• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal ultrason

Firework27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
150
63
28
Kızlar ben 1 buçuk senedir evliyim 4 Aydır da gebelik düşünüyorum bugün doktora gittim vajinal ultrason ile Yumurtalıklarıma baktı17 mm Yumurta var çatlamaya hazır, gebe kalmanda bir sorun yok dedi bu hafta gün aşırı ilişkiye girin dedi
Benim kafama takılan bu yöntemle tüplere bakılıyor mu?
Tüplerim tıkalı mı diye düşünmeye başladım sizde bir belirti oldu mu ?

Kızlar ben 1 buçuk senedir evliyim 4 Aydır da gebelik düşünüyorum bugün doktora gittim vajinal ultrason ile Yumurtalıklarıma baktı17 mm Yumurta var çatlamaya hazır, gebe kalmanda bir sorun yok dedi bu hafta gün aşırı ilişkiye girin dedi
Tüplere farklı bakılıyo hiç yaptırmadım ama hsg mi neydi galiba adı. İlaçlı ilaçsız olayı var. Bilenler illaki vardır. Henüz 4 ay çok erken, doktorlar ilk 1 sene deneyin diyorlar

4 ay az bi süre gibi tüpler için 1 sene miydi 2 sene miydi korunmasız cinsel ilişki yaşayıp hamile kalamayanları yönlendiriyorlar telaş yapmayın doktor öyle dediyse bir bildiği vardır

Back
X