Vajinam hep kuru.

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
Herkese merhabalar,

Yaşadığım durumun vajinismus olup olmadığını anlayamadığım için buraya yazacağım. Son iki yıldır vajinal kuruluk problemi yaşıyorum. İşin ilginç tarafı, karşı cinsle cinsellik yaşamaya açığım (yaşadım da). Ancak ya vajen sıvısı yetersiz çıkıyor, ya da çıkan erken kuruyor. Bugün de vajina içi masaj aletiyle kayganlaştırmak istedim. Dakikalarca denedim... Yok, olmuyor. Sadece bir kere orgazma benzer bir şey yaşadım, ama yine ıslaklık hissedemedim.
Bu durumu yaşayan başka arkadaşlarımız var mıdır? Hastanelerden randevu da alamıyorum, iyice çıkmaza girdim. Bir çözüm öneriniz, uyguladığınız tedaviler vs. varsa benimle paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Not: İlişkim yok.

Vajina içi masaj aleti ne? Vibratör mü? Bu kadar uğrasacağınıza kayganlaştırıcı kullanın. Düzenli ilişkiniz olsaydı bu anlık bir şey mi anlayabilirdik.

Vajina içi masaj aleti ne? Vibratör mü? Bu kadar uğrasacağınıza kayganlaştırıcı kullanın. Düzenli ilişkiniz olsaydı bu anlık bir şey mi anlayabilirdik.
Yok, vibratör değil. Fotoğrafını attığım aleti kullanıyorum.
Kayganlaştırıcıyı aktif cinsel yaşantım varken kullanmıştım. Sorun hâlâ devam ediyor.

Eklentiler

• 16350901917693067467175664251853.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 255
Yok, vibratör değil. Fotoğrafını attığım aleti kullanıyorum.
Kayganlaştırıcıyı aktif cinsel yaşantım varken kullanmıştım. Sorun hâlâ devam ediyor.
Ben eşsiz yeterince tahriksiz bu kuruluğun değerlendirilmesini doğru bulmuyorum.

Enfeksiyon vardır ondan kuruluk yapıyordur. Ya da hormonlarında sorun vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…