Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hakikaten nasil hamile kaldiniz bende ayni durumdayim ve bu ay denemelere basladik insallah kalirim Allahimm amin aminnVajinismus hastasıyım tedavi görürken hamile kaldım.cok merak ediyorum benimle aynı şeyi yaşayanlar var mı? Ve normal doğum mı sezeryan mı oldular
Ben kaldımmerhaba ben 3 yıldır evliyim halen vajinismusum durumum böyle devam ederken hamile kalabilirmiyim
Biri de benim ve kafam karışık kim akıl nasihat vermek ister?bu hastalıkla hamile kalan kadınlar var
sanırım normal doğum da olabiliyor
Özelden konuşabilir miyiz bu konuyuAralikta insallah kalirim diye dua etmisim cok sukur ki nasip oldu oyle yada boyle. Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Tabii once vajiyi yenip kalmak daha iyi ama olsun. Doguumun nasil olacagini dusunmuyorum normali denicem olmazsa sezaryen olur sikinti degil:)
Tecrübelerinizi banada anlatir misinizVajinismus hastasıyım tedavi görürken hamile kaldım.cok merak ediyorum benimle aynı şeyi yaşayanlar var mı? Ve normal doğum mı sezeryan mı oldular
Ayyyyy babada anlatın lütfenTecrübelerinizi banada anlatir misiniz
Benm bi arkadasim sifir birlesmeyle kaldi. Tamamen vajen girisine bosalmayla. Ve normal dogum yapti hepimizden de kolay yapti suyunun gelmesiyle dogum arasi toplam 3 saat surdu. Hersey yolundaysa normal denersin. Olmazsa sezeryan gibi bi guzellik varVajinismus hastasıyım tedavi görürken hamile kaldım.cok merak ediyorum benimle aynı şeyi yaşayanlar var mı? Ve normal doğum mı sezeryan mı oldular
Kızlık zarı bozulmadanmı hamile kaldınız benimde vajinusmus sorunum var cidsen hamile kalınıyormuBen kaldımvaji iken
Evet benimde öyle sorunum var cidden hamile kalınuyormuKızlık zarı bozulmadanmı hamile kaldınız benimde vajinusmus sorunum var cidsen hamile kalınıyormu