Hera kliniğe baktın mı?Herkese merhaba , 5 yıla yaklaşan bir vajinismus sorunum var. Kayseri'de yaşıyorum ama gerçekten iyi bir doktor önerisine ihtiyacım var bilen,duyan varsa onerebilir mi
Bende uyusturucu krem aldım ıse yarıyor mu gerçektenHera kliniğe baktın mı?
Bir çok kişi olumlu ayrılmış.
Bende 4 yıl bu sorunla savaştım. Sonra evde emla krem sürerek yendim.
Valla bende yaradıBende uyusturucu krem aldım ıse yarıyor mu gerçekten
Ben kocanızın ne dediğini, nasıl davrandığını merak ettim.5 yıl çok uzun bir süre. Bir de dilatör setinin kaçıncıya kadar yapabildiniz ?Herkese merhaba , 5 yıla yaklaşan bir vajinismus sorunum var. Kayseri'de yaşıyorum ama gerçekten iyi bir doktor önerisine ihtiyacım var bilen,duyan varsa onerebilir mi
Merhabalar ben Dr Nazife Ergen’e tedavi oldum göztepe (bağdat caddesi üzerinde) kliniği, 4 seansta yendim çok nazik Bebek gibi davrandı Allah ondan razı olsun şiddetle öneririmHerkese merhaba , 5 yıla yaklaşan bir vajinismus sorunum var. Kayseri'de yaşıyorum ama gerçekten iyi bir doktor önerisine ihtiyacım var bilen,duyan varsa onerebilir mi
5 yil sevisemeden nasil evli kalabiliyorsunuz?Herkese merhaba , 5 yıla yaklaşan bir vajinismus sorunum var. Kayseri'de yaşıyorum ama gerçekten iyi bir doktor önerisine ihtiyacım var bilen,duyan varsa onerebilir mi
5 yıl sevismedik demedim ki.. ilişkiye girememek başka birşey sevişmek başka birşey5 yil sevisemeden nasil evli kalabiliyorsunuz?
Araştıracağım ,ismini duymuştum ama gitmedim yol gorunecek sanırım :) teşekkür ederimMerhabalar ben Dr Nazife Ergen’e tedavi oldum göztepe (bağdat caddesi üzerinde) kliniği, 4 seansta yendim çok nazik Bebek gibi davrandı Allah ondan razı olsun şiddetle öneririm
Allah razı olsun ondan desteğini esirgemedi hiç bir an. Her an yanımda oldu hala da öyle . Ama yorulma yıpranma var ikimizde de farkındayım inşallah aşacağız nasipse. Dilatorleri 1. Sini bile zor yapmistim ben hiç hoşlanmadımBen kocanızın ne dediğini, nasıl davrandığını merak ettim.5 yıl çok uzun bir süre. Bir de dilatör setinin kaçıncıya kadar yapabildiniz ?
Peki o zaman sorumu revize ediyorum, 5 yil penetrasyon yapmadan nasil evli kalabildiniz?5 yıl sevismedik demedim ki.. ilişkiye girememek başka birşey sevişmek başka birşey
Merhaba, aynı şekilde bende 5 yıldır bu sorunu yaşıyorum. Yazdıklarınızı dikkatle okudum ve ilgimi çekti. Biraz detay verebilir misiniz hikayeniz nedir? Kaç kere doktora gittiniz bu süreç nasıl ilerledi sizin içinHerkese merhaba , 5 yıla yaklaşan bir vajinismus sorunum var. Kayseri'de yaşıyorum ama gerçekten iyi bir doktor önerisine ihtiyacım var bilen,duyan varsa onerebilir mi
Bende aynı durumdayım. 5 yıl Nasıl evli kaldım inanın bilmiyorum.. eş desteği çok önemli. Ben bırakmak istedikçe o kolumdan tuttu beniPeki o zaman sorumu revize ediyorum, 5 yil penetrasyon yapmadan nasil evli kalabildiniz?
Bu hastalıgı çekiyorsanız nasıl hamile kaldınız acabaBu hastalığı yaşayan bilir bende 5 yıldır çekiyorum bu yüzden normal dogum bile yapamadım sezeryana aldılar
Bu hastalıgı çekiyorsanız nasıl hamile kaldınız acaba
KalınıyorBu hastalıgı çekiyorsanız nasıl hamile kaldınız acaba
Ay allah askına anlat nolur nasıl oluyo yaKalınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?