Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikologa gitmenizi oneriyorum. Vajinismus psikolojik bir sorun. Kadinliginizla barismaniz cinselligi vücudunuzu sevmeniz icin terapiler gerekli.Selam kızlar 9 aylık evliyim vajinimusum tedavi için kadın doğum uzmanına gittim aparatları kendim uygulayabiliyorum ama eşli denemem olmuyor başka önere bileceğiniz doktorlar var mı uygun fiyatlı
Canım merhaba yardımcı olayım istersenBu durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olun lütfen
Eşimle aparat çalışması yapmadık ben kendim yaptım kendim yaparken sadece ilkte zorlanıyorum sonra hepsini tek tek yapiyorum eşimle hic denemedim aparat çalısmasıniCanım aparatı yapmışsın eslide zorlaniyosn , eşin aparat yaptı mı sana hani aparati kendin uygularken rahat oluyosun ya eşinde de o güveni alırsan rahatlayabilirsin . Bol bebe yağı kullanıp yatak kenarında dene tavsiyem inan aparattan çok daha rahat olucak p.nis
Buradaki konuları okuyun. Eşle de aparatla başlamayı öneriyorlarEşimle aparat çalışması yapmadık ben kendim yaptım kendim yaparken sadece ilkte zorlanıyorum sonra hepsini tek tek yapiyorum eşimle hic denemedim aparat çalısmasıni
Bence onuda bir deneyin, kayganlık bol olursa sıkıntı olmaz kendiliğinden kayar girer . Nefes alıp karnınızı şisirin iyice nefes verirken de eşiniz yavaşca itsin vajina açılıyor bu pozisyonda . Yatak kenarı kolay olurEşimle aparat çalışması yapmadık ben kendim yaptım kendim yaparken sadece ilkte zorlanıyorum sonra hepsini tek tek yapiyorum eşimle hic denemedim aparat çalısmasıni
Eşimle de denemem gerekiyor ama ben doktor yaparken kalmıştım kendimi esime nasil yaptiricamBuradaki konuları okuyun. Eşle de aparatla başlamayı öneriyorlar
Tesekkur ederim bunuda denerimBence onuda bir deneyin, kayganlık bol olursa sıkıntı olmaz kendiliğinden kayar girer . Nefes alıp karnınızı şisirin iyice nefes verirken de eşiniz yavaşca itsin vajina açılıyor bu pozisyonda . Yatak kenarı kolay olur
Buradaki konularda ayrıntılı anlatmış arkadaşlar. Okuyun diye tavsiye verdim. Tekrar soruyorsunuzEşimle de denemem gerekiyor ama ben doktor yaparken kalmıştım kendimi esime nasil yaptiricam
Teşekkur ederim okurumBuradaki konularda ayrıntılı anlatmış arkadaşlar. Okuyun diye tavsiye verdim. Tekrar soruyorsunuz
Psikolog sadece konuşmuyor.Bu durum psikologa gidip konuşarak çözülecek birşey değil bence. Vajinismusun derecesi de önemli. Bu alanda uzman olmayan kadın doğum uzmanları bile tam olarak anlayamıyor. Ben ilk evlendiğimde şehrimdeki kaliteli denilebilecek özel hastanelerden birindeki bir kadın doğum uzmanına gitmiştim. İlişkide 2 dk dişini sıkıver canın bu kadar mı tatlı demişti. Daha sonra vajinismus üzerine çalışan bir doktora gittim, o kadar faydalı oldu ki. Doktorumu da çok seviyorum, halen düzenli kontrollerimde ona giderim. Şimdi isim söylemem doğru olmaz istersen özelden sorarsan söylerim.
