Vajinismus karanlığı

elaelamerhaba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
13
1
1
40
Merhaba,4 yıllık evliyim ve ilişkiye giremedim herşeyi yaptım ama olmadı ,bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Lütfen, saygın micozkadioglu diye bi doktor duydum fikri olan varmı?

hergün düzenli aralıklarla yeni üye bu konuyu açıyor..

Allah yardımcısı olsun herkesin ama acaba reklam için mi yapılıyor demekten alamıyorum kendimi.

reklam mı şimdi bu ? Dr gitmen şart ne olursa olsun

hergün düzenli aralıklarla yeni üye bu konuyu açıyor..

Allah yardımcısı olsun herkesin ama acaba reklam için mi yapılıyor demekten alamıyorum kendimi.

Bana da öyle geliyor.4 yıl vajinusmus çekip daha yeni mi doktor araştırmak akıllarına geliyor acaba.Koskoca 4 yıl kardes gıbı aynı evde yaşamak.İlginçççç :KK57:

RazEy reklam mi???? Yahu siz yardim derken reklam mi anlıyorsunuz, kendi karanlığında bir çıkış yolu arıyorum olmicaksaniz benim düşüncemi lekelemeyin

Pembesu bunun nen demek olduğunu bir ben bilirim bir kaç kez doktora gittim ama köpek gibi davrandilar,tıpkı senin yazdığın gibi

RazEy reklam mi???? Yahu siz yardim derken reklam mi anlıyorsunuz, kendi karanlığında bir çıkış yolu arıyorum olmicaksaniz benim düşüncemi lekelemeyin
Hem 4 yıl diyorsun hem dr ismi ile geliyorsun. Sen yenisinde ben eskiyim neler oluyor bilsen...

Pembesu bunun nen demek olduğunu bir ben bilirim bir kaç kez doktora gittim ama köpek gibi davrandilar,tıpkı senin yazdığın gibi
Burada ki böyle topikler var. İnceledin mi? Mutlaka memnun kaldığı doktorları, yöntemleri tavsiye eden vardır. Başarı hikayeleri var.

Eşin nasıl yaklaşıyor? Seni yönlendirmiyor mu? Acil şifa dilerim.

Burada ki böyle topikler var. İnceledin mi? Mutlaka memnun kaldığı doktorları, yöntemleri tavsiye eden vardır. Başarı hikayeleri var.

Eşin nasıl yaklaşıyor? Seni yönlendirmiyor mu? Acil şifa dilerim.
Çok teşekkür ederim, eşim çok Anlayışlı, yaklaşımı cok rahatlatıcı ama ben bi kaç doktordan negatif sonuç alınca kendimi kapattım :( tekrar kendimi toparlamaya karar verdim ve yeniden arastirmaya başladım ,ilk etapta kayrabera ciktigi için bende giden varmı die merak ettim

Hem 4 yıl diyorsun hem dr ismi ile geliyorsun. Sen yenisinde ben eskiyim neler oluyor bilsen...
Biraz araştırdım ve kayrabera çıktı karşıma, burada seninle tartışmaya vaktim yok,nasıl istersen öyle düşün, Allah başına vermemiş ona şükret bence,ve yazma lütfen senden gelecek yardım Rabbimden gelsin

Çok teşekkür ederim, eşim çok Anlayışlı, yaklaşımı cok rahatlatıcı ama ben bi kaç doktordan negatif sonuç alınca kendimi kapattım :KK43: tekrar kendimi toparlamaya karar verdim ve yeniden arastirmaya başladım ,ilk etapta kayrabera ciktigi için bende giden varmı die merak ettim
KK'nın arama butonuna yaz, o kadar çok konusu var ki. Kim reklam kim gerçekten yaşayan belli oluyor zaten. Arkadaşların önerdiği doktorlara işe başlamak çok mantıklı.
Daha fazla ertelemeyin inşallah. Herşey senin kararlığında gizli. Eşin de fazlasını hakkediyor, maşallah 4 yıl anlayışını korumuş.
Bu dediğin doktoru google'da baktın mı, belki yorum vardır? Hadi güzel haberlerinle geri gel inşallah.

Biraz araştırdım ve kayrabera çıktı karşıma, burada seninle tartışmaya vaktim yok,nasıl istersen öyle düşün, Allah başına vermemiş ona şükret bence,ve yazma lütfen senden gelecek yardım Rabbimden gelsin
Önce psikoloğa git ruh halin normal değil. Kk da arama yap aşan kişilerin anlatımları var

Back
X