Vajinayı gevsetmek

selda800

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
126
18
36
Arkadaşlar yeni evliyim ilişki sırasında cok ağrım ve kanamam oluyor vajinayı nasıl gevsetebilirim o zaman acı olmazmış anestol verdi doktor kullanmadım daha acıyı azaltır dedi

Benimde ilk zamanlar oyleydi ama gecti 8 ay fln surdu tabi arada yine oluyor ama onceye gore cok rahat simdi. Kendini kasma rahat birak ve surekli islak olsun vajinan kuru oljnca daha cok aciyor

Kayganlastirici olmasa zaten nolurdu bilemiyorum ilk zamanlar icin super bisi :)

arkadaşlar aşırı acı oluyor bende iki kere kasmamdan dolayı olmadı evlendiğimin ilk günüydü daha sonra kendimi hazırladım kayganlaştırıcı sürdüm ıslanma problemim olmuyor ıslanıyor çok zaten aşırı ağrı oluyor tam girmiyo ucu giriyor sanırım ayağa kalktığımla şakır şakır kan akıyo ikinci kere oldu ikincidede adet kanı gibi geldi psikolojik olabilirmiş diyolar ama isteksizlik yok şimdi acır dye ara veriyorum parmağı falan sokuyor sıkıntı yok öyle olsa ona da izin vermemem gerekiyor

Benimde ilk zamanlar oyleydi ama gecti 8 ay fln surdu tabi arada yine oluyor ama onceye gore cok rahat simdi. Kendini kasma rahat birak ve surekli islak olsun vajinan kuru oljnca daha cok aciyor
2 ay oldu ama hiç yapamadık iki kere denemesi oldu ucu girdi sanırım çok kanama ve acı oluyor normal mi yoksa bende mi gariplik var yeni evlenen herkes rahatlıkla yapabiliyorlar mı

arkadaşlar aşırı acı oluyor bende iki kere kasmamdan dolayı olmadı evlendiğimin ilk günüydü daha sonra kendimi hazırladım kayganlaştırıcı sürdüm ıslanma problemim olmuyor ıslanıyor çok zaten aşırı ağrı oluyor tam girmiyo ucu giriyor sanırım ayağa kalktığımla şakır şakır kan akıyo ikinci kere oldu ikincidede adet kanı gibi geldi psikolojik olabilirmiş diyolar ama isteksizlik yok şimdi acır dye ara veriyorum parmağı falan sokuyor sıkıntı yok öyle olsa ona da izin vermemem gerekiyor
CANIM BENİM. EVLENDİK ZATEN EŞİMİN BAKERET KANINA KARŞI Bİ ZAFI VARDI.
DELİ GİBİ DUA EDYODUM. KAN GELSİN DİYE.

İLK GECE ÇOK KÖTÜYDÜ. AZCIK GİRDİ AMA ÇOK AĞLADIM. O KANI GÖRÜNCE KORKTUM. ZOR BELA EŞİM ÜZERİME ABANINCA MECBUR GİRDİ. AMA AĞZIMDAN ÇIKIYOMUŞ GİBİ AĞRIYODU.

İLK AY HER YAPTIĞIMIZDA ŞAR DİYE BOŞALDI. İLK AY ADET OLDUM O KAN GEÇTİ..

2 AY İDRARIMI YAPARKEN BİLE KANAMAM OLUYODU.

ARTIK DAYANAMAIYODUM. ÜROLOJİYE GİTTİM. ALLAH RAZIOLSUN. EŞİME KIZDI. KIZA MİKROP BULAŞTIRMIŞIN DEDİ.
BANADA HAP VERERİM AMA İLTAHAPTAN AĞRI YAPIYODUR. 5-6 MAYDONOZU. 1 SOĞANLA KAYNAT İÇ DEDİ. ARADA YAPAR İÇERİM. İLTAHAP KURUTUYO.
AĞRIMDA KALMADI ARTIK.
ZAMANLA GEÇİYO AĞRIN

CANIM BENİM. EVLENDİK ZATEN EŞİMİN BAKERET KANINA KARŞI Bİ ZAFI VARDI.
DELİ GİBİ DUA EDYODUM. KAN GELSİN DİYE.

İLK GECE ÇOK KÖTÜYDÜ. AZCIK GİRDİ AMA ÇOK AĞLADIM. O KANI GÖRÜNCE KORKTUM. ZOR BELA EŞİM ÜZERİME ABANINCA MECBUR GİRDİ. AMA AĞZIMDAN ÇIKIYOMUŞ GİBİ AĞRIYODU.

İLK AY HER YAPTIĞIMIZDA ŞAR DİYE BOŞALDI. İLK AY ADET OLDUM O KAN GEÇTİ..

