Vajinal ultrason

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nogaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cuma günü ultrasonla kontrole gideceğim ama bazılarınız alttan muayene olma sakın dedi. Doktor isterse kabul etmeyeyim mi ? Karından mi bakalım. Düşük riski oluyor dediler alttan muayene için.

Aynen çünkü eğitimini almış doktorlar bilinçsizce alttan muayeneye ederler.

Henüz 3 4 haftalık olduğunu düşünüyoruz çok yeni şuan diye yapmayalim dedik aslında 😂
Çevrenizdekiler max 10 çocuk doğurmuş olsa ortalama devlet hastanesinde yarım saatlik muayenede görülen hastaya eş değer yani ordan hesap edin daha çok başındasınız neler neler duyacaksınız😂 saçma sapan şeylere inanmayın tecrübeye tabiki kulak verilir ama hamileliğinde tecrübesi bu şekil olmaz ya kaç defa doğuruyo bi kadın ömründe zaten bi zahmet günde 500 hasta bakan doktorlara inanalım😄😄

Yani gebeyseniz ve şuan izin vermiyorsanız bile doğuma yakın çatı muayenesi olucaksınız eninde sonunda 🤷🏻‍♀️ kaçarı yok daha detaylı bakılması için faydalı

Cuma günü ultrasonla kontrole gideceğim ama bazılarınız alttan muayene olma sakın dedi. Doktor isterse kabul etmeyeyim mi ? Karından mi bakalım. Düşük riski oluyor dediler alttan muayene için.
Ben ilk gittiğimde karından baktı sonra bir şeyi netleştirmek için vajinal olarak bakmak istedi. Zararı olmayacağını biliyordum ama artık neler diyolarsa tamam bakın dediğim halde kendisi ekstra olarak bunun bebeğine zararı olmaz kanaman olmaz vs. diye yaklaşık 1 dakikalık konuşma yapmıştı bana

Son düzenleme:
Bu saçmalığı kim uydurdu ya kadınlar arasında inanılmaz bi yayılım var. Alttan baktırmayıp çatır çatır sevişen tayfa var bide. Usg cihazını dokunduruyor en doğru muayenede öyle oluyor zaten ittirmiyor baskı yapmıyor bebekle ne alakası var
Ay bu doğru valla benim hamile olduğumdan haberim bile yoktu gayet birlikteliğe devam ediyoduk dusecek olsa asıl o zaman düşerdi 🥲

Aynen çünkü eğitimini almış doktorlar bilinçsizce alttan muayeneye ederler.
Folbiol için bir konu açtım. Orada herkes ilacın ne kadar kötü olduğunu ve asla kullanmamam gerektiğini söyledi. Bunu bana verende bir doktordu. Yani tecrübe sahibi insanlara bir seyler sorup öğrenmeye çalışıyorum. Her konuda değil ama hamilelik konusunda gayet cahil olabilirim. Çünkü bu ilk. Yaşamadım, eğitimini de almadım. Doktorlara hakarette etmedim 😌

Folbiol için bir konu açtım. Orada herkes ilacın ne kadar kötü olduğunu ve asla kullanmamam gerektiğini söyledi. Bunu bana verende bir doktordu. Yani tecrübe sahibi insanlara bir seyler sorup öğrenmeye çalışıyorum. Her konuda değil ama hamilelik konusunda gayet cahil olabilirim. Çünkü bu ilk. Yaşamadım, eğitimini de almadım. Doktorlara hakarette etmedim 😌
Canım ilaç konusu daha farklı ama prospektusu bi okusan bin tane yan etkisi var vitamin bile olsa herkeste etkisi aynı değil bu konuda bilgi alabilirsin tabiki mesela bazı ilaçlar mide bulantısı yapar demir ilaçları gibi vs. Ama direk muayene ile ilgili şeylerde çevreye kulak asma hamileliğin keyfini çıkar bundan 50-100 önce hiçbir şey yoktu ben öyle diyerek inanılmaz relax geçirdim hamileliğimi😄😄 yoksa düşünsene sağlıkçı olup bu alan çok iyi bildiğim bir alan bide her şeyde kımkımlanıyo insan öyle miydi böyle miydi diye

31. haftamdayim ve her kontrolümde doktorum alttanda bakiyor acılma durumum nasil diye. Ultrason aleti ve parmaklariylada bakiyor doktorum. Hic birseyimde yok cok sükür.

Canım ilaç konusu daha farklı ama prospektusu bi okusan bin tane yan etkisi var vitamin bile olsa herkeste etkisi aynı değil bu konuda bilgi alabilirsin tabiki mesela bazı ilaçlar mide bulantısı yapar demir ilaçları gibi vs. Ama direk muayene ile ilgili şeylerde çevreye kulak asma hamileliğin keyfini çıkar bundan 50-100 önce hiçbir şey yoktu ben öyle diyerek inanılmaz relax geçirdim hamileliğimi😄😄 yoksa düşünsene sağlıkçı olup bu alan çok iyi bildiğim bir alan bide her şeyde kımkımlanıyo insan öyle miydi böyle miydi diye
Yani en azından buradan öğreniyorum. doktorun yanına gidince pimpiriklenip insanları krize sokmuyorum 😂😂 şuan tek endişem tutunup tutunmamasi onun dışında iyiyim 😌😌 teşekkür ederim 🌼

Back
X