E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi melek ece
-
Kızlar izninizle soruyorum.
Vajinal ultrason nedir.
Nasıl bakılıyor...
Anne aday aday aday adayına yardımcı olabilirmisinis ??
Teşekkürler
Arkadaşlar ben daha hamile değilim ama şu vajinal muayeneden inanılmaz korkuyorum. İllaki ordan bakmak zorundalar mı ya. Eşimle ilişki çok rahat oluyo ama doktora muayene olamıyorum.Bi fikri olan var mı?
Valla canım bende çok rahatsızdım bu konudan ama 2.muayenemde karnımdan keseyi göremeyince alttan bakıcaz dedi. O heyecanla, korkuyla hiç sesin çıkmıyor. Üstelik hiçde öyle korkutucu bişey değil. Kendini sıkmazsan hissetmiyorsun bile. Bi süre sonra zaten doktoruna alışınca sorun olmuyor. Ama her gidene de vajinal bakıcaklar diye bişey yok. Benim rahim ters olduğu ve bebek zor göründüğü için ilk 3 muayenemi vajinal yaptı. Sonra normale döndük ama ikili testte bebişim rahat durmayınca mecbur yine vajinal baktı...
ama hala çok kaygılıyım neye inanacağma şaşırdım.ilk 3 ay vajinal ultrason gerekiyormuş.doktorumu değiştirmelimiyim sizce.cvp bekliyorum ilk gebeliyim tecrübesizlik çok zor.araştırdım kötü bişey olmadığnı okudum bu yöntemin bir yandanda bazı doktorlar kişinin isteğine göre bakıyorlarmış.şaşkınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?