Vajinamus muyum?

baliklik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
4
0
86
34
Merhabalar, Vajinismus olup olmadığımı nasıl anlayabilirim?

9 aydır evliyim hala tam ilişkiye giremedik. Eşim de ben de tecrübesizim. Ben korktuğumu ve kendimi kastığımı düşünmüyorum. Bebeyağını da denedik. Yine de olmuyor. Vajinismusla ilgili doktorları araştırdım çok fazla para istiyorlar. Şu an ona ayıracak maddi gücüm yok.

Benim üstte olduğum pozisyonda yine bir kısmı giriyor ancak diğer pozisyonlarda hiçbir şekilde giriş gerçekleşmiyor.
Her denediğimizde sonuç hayal kırıklığı oluyor. Artık eşim de denemek istemiyor, başka yollarla tatmin oluyor.

Açık açık yazdığım için k.bakmayın. Benimle aynı durumu yaşayıp aşan kadınlar var mı acaba? Ne önerirsiniz ve sizce vajinismus muyum yoksa tecrübesizlikten mi kaynaklı?

Vajinamus deil vajinismus.ben doktorla yendim.iyikide gitmisim diyorum.2 senem gitti.keske daha önce gitseymisim.

1.Tecrubesizlik.
2.Senin korkman ve kendini rahat birakmaman.
3.Esinizin kasmasi zorlamasi.

Birbirinizi oncelikle beynen rahatlatin.Konusun korkunuzu belirtin.Esinizi yonlendirin.Kendinizi kasmayin.Tecrubesizlik sizi zor duruma dusurmus.Biraz esinize teslim edin kendinizi.Vajinal kuruluk yasiyorsaniz daha da zor olur.

Merhabalar, Vajinismus olup olmadığımı nasıl anlayabilirim?

9 aydır evliyim hala tam ilişkiye giremedik. Eşim de ben de tecrübesizim. Ben korktuğumu ve kendimi kastığımı düşünmüyorum. Bebeyağını da denedik. Yine de olmuyor. Vajinismusla ilgili doktorları araştırdım çok fazla para istiyorlar. Şu an ona ayıracak maddi gücüm yok.

Benim üstte olduğum pozisyonda yine bir kısmı giriyor ancak diğer pozisyonlarda hiçbir şekilde giriş gerçekleşmiyor.
Her denediğimizde sonuç hayal kırıklığı oluyor. Artık eşim de denemek istemiyor, başka yollarla tatmin oluyor.

Açık açık yazdığım için k.bakmayın. Benimle aynı durumu yaşayıp aşan kadınlar var mı acaba? Ne önerirsiniz ve sizce vajinismus muyum yoksa tecrübesizlikten mi kaynaklı?
Pozisyon değiştirin. Kocanızda sertleşme sorunu da yoksa ilişkiyi kolaylaştırın. Kendinizi en rahat, ilişkinin en kolay olabileceği pozisyonda, bide bebe yağıyla kasıklarınızı sıkmadan gevşek, sakin bi duruşta ilişkiye girmede sorun yaşa yaşamamanız gerekiyor.

Eşiniz ön sevişme uyguluyor mu?

Vazelin veya kayganlaştırıcı kullanın ve yerini siz bulun eşin ileri geri yaparak adım adım girsin ve biraz ıkının acı varsa uyuşturucu krem veya sprey kullanın ilk sefer için

Tek yapacağınız kegel egzersizi ve kendinize sürekli gaz vermeniz. Herkes yapıyorsa siz neden yapamayacaksınız?
Sık - bırak yapın tüm gün bakın nasıl gevşiyor.

Back
X