• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus için yardım lütfen

ankarasaglikli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
18
0
1
25
merhaba arkadaslar 9 aydır vajinismus hastası olarak cok caresizim dr.soytürk hocadan 3 seans tedavi aldım ama tek parmak egzersizini gecemedim maddi gücüm yok ve eşim asla inanmıyor bu işin doktorla olacagına zor durumdayım yenenler tavsiyelerini iletebilirmi yada online olarak bir doktor onerisi olan varmı lütfen destek

Eşin doktorla olacağına inanmıyor peki psikolojik olarak destek oluyor mu doğru düzgün, bence de doktorluk bi olay değil benim de 2 3 hafta ilişki olmamıştı ama eşim büyük yardımcı oldu eğer onun desteği olmasa çok uzardı süreç

eşim çok destek olmuyor sadece olayı abarttığımı söylüyor çok kasılmalar oluyor parmak egzersizi yapıyorum ama tek parmaktan ote gitmiyor bir duvar hissi varmış gibi geliyor

eşim çok destek olmuyor sadece olayı abarttığımı söylüyor çok kasılmalar oluyor parmak egzersizi yapıyorum ama tek parmaktan ote gitmiyor bir duvar hissi varmış gibi geliyor
Bu adam içim kılımı kıpırdatmam çok mu aradın evlenirken? Geçmiş olsun yakmışsın kendini.
Fizyolojik olarak doktora muayene oldunuz mu? Fiziksel bir engel yok gayet sağlıklı yapın var dediyse Olay psikolojik tamamen. Koskoca çocuk çıkan yer, dünyadaki milyarlarca insan zevk alarak yapıyor. Ama bu psikolojik baskıyla olması zor zaten. Eş desteği şart

merhaba arkadaslar 9 aydır vajinismus hastası olarak cok caresizim dr.soytürk hocadan 3 seans tedavi aldım ama tek parmak egzersizini gecemedim maddi gücüm yok ve eşim asla inanmıyor bu işin doktorla olacagına zor durumdayım yenenler tavsiyelerini iletebilirmi yada online olarak bir doktor onerisi olan varmı lütfen destek
Bende 10 yıllık evliyim yenemedim.. Genel anestezi altında yenmek istiyorum hiç sağlıklı değil demeyin 10 yıldır psikoloji kalmadı bıktım artık.. Eğer varsa genel anestezi ile yardım edebilecek kişi hastene lütfen yazar mısınınz🥺

Merhaba bende 2 aylık evliyim ve yapamadım bende korkuyordum. Dün bunu yendim kendi başıma. Önce parmak egzersiziyle başlamıştım ve ben daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştım ilk başlarda biraz zorlanıyorsunuz özelliklede içi bir tuhaf geliyor ve yol yok gibi 😹 ama yinede denemeye devam ettim o kapalı yeri geçemedim. Bence egzersiz yaparken en önemli nokta yükselmeye çalışmak değil televizyonun karşısında yatarak yapıyordum. Parmağı sokmayı becerdim ama içerde ilerleyemedim. Sonra trendyoldan dilatör vajinismus setini aldım üç yüz lira bir şeydi. Dört boyu var ben parmakla başladığım için üçüncü boyundan başladım. Neredeyse sekiz dokuz gün her gün bir saat bazen iki saat yapmaya başladım en önemli nokta televizyonun karşısında yatarak yapmak ben öyle yaptım oraya odaklanmadım. Tabiki kayganlaştırıcı sürdüm o plastik şeye. İlk başlarda oraya sokarken bile zor oluyordu dar olduğu için ilk giriş yeri. Daha sonra her gün yaptığım için içine daha kolay giriyordum ama o kapalı gibi olan yerde ilerlemiyordum bende oraya geldimde hafif hafif git gel yapıyordum ne zaman girerse derin nefes alıp ittiriyordum. Böyle her gün devam ettim. Dün yine bu hareketleri yaparken vajinamla o plastik şeyi içe doğru ittirmeye çalışıyordum ve git gel yapmaya devam ediyordum ve birden girdi hiç bir şey hissetmedim sadece kaydı gitti o an hiç bir şekilde acı hissetmiyorsunuz ben o aldığım şeyleri gördüğümde nasıl sokacağım bunu falan diyordum ama her gün yapmak kafa dağıtacağın bir şekilde egzersiz yapmak en önemlisi. Sadece o çıkarken bir tık acıyor gibi hissettiriyor oda içinde olduğuna inanmıyorsun ve nasıl çıkacak diye stres olduğum için oldu bence😹 birinciyi yaptıktan sonra hemen birdaha denedim aynı şekilde yine içime doğru ittirerek gitgelle ufak ufak yine girdi yine hiç bir şey hissetmedim . Umarım yardımcı olabilmişimdir

Ben bir şey sormak istiyorum. Buradaki herkes vajinismus demiş. Peki yendikten sonra zevk alabildiniz mi? Orgazm oluyor musunuz? Ben vajinismus değilim problemim orgazm olamama. İkisi de psikolojik sonuçta. O yüzden tedaviden sonra zevk almaya da başladınız mı acaba?

Bak canım al vemcaine sprey vajina içine dışında bol sık tamamen uyuşuyor eşine izin ver anında oluyor ve sıfır acı bende öyle yendim boşuna doktora para verme

Bende 10 yıllık evliyim yenemedim.. Genel anestezi altında yenmek istiyorum hiç sağlıklı değil demeyin 10 yıldır psikoloji kalmadı bıktım artık.. Eğer varsa genel anestezi ile yardım edebilecek kişi hastene lütfen yazar mısınınz🥺
size eğer Ankara'daysanız Reyyan Özcan temizkanı öneririm, kendisi anestezi alan bir hatasından bahsetmişti o da çözüm değil maalesef, o an olsa sonra nasıl olacak yeneceksiniz? kendinize güvenin ve en azından bir kontrole gidin derim.

Merhaba ben de soytürk hocayla yendim vajinismusu ama 3 4 sene oluyor. 1 parmağı sonuna kadar alıyorsanız acele etmeden parmağı içeride bekletin derin derin nefes almayı asla unutmayın, parmak içerideyken bir kaç kere vajinal sık bırak yapın, kaslarınızın nasıl açıldığını göreceksiniz. Bence 1 parmak girdiyse 2 parmak 3 parmak zaten girer, sadece panik yapıyorsunuz gibi geldi bana. Bir de gülsüm soytürk eşli çalışma da veriyor. Eşiniz eldiven takıp kendi parmağı ile size yardımcı olsun. Bunu da size şefkat sevgi tutku göstererek yapsın.

Back
X