Vajinismus ile ilgili doktor önerisi

eso66eso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
54
10
36
32
Herkese merhaba , 5 yıla yaklaşan bir vajinismus sorunum var. Kayseri'de yaşıyorum ama gerçekten iyi bir doktor önerisine ihtiyacım var bilen,duyan varsa onerebilir mi

bu konuda bio enerji ve yaşam koçları var seanslarla çok kısa zamanda hedefe ulaşan insanlar çok fazla ,ama bio enerji için işin uzmanını bulmanız gerekiyor

Herkese merhaba , 5 yıla yaklaşan bir vajinismus sorunum var. Kayseri'de yaşıyorum ama gerçekten iyi bir doktor önerisine ihtiyacım var bilen,duyan varsa onerebilir mi
Hera kliniğe baktın mı?
Bir çok kişi olumlu ayrılmış.
Bende 4 yıl bu sorunla savaştım. Sonra evde emla krem sürerek yendim.

Ben kocanızın ne dediğini, nasıl davrandığını merak ettim.5 yıl çok uzun bir süre. Bir de dilatör setinin kaçıncıya kadar yapabildiniz ?

Merhabalar ben Dr Nazife Ergen’e tedavi oldum göztepe (bağdat caddesi üzerinde) kliniği, 4 seansta yendim çok nazik Bebek gibi davrandı Allah ondan razı olsun şiddetle öneririm

5 yil sevisemeden nasil evli kalabiliyorsunuz?

Merhabalar ben Dr Nazife Ergen’e tedavi oldum göztepe (bağdat caddesi üzerinde) kliniği, 4 seansta yendim çok nazik Bebek gibi davrandı Allah ondan razı olsun şiddetle öneririm
Araştıracağım ,ismini duymuştum ama gitmedim yol gorunecek sanırım :) teşekkür ederim 🍀

Ben kocanızın ne dediğini, nasıl davrandığını merak ettim.5 yıl çok uzun bir süre. Bir de dilatör setinin kaçıncıya kadar yapabildiniz ?
Allah razı olsun ondan desteğini esirgemedi hiç bir an. Her an yanımda oldu hala da öyle . Ama yorulma yıpranma var ikimizde de farkındayım inşallah aşacağız nasipse. Dilatorleri 1. Sini bile zor yapmistim ben hiç hoşlanmadım

arkadaşlar sizde kayganlaştırıcı kullandığınızda yanma oldumu bebe yağı yada masaj jeli daha mı alerjik değil , bir de parmakda sadece 3 parmakda kaldım onu alabiliyorum içerde genişletmeye çalışıyorum eşli de denedim ama olmadı içeriye aldım ama o boğum gibi olan yerden penis giremedi ama sanırım biraz daha çalışıp genişletmem lazım oda 4 numara dilatör ile olacak sanırım dilatör alıp en büyüğü ile deneyip genişletmeliyim sizce

Merhaba, aynı şekilde bende 5 yıldır bu sorunu yaşıyorum. Yazdıklarınızı dikkatle okudum ve ilgimi çekti. Biraz detay verebilir misiniz hikayeniz nedir? Kaç kere doktora gittiniz bu süreç nasıl ilerledi sizin için
Yardımcı olursanız cok sevinirim gerçekten cok çaresiz hissediyorum.

Bu hastalığı yaşayan bilir bende 5 yıldır çekiyorum bu yüzden normal dogum bile yapamadım sezeryana aldılar

Back
X