta bi onceki muaynemde suyum geldi sandim ben 😀 alttan bakarken ıkın falan dedi doğurmadım henüz 😀

Bence baktırma alttan kaç defa denk geldim kimse baktırmak istemiyor bir ara düşük zamanı ağrı için gitmiştim acil kadın doğuma yanlız biz alttan bakıyoruz kabul ederseniz doktorla görüşün karından bakmıyoruz dedi sorun olmasa böyle demezdi bence baktırmadım bende

Bu saçmalığı kim uydurdu ya kadınlar arasında inanılmaz bi yayılım var. Alttan baktırmayıp çatır çatır sevişen tayfa var bide. Usg cihazını dokunduruyor en doğru muayenede öyle oluyor zaten ittirmiyor baskı yapmıyor bebekle ne alakası var

Bence baktırma alttan kaç defa denk geldim kimse baktırmak istemiyor bir ara düşük zamanı ağrı için gitmiştim acil kadın doğuma yanlız biz alttan bakıyoruz kabul ederseniz doktorla görüşün karından bakmıyoruz dedi sorun olmasa böyle demezdi bence baktırmadım bende
Of bunu o yüzden demiyolar ya kadınlar mahremiyet nedeni ile yaptırmak istemediği için baştan diyorlar alttan bakıcaz kabul ederseniz doktora söyleyin diye direk geç masaya altınızı çıkarın vajinal bakıcak dediklerinde çıngar çıkaran insanlar var

Benim de kanamalarım vardı defalarca vajinal muayene oldum.. vajinal muayene düşüğe sebep olmaz. Doktorunuz öneriyorsa doğrudur.

Bu saçmalığı kim uydurdu ya kadınlar arasında inanılmaz bi yayılım var. Alttan baktırmayıp çatır çatır sevişen tayfa var bide. Usg cihazını dokunduruyor en doğru muayenede öyle oluyor zaten ittirmiyor baskı yapmıyor bebekle ne alakası var
Cok hoşsunuz sevişen tayfaa heee 😀 bizde tık yok ama alttan muayne serbest 😀

Ay bişey dicem ben sevişmeyi de bıraktım hdhdhdhdhd en azından bebek görünene kadar kalsın dedim hdhdhdhdh
Düşük tehlikesi yoksa hiçbir sakınca yok ilişkide boşuna kendinizi yıpratmayın ya çevrede çok bilgi kirliliği var bi arada sezeryanda bağırsakları çıkartıp karnına koyuyolar sonra bebeği çıkartıyolar furyası vardı bitti çok şükür😄😄

Öfff kadınlar arasında yayılıp duran bu şehir efsanesi yüzünden geçtiğimiz hafta vajinal ultrason yapan doktorum muayeneden hemen önce "vajinal ultrason gebeliğe herhangi bir zarar vermez, düşüğe neden olmaz. Sizi bu konuda bilgilendirmek isterim." dedi. Yazık valla.

Sadece plesenta ile ilgili bi sıkıntın oldugunda vajinal ultrason yapmıyorlar
Normal bir gebelik yaşıyorsan bi sıkıntı olmaz vajinal ultrason da daha doğru tanı koyuyorlar her şey daha net

Düşük tehlikesi yoksa hiçbir sakınca yok ilişkide boşuna kendinizi yıpratmayın ya çevrede çok bilgi kirliliği var bi arada sezeryanda bağırsakları çıkartıp karnına koyuyolar sonra bebeği çıkartıyolar furyası vardı bitti çok şükür😄😄
Henüz 3 4 haftalık olduğunu düşünüyoruz çok yeni şuan diye yapmayalim dedik aslında 😂

Öfff kadınlar arasında yayılıp duran bu şehir efsanesi yüzünden geçtiğimiz hafta vajinal ultrason yapan doktorum muayeneden hemen önce "vajinal ultrason gebeliğe herhangi bir zarar vermez, düşüğe neden olmaz. Sizi bu konuda bilgilendirmek isterim." dedi. Yazık valla.
Ya bu konulara çok yeni olunca insan tecrübe sahibi kişilerin söylediklerini de düşünüyor.

Ayy gercekten oda vardı ya o ne saçmalık

Back
X