- 8 Mayıs 2025
- 85
- 9
- 1
- Konu Sahibi herseybasarabilmekicin
Merhaba arkadaşlar, daha önce de buraya bu konuyla ilgili başlık açmıştım. Şimdi açmamın sebebi ise evde de bu konuda ilerleme kaydedilebileceği. Çünkü maalesef özel doktorlarda tedavi ücretleri yüksek geldiğinden bende herkes gibi dilatör aldım ve çalışmalar yaptım. Dün itibari ile dördüncü dilatörün tamamını sorunsuz alabildim. Bu aylarımı aldı çünkü erteledim, güvenim kırıldı, hiç yapamayacağım diye düşündüm. Tek diyebileceğim ertelemeden, ısrarla üstüne gitmek, hırslanmak. Durumun üstüne gitmeyince evde bunu başarabilmek imkansız.Bu süreçte Cem keçe 10 adımda vajinismus kitabı çok yardımcı oldu mutlaka edinin. Hatta eşli denemeyi de atlatınca ilk işim kitabı birine hediye etmek olacak.(Allah nasip ederse
) Dilatörle çalışmadan önce mutlaka kendinizi rahatlatın, mastürbasyon yapın bu süreci daha kolay hâle getiriyor. Kayganlaştırıcı jel de kullanmayı unutmayın. Şimdi eşli denemeye geçme korkum var bunu nasıl aşabilmeye çalışacağım önerilerinize her zaman açığım, çünkü bende burası sayesinde bu kadar ilerleme kaydedebildim darısı tüm başarabilmek isteyenlere...