Vajinaplasti labioplasti ve t.o.t ameliyatı oldum

Hayatkader3116

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2024
143
51
18
35
Merhaba arkadaşlar yıllar sonra sonunda üye oldum ve vajinaplasti labioplasti idrar kesesi sarkması sebebiyle ameliyat oldum 4 normal doğum yapmış biri olarak ihtiyacım vardı henüz 4. Günüm bu operasyonlari olanlar özellikle 2 ayı geçirmiş olanlar ne durumdasınız

merhabalar ,ben de 2 tane cok zor normal doğum dan sonra sistosel,rektosel ve vajinaplasti olmak zorundayım,seçme şansım yok...sizin tecrübelerinizi öğrenmeyi çok isterim,neredeyse memnun olan hiç yok gibi ,erken mi yorum yapıyorlar bilmiyorum ,yorumlar çok korkuttu beni...

Çok geçmiş olsun Dr iyiyse sorun yaşamazsınız merak etmeyin bende bu amaliyati oldum 5 Mayıs'ta ama benim iylesme sürecimde sorunlar yaşadım dikişlerim açıldı yoksa sorun iki haftada toparlanirsiniz merak etiyiniz birşey varsa sorabilirsiniz cinsel yasagim bugün bitiyor henüz deneyim yaşamadım deneyince yazarım ama bende bir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü daraltmayi iki parmak yaptı Dr

Merhaba arkadaşlar yıllar sonra sonunda üye oldum ve vajinaplasti labioplasti idrar kesesi sarkması sebebiyle ameliyat oldum 4 normal doğum yapmış biri olarak ihtiyacım vardı henüz 4. Günüm bu operasyonlari olanlar özellikle 2 ayı geçirmiş olanlar ne durumdasınız
Merhaba eğer normal doğum yaparsam vajinamın eskisi gibi toparlanamayacağını düşünüyorum öyle bir sonuç görürsem de vajinoplasti düşünüyorum memnun musunuz nasıl geçti operasyonunuz?

Çok doğru dusunmusunuz normal doğumu asla tavsiye etmiyorum üç tane normal doğum yapmış biri olarak fikrimi soyluyum normal doğum yapan hiç bir kadının vajinası eskisi kadar toparlanamaz çok deforme oluyor ordaki kaslarda yırtılma meydana geliyor sıkıligini kaybediyor ister istemez bu amaliyati olanlarda asla ilk baştaki haline donemiyor bazılarında kuruluk meydana geliyor bazılarında başka sorunlar oluyor bende vajinaplasti amaliyati oldum hiç memnun kaldım hiç bir deyisiklik yok yazık çektiğim ağrılara normal doğumu asla tavsiye etmiyorum vajinanın genişlemesiyle birlikte idrar torbasinda sarkmalar oluşuyor benim tekrar amaliyat olmam lazım duzun perineye sahiptim bu amaliyatan sonra düzgün yapılmadığı için sorun oldu en güzeli sezaryan vajinada asla deforme oluşmuyor en azından Dr Dr gezinmiyorsuniz eski haline getirmek için zaten zor olur eski hali çünkü kanalın tamamına daraltma yapılmıyor genelde seçim sizin ben bunları bilseydim asla normal doğum yapmazdım hep büyüklerimizden normal doğum gibisi yok dedikleri için bende inanıp normal doğum yapmıştım internet bu kadar yaygın deyildi cevremizden ne duyduysak inandık şimdi Dr Dr geziyorum eskisi gibi olsun diye

Back
X