- 27 Mayıs 2017
- 431
- 918
Biraz canım acıyor cesaret edemedimMerhaba canım bol ben yapı ile yağla ve sonra nefes alarak verirken ıkın yavaş yavaş ittir göreceksin girdiğini korkma yapıcam de
Biraz canım acıyor cesaret edemedimMerhaba canım bol ben yapı ile yağla ve sonra nefes alarak verirken ıkın yavaş yavaş ittir göreceksin girdiğini korkma yapıcam de
Aslında canımız acımıyor beynimizin bize oyunu ilk defa mı yapıyorsun yoksa deneyip başarısız olanlardan mıBiraz canım acıyor cesaret edemedim
İkınırkenmi ittireyim teşekkür ederim cevaplarınız içinMerhaba canım bol ben yapı ile yağla ve sonra nefes alarak verirken ıkın yavaş yavaş ittir göreceksin girdiğini korkma yapıcam de
Bir ara doktorum parmak egzersizleri verdi pek yapamadım şimdi yeni aparat aldım bugün yarısı oldu.Aslında canımız acımıyor beynimizin bize oyunu ilk defa mı yapıyorsun yoksa deneyip başarısız olanlardan mı
Teşekkür ederimNe kadar çok denersin okadar Azmi’n ve gücün olur canım dene denmekten korkma sonuçta acısa bile çekebilirsin senin elinde yani parmak egzersizi dene bence en küçük serçe parmağınla Başla yağlayarak
Adınıza sevindim darısı bana inşallah teşekkür ederimEvet canım ıkınırken ilk önce bir duş al rahatla sonra parmak istemezsen o aparatla yap yarısına kadar almışsın zaten canım benim çok şükürkorkma hiçbirşey olmuyo ben diyordum ki ufacık bebeler yapıyo yeni yetmeler evlenip ben neden yapamıyorum diyordum okadar kötüydüm yani dün uzun aradan sonra ilk defa aldım içime baskı hissederek az bişeyi girmemiş eşim öyle dedi hadi başardın diye bugün mesela tekrar deniycem inşallah
![]()
AminYAParsın Allah’ın izni izniyle sadece biraz cesaret allah yardımcımız olsun![]()
Haklısınız bugün yapamayınca hepsini modum düştü çabalamam gerekHemen olacak birşey değil zamanla ama sende çabala canım![]()
Bende 50 lira gibi bir fiyata n11 den sipariş vermiştim. 50 lira civarı olanlar işine yarıcak olan şey canım pahalı bişey alma. Gizli pakette geliyor. Nerden geldiği, içinde ne oldugu, firma adı gibi şeyler yazmıyor zaten kutuda rahat olabilirsinMerhba , dilatör seti nereden almıştınız , kargo gizlimiydi birde , almak istiyorum ancak bazılarının fiyatları çok uçuk bazılarının çok uygun anlayamadım hangisini alsam