- 23 Şubat 2023
- 188
- 36
- 28
- 22
- Konu Sahibi sedanur_06
-
önce bu durumu yenmeye calisin. biliyorum zor ama ancak kendiniz egzersiz yaparak yenebilirsiniz emin olun gececek.hamilelikte alttan muayene vs cok zor olur sizin icin.Merhaba kızlar ben vajınamus rahatsızıyım ve tedavilerim sonuç vermiyo çok çabaladım artık çok zor durumdayım şiddete kadar geldi Kızlık zarı patlamadan hamile kalma şansı varmış yumurtlama dönemindeyim yapsam olurmu
Ortada evlilik yok, şiddet var, çocuk yapmak neden? Ayrıca kızlık zarı patlaması diye bir şey yok, balon mu bu patlasın?Merhaba kızlar ben vajınamus rahatsızıyım ve tedavilerim sonuç vermiyo çok çabaladım artık çok zor durumdayım şiddete kadar geldi Kızlık zarı patlamadan hamile kalma şansı varmış yumurtlama dönemindeyim yapsam olurmu
Teşekkürlerönce bu durumu yenmeye calisin. biliyorum zor ama ancak kendiniz egzersiz yaparak yenebilirsiniz emin olun gececek.hamilelikte alttan muayene vs cok zor olur sizin icin.
Öncelikle rahatsızlığınızın adı vajinamus değil vajinismus. Daha bir cinsel yaşamınız yok çocuğu napacaksınız? Gidin bir tedavi olun önce, sonra cinselliğinizi ve evliliğinizi oturtun. Ev arkadaşı gibi evlilik olmaz, hele çocuk geldikten sonra hiç olmazMerhaba kızlar ben vajınamus rahatsızıyım ve tedavilerim sonuç vermiyo çok çabaladım artık çok zor durumdayım şiddete kadar geldi Kızlık zarı patlamadan hamile kalma şansı varmış yumurtlama dönemindeyim yapsam olurmu
Laf sokamak içinmi yazdınız ben bilgi istiyorum akıl değilOrtada evlilik yok, şiddet var, çocuk yapmak neden? Ayrıca kızlık zarı patlaması diye bir şey yok, balon mu bu patlasın?
Akıl zemininde kararlar uygulamadığınız belli zaten. Bir de üreyip çocuğu mu yakacaksınız?Laf sokamak içinmi yazdınız ben bilgi istiyorum akıl değil
Farkındaysanız tedavi oldum ama geçmedi yazdım yaş geçiyo yardım istedim farkındaysanızÖncelikle rahatsızlığınızın adı vajinamus değil vajinismus. Daha bir cinsel yaşamınız yok çocuğu napacaksınız? Gidin bir tedavi olun önce, sonra cinselliğinizi ve evliliğinizi oturtun. Ev arkadaşı gibi evlilik olmaz, hele çocuk geldikten sonra hiç olmaz
Laf sokmadım, dümdüz söyledim, aklın yolu birdir. Allah doğacak çocuğunuza yardım etsin, hakkınızda hayırlısını versin.Laf sokamak içinmi yazdınız ben bilgi istiyorum akıl değil
Akıl zemininde kararlar uygulamadığınız belli zaten. Bir de üreyip çocuğu mu yakacaksınız
sizAkıl zemininde kararlar uygulamadığınız belli zaten. Bir de üreyip çocuğu mu yakacaksınız?
Laf sokmadım, dümdüz söyledim, aklın yolu birdir. Allah doğacak çocuğunuza yardım etsin, hakkınızda hayırlısını versin.
Bunu kararını siz vermiyorsunuz insanları tanımadan kalp kırmayınLaf sokmadım, dümdüz söyledim, aklın yolu birdir. Allah doğacak çocuğunuza yardım etsin, hakkınızda hayırlısını versin
Geçmedi diye bir şey olamaz siz düzgün tedavinizi tamamlamamışsınız, geçmeyen vajinismus diye bir şey olmazFarkındaysanız tedavi oldum ama geçmedi yazdım yaş geçiyo yardım istedim farkındaysanız
Bir karar verdiğim yok; şiddet var, cinsellik yok diyen sizsiniz. Normal şartlarda bosanilir böyle durumlarda. Akıl bunu mantıklı bulur çünkü.Bunu kararını siz vermiyorsunuz insanları tanımadan kalp kırmayın
Hanim efendim 7 senedir tedavi görüyorum doktorda tüp bebek önerdi. Geçen haftaki seansımda bende bunu yapmadan böyle birleyen denemesem olurmu diye fikir almama istedimGeçmedi diye bir şey olamaz siz düzgün tedavinizi tamamlamamışsınız, geçmeyen vajinismus diye bir şey olmaz
Kimsenin böyle bir şeyden haberi yok etrafta kısır çocuğu olmuyo diye bir sürü sözler sizler ne yaparsınız bu bi eksiklik olarak özgüven problemi oluşturdu bende buraya sormak istedim tedaviler sonuç vermediBir karar verdiğim yok; şiddet var, cinsellik yok diyen sizsiniz. Normal şartlarda bosanilir böyle durumlarda. Akıl bunu mantıklı bulur çünkü.
Yapmadan önce çocuğa sorun böyle bir yuvaya doğmak ister mi diye ona göre yapın madem. Kararı çocuk versin.
Bunları düşünmemiştim teşekkürlerHamilelikte 50 kere alttan muayene doğum filan bunlar nasıl olacak peki
Ne kadar ağır sözler bunlarLaf sokmadım, dümdüz söyledim, aklın yolu birdir. Allah doğacak çocuğunuza yardım etsin, hakkınızda hayırlısını versin.
Ben boşanırdım. Etrafı umursamam ama kocamla cinsel ilişkim yoksa üstüne bir de şiddet varsa boşanırdım.Kimsenin böyle bir şeyden haberi yok etrafta kısır çocuğu olmuyo diye bir sürü sözler sizler ne yaparsınız bu bi eksiklik olarak özgüven problemi oluşturdu bende buraya sormak istedim tedaviler sonuç vermedi
Şiddet gormenizden daha ağır olamaz, şiddet olan eve sırf etraftan kısır demesinler diye bir çocuk getirmekten de daha ağır olamaz.Ne kadar ağır sözler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?