Iyi bir psikoloğa gitiniz mi gerçekten? Basaramama sebebiniz nedir sizce? Verilen odevleri yaptiniz mi?Psikologlara da gittim ama onlarla da basaramadim
Vajinismus travmatik bir olay yasayan ya da cinsel baskı ve korku ile büyütülen kadinlarda görülür. Hatırlamıyor olabilirsiniz ama bir travmatik olay yaşadınız. 1 2 yaslarinda da olabilir bu, yeni doğan zamanlarinda da.Bu durum psikologa gidip konuşarak çözülecek birşey değil bence. Vajinismusun derecesi de önemli. Bu alanda uzman olmayan kadın doğum uzmanları bile tam olarak anlayamıyor. Ben ilk evlendiğimde şehrimdeki kaliteli denilebilecek özel hastanelerden birindeki bir kadın doğum uzmanına gitmiştim. İlişkide 2 dk dişini sıkıver canın bu kadar mı tatlı demişti. Daha sonra vajinismus üzerine çalışan bir doktora gittim, o kadar faydalı oldu ki. Doktorumu da çok seviyorum, halen düzenli kontrollerimde ona giderim. Şimdi isim söylemem doğru olmaz istersen özelden sorarsan söylerim.
Bende hipnoterapi ile yendim ve inanamadım yaptıklarıma.Vajinismus travmatik bir olay yasayan ya da cinsel baskı ve korku ile büyütülen kadinlarda görülür. Hatırlamıyor olabilirsiniz ama bir travmatik olay yaşadınız. 1 2 yaslarinda da olabilir bu, yeni doğan zamanlarinda da.
Psikolog nasilsin iyi misin diye sorular sorarak iyilestirmiyor.
Oncelikle kadinlik, cinsellik, bedenimiz, özyeterlik ile ilgili odevler veriyor.
Her gun belirli bir sayıda tekrarlamamiz gereken metinler bunlar.
Kadınlığımı seviyorum, cinselligimi seviyorum gibi bunlara benzer cumleler içeriyor.
Kitap odevleri, pdf odevleri, evde bilinçalti seans odevleri yapılıyor.
Diger seansa kadar soylenildigi sekilde bunlari yerine getiriyoruz.
Sonra psikoterapiler bitince hipnoterapi yapılıyor.
Ben hatırladığım bir olay uzerine hipnoz oldum.
Hatırlamayanlar için yaş yaş giderek tespit ediliyor.
Zihnin hatirlamiyor olabilir bilinçaltin canlandiriyor.
Sana bu travmayi yasatan kisiye duygularini dile getirmeni istiyor.
Istersen hesap sor istersen kız bağır.
O yaşta sustuğun susmak zorunda kaldığın duruma olaya tepki veriyorsun.
Bu inanilmaz sekilde rahatlatıcı.
Sonra travmayı yaşadığın yaştaki sen'e sarılıyorsun. Ona guvende olduğunu hissettiriyorsun.
Başlangıçta travma canlandırılırken korku icide nefes nefese aglarken, seans sonunda tekrar canlandiriliyor ve hiçbir tepkin olmuyor.
Iyilesmeyi o anda yaşıyorsun.
Şifa anda gerçekleşiyor.
Yani sizin Kırmızı Oda'da, Çocuklar Duymasın'da izlediğiniz gibi sadece konuşan, yapabilirsin basarabilirsin güç senin elinde diyen bir kişi degil psikolog.
Insanları bilgisizliginizle yanlis yonlendirmeyin.
Bilmiyorsaniz bildiğiniz konu hakkinda konusun sadece.
Doktor deneyiminizin ne kadar iyi olduğunu anlatın. Ama psikologları terapileri küçümsemeyin.
Ben de inanamadim. Hipnoterapi benim icin mucizevi bir sey. Hatta gerçeküstü gibi cok tuhaf. Biz bu mucizeyi kendi bedenimizde yasadik. Ayni sizin gibi her gun aklima geliyor terapistim. Hayran kaliyorum kendisine. Ölene kadar duacısıyım. Sizi cok iyi anliyorum. Saniyorlar ki cocuklar duymasındaki kel psikolog gibi ellerini bir araya getirip "meltem hanim, haluk beye karşı biraz daha sakin olmalisiniz" diyor.Bende hipnoterapi ile yendim ve inanamadım yaptıklarıma.
Parmak egzersizlerini de yaptırdı ayrıca.
Hergün dua ediyorum sayesinde kurtuldum.
Dediğiniz gibi sadece konuşulmuyor.
Maalesef önyargının sebebi tv den gördüklerimiz.