• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNİSMUS DEĞİLİMMM

canan sahiiinnnn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2024
64
4
6
27
Vajinismus değilim doktor da öyle söyledi tedavi de oldum fakat ilişki denediğimizde eşim yarısını alabildiğimi söylüyor bende bi yanma oluyor bu normal mi anormal mi ?

Yanma sebebi enfeksiyondan da olabilir onu da doktor anlardı belki anatomik olarak normalden farklı olabilirsin diye düşünüyorum en basitinden yeterince gevşemiyor kasların

Yanma sebebi enfeksiyondan da olabilir onu da doktor anlardı belki anatomik olarak normalden farklı olabilirsin diye düşünüyorum en basitinden yeterince gevşemiyor kasların
Evet canım alerji olmuşum şu kayganlaştırıcılardan falan ondan olabilir mi ki içerdeki yanma zar falan yırtılmış zaten kasların daha iyi gevşemesi için de galiba çok zevk almak gerekiyor demi ben anlamıyorum bu işi yav hepsinin de içerde mi olması gerekiyor 😆😆

Evet canım alerji olmuşum şu kayganlaştırıcılardan falan ondan olabilir mi ki içerdeki yanma zar falan yırtılmış zaten doktor çok önemli iki ay önce başka doktora gitmiştim vajinismussun dedi bu doktor tam tersini söyledi zar zedelenmiş yırtılmış gittiğim doktor baya kaliteli yoksa özele falan gidicektim biraz daha zevk almam gerekiyormuş galiba söylediğin gibi kaşlarım bianda gevşemiyor zevk aldıkça zamanla oturur umarım
Evet olabilir kayganlaştırıcı zaten kimyasal madde vücuduna uygun olmayabilir hem kaslarının bir anda gevşemesini bekleme ne yapacağını iyi biliyorsundur diye düşünüyorum

Evet olabilir kayganlaştırıcı zaten kimyasal madde vücuduna uygun olmayabilir hem kaslarının bir anda gevşemesini bekleme ne yapacağını iyi biliyorsundur diye düşünüyorum
Aslında eşimi ben yönetili
İnternet ortamından araştır birçok uzman var bunlarla ilgili
bişeyler biliyorsanız özelden kısaca yazabilir misiniz?

Back
X