- 16 Ekim 2021
- 81
- 19
- 18
- 29
- Konu Sahibi DarkPurple58
-
Ne kadar istiyorDoktor Meryem Gencer istanbul Bahceşehir
Onu bilmiyorum sormaniz gerek market alisverisi degilki buNe kadar istiyor
Merhaba hiç vakit kaybetmeden Haydar Dümen’den randevu alın,inanamayacaksınız sonrasınaKızlar vajinismus için doktor arayışındayım deneyimli yenmiş olanlardan doktor önerisi bekliyorum
Dr Nazife ergen İstanbul Kadıköy de ben şu anda gidiyorum ve çok memnunum 2. Seanstayım 5 seansta çözülecek dedi inşallah çok iyi bir doktorKızlar vajinismus için doktor arayışındayım deneyimli yenmiş olanlardan doktor önerisi bekliyorum
Dalgaya alınacak bir konu değil ama madem sizde yaşadınız anlayışlı olmanız gerek. Doktor ismi önermişsiniz sizde ona tedavi oldunuz sandım da sordum. Servet dökecek kadar zengin olmuyor herkes ayrıcaOnu bilmiyorum sormaniz gerek market alisverisi degilki buözel muayenehane orasi ben zamaninda sadece muayeneye 700 tl verdim ama saglik bu hic birseyden önemli degil gerekirse insan servet döker yine tedavi olur. Hic birsey sizden daha kiymetli degil ama vajinismusu kendiniz yenebilirsiniz bende kendim yenmistin
rKızlar vajinismus için doktor arayışındayım deneyimli yenmiş olanlardan doktor önerisi bekliyorum
Dalgaya almadim sizi dalga gecilcek bisey yok ama saglik veya cocuk istegi olunca insan elinden gelenide yapmali bence sagliginiz paradan önemli degil giden para olsun demek istedim alinganlik ettiniz :) ama bu sorunu kendiniz cözebilirsiniz kendinize güvenin dilerseniz özeldende yazabilirsiniz sizi üzmek gibi bir niyetim olsaydi farkli tepki verirdim emin olunDalgaya alınacak bir konu değil ama madem sizde yaşadınız anlayışlı olmanız gerek. Doktor ismi önermişsiniz sizde ona tedavi oldunuz sandım da sordum. Servet dökecek kadar zengin olmuyor herkes ayrıca
Evet piskolojik ama tam tersine jinekologa gitmesi gerek cünkü orda 1 dakikalik muayene ile diyer seanslarda artik hasta iliskiye hazir hale gelmis oluyor belirli egzersiz veya belirli bir muayene yapiliyor zaten doktorlarda hastanin piskolojisine göre hareket ettiklerinide unutmayalim bende vajinismustum ama 1 ayda kendim atlattim doktora gerek kalmamistiPsikolojik bir rahatsizlik oldugu icin psikolog arastirmanizi oneririm
İstanbulda Dr. Yeşim Yerçok ile 4 seansta yendim.Kızlar vajinismus için doktor arayışındayım deneyimli yenmiş olanlardan doktor önerisi bekliyorum
Doktorla yenmiş olsaniz savunmanızı anlayacagim. Yanlis biliyorsunuz malesef. Psikolojik hastalik psikologla tedavi edilir. Doktorlar dilatörle iyilestiriyor, psikolog terapiyle. Her ikisiyle de iyileşilir evet. Ama biri daha yipratici.Evet piskolojik ama tam tersine jinekologa gitmesi gerek cünkü orda 1 dakikalik muayene ile diyer seanslarda artik hasta iliskiye hazir hale gelmis oluyor belirli egzersiz veya belirli bir muayene yapiliyor zaten doktorlarda hastanin piskolojisine göre hareket ettiklerinide unutmayalim bende vajinismustum ama 1 ayda kendim atlattim doktora gerek kalmamisti
Kiyaslamaniz sacma olmus son yazdiginiz siz dilediginiz doktora gidebilirsiniz sorun degil celallenmeyinDoktorla yenmiş olsaniz savunmanızı anlayacagim. Yanlis biliyorsunuz malesef. Psikolojik hastalik psikologla tedavi edilir. Doktorlar dilatörle iyilestiriyor, psikolog terapiyle. Her ikisiyle de iyileşilir evet. Ama biri daha yipratici.
O kadar yanlis biliyorsunuz ki. Hastalik "piskolojik" ama doktorla tedavi edilmesi gerek diyorsunuz. Bu ayni şuna benziyor: "Dizinde agri olduguna göre göz doktoruna gitmen gerek" demek gibi.
Hastalik psikolojik ama tedavisini doktor yapar diyen sizsiniz. Sizin sacmaliginiz uzerine o ornegi verdim. Okudugunuzu bile anlamiyorsunuz.Kiyaslamaniz sacma olmus son yazdiginiz siz dilediginiz doktora gidebilirsiniz sorun degil celallenmeyinbenimde cevremde vajinismus olanlar var ve muayeneyle atlattilar ve benim gittigim jinekologumda bu problemlerle ilgilenen bir doktor alaninda uzman ve kisa sürede atlatiyorlar yani degil iliskiye girmek muayeneden kacanlar bile var.. piskolog mu alltan muayene ediyor ? Siz anlatin ? Piskolog nekadar yardim ediyor? Merak ettim dogrusu
Gözümle görmesem dediklerinize inanicam ama siz problemlerinizi böyle cözüyorsaniz ne mutlu size sacmaliyanda sizsiniz hipnoz nedir yok muskada taksin üfürükcü hocayada gidin tövbe ya neyse iyi günlerHastalik psikolojik ama tedavisini doktor yapar diyen sizsiniz. Sizin sacmaliginiz uzerine o ornegi verdim. Okudugunuzu bile anlamiyorsunuz.
Psikolog vajinismusa sebep olan travmayi hipnoterapi ile yok ediyor. Travma yok olunca kaslar da istemsizce kasilmiyor. Baska baska seyler de yapmanizi istiyor psikolog. Acıya şartlanmak yerine zevke odaklanmani sağlıyor.
Muayene ile atlatilabilecek bir sey degil vajinismus. Ilk gece korkusu gibi basit bir seymis demek ki onlarinki.
Muayene degil Tedavi ile atlatilir ancak. O da daha masrafli ve yipratici bir süreç.
Cahille sohbeti kesiyorum şu noktadan itibarenGözümle görmesem dediklerinize inanicam ama siz problemlerinizi böyle cözüyorsaniz ne mutlu size sacmaliyanda sizsiniz hipnoz nedir yok muskada taksin üfürükcü hocayada gidin tövbe ya neyse iyi günler
Kızlar vajinismus için doktor arayışıtor önerisi
Merhaba vajinismus tedavisi yeni bitmiş ve başarmış biri olarak İstanbul'da yaşıyorsanız kesinlikle cinsel terapist Güldane Kavgacı hocama gitmenizi öneririm, 9 senelik sorunum 8 seansta çözüldü, geçmiş olsun çokKızlar vajinismus için doktor arayışındayım deneyimli yenmiş olanlardan doktor önerisi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?