Vajinismus hamile kalanlar!!

Glsmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
6
5
16
31
Vajinismus hastasıyım tedavi görürken hamile kaldım.cok merak ediyorum benimle aynı şeyi yaşayanlar var mı? Ve normal doğum mı sezeryan mı oldular

Vajinismus rahim kaslarını. Kontrolsüz bir şekilde kasılması nedeniyle cinsel ilişkinin olmaması veya ağrılı olması durumudur.
Rahim kaslarınızda yeterli gevşeme sağlanabilirse normal Doğum gerçekleşebilir. Sağlanmazsa sezeryan olur.
Sağlıkla kalın

vajinismuskn nasıl hamile kalmayı başardınız :S

Vajinismus hastasıyım tedavi görürken hamile kaldım.cok merak ediyorum benimle aynı şeyi yaşayanlar var mı? Ve normal doğum mı sezeryan mı oldular
Ayyy hakikaten nasil hamile kaldiniz bende ayni durumdayim ve bu ay denemelere basladik insallah kalirim Allahimm amin aminn

bu hastalıkla hamile kalan kadınlar var
sanırım normal doğum da olabiliyor

Aralikta insallah kalirim diye dua etmisim cok sukur ki nasip oldu oyle yada boyle. Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Tabii once vajiyi yenip kalmak daha iyi ama olsun. Doguumun nasil olacagini dusunmuyorum normali denicem olmazsa sezaryen olur sikinti degil:)

merhaba ben 3 yıldır evliyim halen vajinismusum durumum böyle devam ederken hamile kalabilirmiyim

Aralikta insallah kalirim diye dua etmisim cok sukur ki nasip oldu oyle yada boyle. Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Tabii once vajiyi yenip kalmak daha iyi ama olsun. Doguumun nasil olacagini dusunmuyorum normali denicem olmazsa sezaryen olur sikinti degil:)
Özelden konuşabilir miyiz bu konuyu

Benm bi arkadasim sifir birlesmeyle kaldi. Tamamen vajen girisine bosalmayla. Ve normal dogum yapti hepimizden de kolay yapti suyunun gelmesiyle dogum arasi toplam 3 saat surdu. Hersey yolundaysa normal denersin. Olmazsa sezeryan gibi bi guzellik var

Back
X