Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun..Arkadaşlar Merhaba 6 Aylik evliyim , Vajinismus hastasiyim, çok zorlu bir süreç benim için özellikle piskolojik olarak bitmiş durumdayım. Bursadaki doktor fiyatları inanilmaz yüksek 3-4 binlere kabülüm 7-8 den kapı açıyolar artık umudum kalmadı
Merhaba bende yeni tedavi oldum 8500 TL ye ve başarabileceğimden asla umudum yoktu herşey çok basitmiş keşke vermeseydim param diyorum ama gitmeseydim çözemedim Bi kaç taktik veririm uygularım derseniz kararlı olmanız lazım ben yaptiysam herkes yaparArkadaşlar Merhaba 6 Aylik evliyim , Vajinismus hastasiyim, çok zorlu bir süreç benim için özellikle piskolojik olarak bitmiş durumdayım. Bursadaki doktor fiyatları inanilmaz yüksek 3-4 binlere kabülüm 7-8 den kapı açıyolar artık umudum kalmadı
Bana yardım ederseniz çok sevinirimMerhaba bende yeni tedavi oldum 8500 TL ye ve başarabileceğimden asla umudum yoktu herşey çok basitmiş keşke vermeseydim param diyorum ama gitmeseydim çözemedim Bi kaç taktik veririm uygularım derseniz kararlı olmanız lazım ben yaptiysam herkes
Merhaba bende yeni tedavi oldum 8500 TL ye ve başarabileceğimden asla umudum yoktu herşey çok basitmiş keşke vermeseydim param diyorum ama gitmeseydim çözemedim Bi kaç taktik veririm uygularım derseniz kararlı olmanız lazım ben yaptiysam herkes yapar
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.Çok geçmiş olsun..![]()
TEDAVİNİZ KAÇ SEANS SÜRDÜ ACABA? LÜTFEN ÖZELDEN YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZMerhaba bende yeni tedavi oldum 8500 TL ye ve başarabileceğimden asla umudum yoktu herşey çok basitmiş keşke vermeseydim param diyorum ama gitmeseydim çözemedim Bi kaç taktik veririm uygularım derseniz kararlı olmanız lazım ben yaptiysam herkes yapar
Popüler olan vajınusmus konusu var o konuyu okuyun çoğunluk egzersizlerini yapıyor aparatla birlikte sizde yaparsınz bizlerde yardımcı oluruzTEDAVİNİZ KAÇ SEANS SÜRDÜ ACABA? LÜTFEN ÖZELDEN YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZDOKTOR NASIL BİR YOL İZLİYOR. ŞİMDİKİ SİZ OLSAYDINIZ DOKTORA GİTMEDEN NASIL AŞARDINIZ ACABA? SİZ NE KADAR EVLİSİNİZ?
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Vajinusmus dediğiniz şey asla bir hastalık değil tamamen psikolojik bir korkudur. Bakın milyonlarca insan bu şekilde varolmuş. Sizi anlıyorum ama bunu kafanızda büyütürseniz tedavi ile de başa çıkamazsınız. Bu tip durumlarda Kadınlar kocalarına güvenmediği için yapamaz aslında. Size çok basit bir Öner’im ver kesin denemenizi tavsiye ederim. Üstte siz durun ve siz yapın. Birde okeyin katganlaştırıcı su bazlı ürününü kullanın emin olun nasıl olduğunu dahi anlamayacağınız şekilde kayıyor ve olay 5 saniye de bitiyor. Bakın 5 saniye. Yapmanız gereken tek şey jeli kendinize ve eşinize sürmek üstte durup kendiniz yapmak. Biraz cesaret,istek,özgüvenArkadaşlar Merhaba 6 Aylik evliyim , Vajinismus hastasiyim, çok zorlu bir süreç benim için özellikle piskolojik olarak bitmiş durumdayım. Bursadaki doktor fiyatları inanilmaz yüksek 3-4 binlere kabülüm 7-8 den kapı açıyolar artık umudum kalmadı
Merhaba banada verebilir misiniz nasıl yendiniz. Bende 2 yıllık evliyim kabusum oldu resmenMerhaba bende yeni tedavi oldum 8500 TL ye ve başarabileceğimden asla umudum yoktu herşey çok basitmiş keşke vermeseydim param diyorum ama gitmeseydim çözemedim Bi kaç taktik veririm uygularım derseniz kararlı olmanız lazım ben yaptiysam herkes yapar
Sizde hiç yapamadınızmıMerhaba banada verebilir misiniz nasıl yendiniz. Bende 2 yıllık evliyim kabusum oldu resmen
Yerinizde olsam ne yapar eder o parayı toparlarım.Arkadaşlar Merhaba 6 Aylik evliyim , Vajinismus hastasiyim, çok zorlu bir süreç benim için özellikle piskolojik olarak bitmiş durumdayım. Bursadaki doktor fiyatları inanilmaz yüksek 3-4 binlere kabülüm 7-8 den kapı açıyolar artık umudum kalmadı
LÜTFEN BANA A O TAKTİKLERDEN VERİR MİSİNİZ.MADDİ OLARAK HİÇ GÜCÜM YOKMerhaba bende yeni tedavi oldum 8500 TL ye ve başarabileceğimden asla umudum yoktu herşey çok basitmiş keşke vermeseydim param diyorum ama gitmeseydim çözemedim Bi kaç taktik veririm uygularım derseniz kararlı olmanız lazım ben yaptiysam herkes yapar
Buradaki vajinismus konularını tarayın, bütün taktikler orada varLÜTFEN BANA A O TAKTİKLERDEN VERİR MİSİNİZ.MADDİ OLARAK HİÇ GÜCÜM YOK