Vajinamın rengini açtırıyorum

canım malesef burda ahlak bekçisi çok..mesela ben eşimle sorunlar yaşadım..6 ay sürdü evliliğim..sorunlar dertler falan..içimi dökeyim dedim konu açtım....vayyyyyyy efendim ben sahte hesapmışımda,böyle şşeyler olmazmışta...tabi bunu söyleyenler bir kaç ahlak bekçisi kişilerdi..umursamadım bile..bastırılmış egosu olanlarda çok..yapamadıkları yada içinde kalan şeyleri başkaları yaptığı zaman,,çamur at izi kalsın misali işte
bende aylarca sırf labioplasti için takip ettim en sonunda üye oldum. şimdi de çeyiz ve gelinlik vs bölümünü takip ediyorum ama ben kk'yı böyle bilmezdim. Herkes kendi değer yargılarını, ahlak anlayışını başkalarına empoze etme derdinde. Niye bunun için uğraşıyolar anlamış değilim. Vajinamın rengini açtırmayı düşünüyodum hala düşünüyorum. Noldu yani ne geçti elinize, nedir bu gereksiz eleştirileriniz? kimse size fikrinizi sormuyo yapayımmı yapmayayımmı demiyo. Sadece o operasyonu yaptırdınmı ya da bi fikrin varmı operasyonla ilgili. Soru Bu. Gayet açık,net! daha ne konuşuyosunuz ????

insan istediğini tabi yapar da bence kafanıza takmışsınızdır taktığınız için gözünüze batıyordur

ağda ve sir neden olabiliyor malesef benim tavsiyem doğal çözümlere öncelik vermeniz eğer bi sonuç alamazsanız lazeri düşünürsünüz.

Koltuk altında (ıy hiç sevmem bu kelimeyi) kararma olanlar çeşitli kürler ya da ürünler kullanıyorlar. Onları denediniz mi? Bir de ağda da karartıyor aklınızda bulunsun. Maddi kısmından ziyade anestezi alacaksınız, anestezi hep ürkürtür beni. Ola ki ameliyata girecek olursanız lütfen ojesiz girin.

onları bir gün detaylı okucam şu yaz mevsimi geçsin de. Yurtta kalmaya başladım çok ortamım olmadı pek bakamıyorum kkya. tesekkürler yazdıklarınız için

sanki bu konudan 2. kez açıldı..bu ne yaa..başka derdiniz yok..bel altına mı taktın sıkıntıdan..tekrar söylüyorum..1 gece çamaşır suyuna da beklet..:KK48:
senin zekana hayran kalıyorum biliyor musun ? kolay değil 18 yaşını geçip de 0-6 yaş arası espriler yapmak.

kızlar genel olarak hepinize teşekkür ederim öncelikle kremleri denicem. Sonrasına bakicam sizleri bilgilendiririm. Bu konuyu daha uzatmıyım

Herkezin kendini görmek istedigi iyi hissettigi haller vardır. Eleştiri ve berbat espri degil bilgi isteniyo sizlerden..
Limon koltuk altı kararmasını %90 gideriyo. Vajina renginide açan çok olmuş dene bence yakar braz belki ama zarar vermez mikrop kırar acırsada

Vajinanin icine degmedigi surece bi problem olacagini zannetmiyorum. Aktarda satilan limon yaglarida işe yariyomus okudm

içine değip değmesiyle ilgili değil ph değeri.
ve net birşekilde söyleyeyim ph değerini bozar.

Selam canım. Ben de uzun zamandır bu işlemi araştırıyorum açıkcası benim de kafam çok karışık. Benim fazla kilomdan dolayı bacak aramda çok sürtünme oldu ve rengi ten rengimden 6 7 ton koyulaştı. Ben de orayı lazerle açtırmak istiyorum ama sonuç alır mıyım hiç bilmiyorum

kutlu olsun yeni yaşınız o zaman.

İnternet üzerinde bile bu kadar cahil insan varsa düşünemiyorum bu sitelere bile girmenin tehlikeli olduğunu sanan diğer kısmın mantığını.

Canım sen takma kafana yorumları. İnsanlar bilmiyorlar bir de üstüne bilmedikleri birşeyden utanmak yerine öğrenmeye çalışmak yerine eleştirip alay ediyorlar. Ben komplekslerine veriyorum. ;)
Sonuçta kara kara dokularla dolaşıp özel anlar yaşayıp bunun konuşulmasını bile haya meselesi olarak gören bir kadın ne kadar sağlıklı ve renkli bir hayata sahip olabilir ki? ;)

Vajina beyazlatmaya gelince ben de birkaç hafta içersinde olucam. Labial whitening diye geçiyor ismi. 700 tl ile 2000 tl arasında oynuyormuş alanıj genişliğine ve seansına göre. Bir doktordan randevu aldım, deneme atışı yapılıcak. Doktor hanım daha işlem esnasında bile farkedicek rengi dedi. Ama daha sonrasında jilet ve agda kullanılamıcks ben zat
en lazer epilasyona gidiyordum. Benim tenim süt beyaz olduğu için ordaki hafif bir ton koyuluğa bile tahammül edemiyorum ben açıkçası.

Herkes estetik anlayışa sahip olamaz bu bir yetenek, bari farkındalığı olan insanlara saygınız olsun birşeyler öğrenmeye çalışın ;)

İnsanların sinirlerini hoplatıyorlar ya.

Back
X