2 AY İDRARIMI YAPARKEN BİLE KANAMAM OLUYODU.

ARTIK DAYANAMAIYODUM. ÜROLOJİYE GİTTİM. ALLAH RAZIOLSUN. EŞİME KIZDI. KIZA MİKROP BULAŞTIRMIŞIN DEDİ.
BANADA HAP VERERİM AMA İLTAHAPTAN AĞRI YAPIYODUR. 5-6 MAYDONOZU. 1 SOĞANLA KAYNAT İÇ DEDİ. ARADA YAPAR İÇERİM. İLTAHAP KURUTUYO.
AĞRIMDA KALMADI ARTIK.
ZAMANLA GEÇİYO AĞRIN

bende bgn doktora gidicem kadın doğuma gitmem gerekir dimi gerçi iki kere gittim ağrı olur dedi anestol sür dedi ama sürmedim henüz bi baktırmak istiyorum iki aydır bşy olmuyor eşimde üzülüyor morali bozuluyor yakınım var normal diyo ama eşim anormal olduğunu düşünüyor çok istiyo beraber olmak acıyor diyorum ne olck ne kadar acıyabilir ki fln dyo kendileri çekmediği için ne rahat şu erkekler ya:KK43:

bende bgn doktora gidicem kadın doğuma gitmem gerekir dimi gerçi iki kere gittim ağrı olur dedi anestol sür dedi ama sürmedim henüz bi baktırmak istiyorum iki aydır bşy olmuyor eşimde üzülüyor morali bozuluyor yakınım var normal diyo ama eşim anormal olduğunu düşünüyor çok istiyo beraber olmak acıyor diyorum ne olck ne kadar acıyabilir ki fln dyo kendileri çekmediği için ne rahat şu erkekler ya:KK43:
BEN DOKTORA GİTMEDEN ÇÖZDÜ EŞİM. AĞLAMAM ONU DAHADA ZEVKLENDİRİYOMUŞ.
ŞAKA YAPTIĞIMI SANIYODU HERHAL. 2 GÜNE BİR YAPIYOZ.

yinede en iyisini yapmış kendi haline bıraksaydı hiç istemezdin uzar giderdi benim öyle şuan
BİDE KOCAMI SEVİYOM O YÜZDEN BELKİ ONU MUTLU ETMEK HOŞUMA GİDİYO. SEN BİR AN ÖNCE GÖRÜN.
ERKKEKLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
DIYŞARI KAYAR BİDE..

dün doktora gittim jinekolağa baktırdım kızlık zarım delinmiş mi diye çok ağrı oluyor dedim alet soktıurmadım kızlık zarın kalınmış dedi ama iyi yerden delinmiş birde eşimin penisi dik değil aşağı doğru girdiğinden alt kısım yara olmuş dedi kan o yüzden geliyormuş

dün doktora gittim jinekolağa baktırdım kızlık zarım delinmiş mi diye çok ağrı oluyor dedim alet soktıurmadım kızlık zarın kalınmış dedi ama iyi yerden delinmiş birde eşimin penisi dik değil aşağı doğru girdiğinden alt kısım yara olmuş dedi kan o yüzden geliyormuş

Ben de ilk evlendim sabahına ancak yapabilmiştik.. Benden de her ilişki de kan geliyordu ağrıyordu 10 gün devam etti böyle olmaz dedim doktora gittik ve baktı hafif yara olmuş dedim iyileşene kadar 10 gün ilişki yasak dedi.. Kullandım ilaçlarımı geçti.. Sonra ilk denemede tabi panik oluyor insan ama şükür kanama geçmişti yine hafif acı oluyor girerken ama sanırım bpyut farkı mı anlamadım : )

AY ALLAHIM. BİZ KADINLARIN DERDİ NE BU...
E OLCAKMI PEKİ O İŞ ARTIK AĞRISIZ SANCISIZ.

AY ALLAHIM. BİZ KADINLARIN DERDİ NE BU...
E OLCAKMI PEKİ O İŞ ARTIK AĞRISIZ SANCISIZ.

Sorma kardeşim ya cok acılı oluyor bide iki ay oldu doğru düzgün olamadı eşimde haklı e bende haklıyım delinene kadar canım çıktı kalınmış gerçekten dedi doktor bide dik girmediğinden yara olmuş bekle 4-5 gün dedi anestol sür ağrı kesici al acı olucak dedi allah yardım etsin herkese sıkıntılı olanlara

Bende de arada midemin altında birşey batıyormuş gibi oluyor. çok acıyor. netten baktım derin acı olarak geçiyormuş. birçok sebebi olabilirmiş. bana göre gazım varken oluyor sanki. umarım öyledir. devamlı olan birşey değil çünkü.

X