- 30 Nisan 2023
- 18
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi ankarasaglikli
-
Bu adam içim kılımı kıpırdatmam çok mu aradın evlenirken? Geçmiş olsun yakmışsın kendini.eşim çok destek olmuyor sadece olayı abarttığımı söylüyor çok kasılmalar oluyor parmak egzersizi yapıyorum ama tek parmaktan ote gitmiyor bir duvar hissi varmış gibi geliyor
Bende 10 yıllık evliyim yenemedim.. Genel anestezi altında yenmek istiyorum hiç sağlıklı değil demeyin 10 yıldır psikoloji kalmadı bıktım artık.. Eğer varsa genel anestezi ile yardım edebilecek kişi hastene lütfen yazar mısınınzmerhaba arkadaslar 9 aydır vajinismus hastası olarak cok caresizim dr.soytürk hocadan 3 seans tedavi aldım ama tek parmak egzersizini gecemedim maddi gücüm yok ve eşim asla inanmıyor bu işin doktorla olacagına zor durumdayım yenenler tavsiyelerini iletebilirmi yada online olarak bir doktor onerisi olan varmı lütfen destek
Hepsidaha önce hangi doktorlara tedavi oldunuz çok iyi doktor önerileri var araştırdınızmı
Hep aynı şeyler,, psikolok parmak egzersizi kremler işe yarasa bu kadar zaman beklenir midaha önce hangi doktorlara tedavi oldunuz çok iyi doktor önerileri var araştırdınızmı
Merhaba bende 2 aylık evliyim ve yapamadım bende korkuyordum. Dün bunu yendim kendi başıma. Önce parmak egzersiziyle başlamıştım ve ben daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştım ilk başlarda biraz zorlanıyorsunuz özelliklede içi bir tuhaf geliyor ve yol yok gibimerhaba arkadaslar 9 aydır vajinismus hastası olarak cok caresizim dr.soytürk hocadan 3 seans tedavi aldım ama tek parmak egzersizini gecemedim maddi gücüm yok ve eşim asla inanmıyor bu işin doktorla olacagına zor durumdayım yenenler tavsiyelerini iletebilirmi yada online olarak bir doktor onerisi olan varmı lütfen destek
Bak canım al vemcaine sprey vajina içine dışında bol sık tamamen uyuşuyor eşine izin ver anında oluyor ve sıfır acı bende öyle yendim boşuna doktora para vermemerhaba arkadaslar 9 aydır vajinismus hastası olarak cok caresizim dr.soytürk hocadan 3 seans tedavi aldım ama tek parmak egzersizini gecemedim maddi gücüm yok ve eşim asla inanmıyor bu işin doktorla olacagına zor durumdayım yenenler tavsiyelerini iletebilirmi yada online olarak bir doktor onerisi olan varmı lütfen destek
Hangi şehirBende 10 yıllık evliyim yenemedim.. Genel anestezi altında yenmek istiyorum hiç sağlıklı değil demeyin 10 yıldır psikoloji kalmadı bıktım artık.. Eğer varsa genel anestezi ile yardım edebilecek kişi hastene lütfen yazar mısınınz
size eğer Ankara'daysanız Reyyan Özcan temizkanı öneririm, kendisi anestezi alan bir hatasından bahsetmişti o da çözüm değil maalesef, o an olsa sonra nasıl olacak yeneceksiniz? kendinize güvenin ve en azından bir kontrole gidin derim.Bende 10 yıllık evliyim yenemedim.. Genel anestezi altında yenmek istiyorum hiç sağlıklı değil demeyin 10 yıldır psikoloji kalmadı bıktım artık.. Eğer varsa genel anestezi ile yardım edebilecek kişi hastene lütfen yazar mısınınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?