- Konu Sahibi melekmehmet
-
senin soruna ek benzer bir soru da ben sorsam:) ilk defa baslayan kasilk agrilarim var bir haftadir zaman zaman azalior, idrar testinde enfeksion flan cikmadi, bunun da acilmayla ilgisi olabilir mi acaba?
valla gittim bugün doktora çünkü 2 gündür hiç geçmeden ağrıyordu ama doktor çook çook normal endişe edilecek hiçbirşey yok dedi herkesde oluyormuş hamilelikte ben acaba alttan bakarmıki dediydim ama normal oldugu için bakmadı bile (en iyisi hiiiç endişe etmemek kızlar demekki hamilelikte herkesde oluyo)
sagol haber verdigin icin haftaya da ben gidecegim kasik sizilarini da ogrenip yazarim:) galiba hepsi normal ama olsun biz dtedbirli olalim. yaa turkiyede doktorlr lttan hic bakmiyor burda 4.aydan beri her kontrolde aciklik ve rahim agzi uzunlugu kontrolu yapiliyor alttanolmadan olmaz mi diorum asla dior doktorum. ee turkiyede yapilmadigina gore demekki oluyor
36 haftalık hamileyim 4 hafta önce kanamam olmuştu şimdi ise inanılmaz kasık ağrılarım var bu ağrılar rahim açılmasının nedenimi acaba?? doktorum 1 cm açıklık var demişti bu doğum yaklaştı demek mi??:2:
sagol haber verdigin icin haftaya da ben gidecegim kasik sizilarini da ogrenip yazarim:) galiba hepsi normal ama olsun biz dtedbirli olalim. yaa turkiyede doktorlr lttan hic bakmiyor burda 4.aydan beri her kontrolde aciklik ve rahim agzi uzunlugu kontrolu yapiliyor alttanolmadan olmaz mi diorum asla dior doktorum. ee turkiyede yapilmadigina gore demekki oluyor
benimde 2. gebeliğim 1.gebeliğimde suyum gelmişti doktora gitmiştim 1 cm açık var demişti ve doğuma aldı o gün dogurdum vajina agrısı yoktu 1.sinde sadece asırı yogun bel agrısı vardı.2.gebeliğimde suan 36 haftalıgım ve hamileliğimin tahmini 4 ayından itibaren dayanılmaz vajina agrısı çekiyorum komsum dediki kızlarda bel agrır erkeklerde vajina kocakarı düşüncesimi dersiniz bilmiyorum ama tam uyuyor dedikleri
ayy benimde erkek acaba onun içinmi ağrıyoo
benimde 2. gebeliğim 1.gebeliğimde suyum gelmişti doktora gitmiştim 1 cm açık var demişti ve doğuma aldı o gün dogurdum vajina agrısı yoktu 1.sinde sadece asırı yogun bel agrısı vardı.2.gebeliğimde suan 36 haftalıgım ve hamileliğimin tahmini 4 ayından itibaren dayanılmaz vajina agrısı çekiyorum komsum dediki kızlarda bel agrır erkeklerde vajina kocakarı düşüncesimi dersiniz bilmiyorum ama tam uyuyor dedikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?