Vajinismus İçin Doktor Önerisi

Narcissus12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
7
7
1
36
Herkese merhaba
Her 10 kadından birinin muzdarip olduğu ve ne kadar zor olduğunu yalnızca çekenin bildiği, bir ümitsizlik ve erteleme hastalığı olan VAJİNİSMUS için bir hekimle tedavi olan ve başarı gösteren arkadaşlardan tüm ülke geneli için ŞEHİR ve DOKTOR ADI ve tedavi ÜCRETİ vererek, tedavi olmak isteyen diğer herkese yardımcı olabileceğimiz kapsamlı bir konu başlığı açmak istedim. Çünkü ben de bu hastalıktan muzdarip biriyim ve konu ile ilgili araştırma yaparken yalnızca doktorların kendi web siteleri, Youtube kanalları yoluyla hasta yorumlarını tek tek okuyarak fikir sahibi olabildim.
Kadınların tüm sıkıntılarını, sorunlarını içtenlikle anlatıp paylaşarak birbirlerine destek oldukları böyle bir platformda bu paylaşımın da olması gerektiğini düşünerek bu başlığı açtım.
Umarım katılımcısı bol, okuyanlara faydası çok olur

O halde ilk yorumu da kendi araştırmalarım sonucunda, alanlarında iyi olduklarını düşündüğüm ama (henüz tedavi olmadığım) hekim isimlerini paylaşarak ben yapayım:

ANKARA
* Dr Yasemin Yıldız - 7000 TL (ücretsiz ön görüşme + hastalık bitene kadar tedavi)

* Dr Ümmügülsüm Soytürk - 5500 TL (ücretsiz ön görüşme +hastalık bitene kadar tedavi)

* Dr Reyyan Özcan Temizkan - 500 TL (muayene ücreti)
1250 TL (seans başı ücret)

Not: Elbette Ankara'da alanında başarılı başka doktorlar da vardır fakat bunlar benim görüştüğüm ve iyi olduklarına içimin kanaat ettiği isimler. Ve sonuç olarak tedavi işi hekim - hasta arasındaki güvene dayalı bir ilişkidir, görecelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…