Vajinismus karanlığı

KK'nın arama butonuna yaz, o kadar çok konusu var ki. Kim reklam kim gerçekten yaşayan belli oluyor zaten. Arkadaşların önerdiği doktorlara işe başlamak çok mantıklı.
Daha fazla ertelemeyin inşallah. Herşey senin kararlığında gizli. Eşin de fazlasını hakkediyor, maşallah 4 yıl anlayışını korumuş.
Bu dediğin doktoru google'da baktın mı, belki yorum vardır? Hadi güzel haberlerinle geri gel inşallah.
ses kayıtlarını dinledim mektupları okudum cok arastırdım ama dedımya varsa giden yazar die sormak istedim,çünkü ben cok utangacımdır ,burada sormak cok rahat oluyo

Açtığım konunun reklam amaçlı oldugunu sanmalarina aldırış etmeden ben yinede yaşadığım deneyimi paylasmak istiyorum, dün randevu alıp ilk görüşmemi yaptım Saygın bey ile,iyiki de o ses kayıtlarıni ve icimdeki sesi dinleminim, okdr güzel geçtiki görüşmemiz, Rabbime şükürler olsun, ilk seans için yarın gidiyorum bana çok şans

Açtığım konunun reklam amaçlı oldugunu sanmalarina aldırış etmeden ben yinede yaşadığım deneyimi paylasmak istiyorum, dün randevu alıp ilk görüşmemi yaptım Saygın bey ile,iyiki de o ses kayıtlarıni ve icimdeki sesi dinleminim, okdr güzel geçtiki görüşmemiz, Rabbime şükürler olsun, ilk seans için yarın gidiyorum bana çok şans
Allah yardımcın olsun

baya yasıyoruz bu okdr zor bişi deil,o kdr anlayıslı ki ,RABBİME HAMD OLSUN,bir gün olsun konuyu acmadı benı rahatsız etmemek için.ama artık yeter ben bu karanlıktan kurtulmak istiyorum,artık bir cocuk istiyorum
başka kadınla birliktelik yaşıyormu acaba diye düşünmekten kendimi alamadım..
dört yıl boyunca mastürbasyona ne kadar dayanılır ki?

Seks manyağı bir adam deil benim eşim,hersey vajinaya girmek deil,biz bir çocuk sahibi olmaya karar verdigimiz için tedavi olmak istiyorum,senn çok dert etme o mastürbasyon kısmını varsa bir cozumun onunla gel

başka kadınla birliktelik yaşıyormu acaba diye düşünmekten kendimi alamadım..
dört yıl boyunca mastürbasyona ne kadar dayanılır ki?
ben 5 yillik evliydim evet vajinismustum tedavi oldum artik degilim ama evlilik demnek sadece seks demek degil esimle biz seks olmadan da cok mutluyduk hep bir eksiklik vardi ama beni aldatttigini hic sanmiyorum. ON YARGILI OLMAYIN DERIM.

5 yillik kabusumu ingilterede dunyanin en iyi doktorlarinin cozemedigi sorunumu turkiyede hera klinik dr suleyman eserdag ile 3 gunde cozdum ben orayi bu sitelerde yazan yorumlar sayesinde bulmustum vajinismus destek alinmadan cozulecek bir durum degil turkiye de hera klinik bence bu konuda dunyanin bir numarasi ben burda yazilanlar sayesinde onlari buldum belki beim yazdiklarimi da birileri gorur ve sorununu cozer diye yaziyorum benim gibi yurtdisinda olan caresiz insanlar ozelden yazabilir yardimci olurum burdaki hicbir doktor yeterli degil bu konuda

Arkadaşlar Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıları hastanesinde vajinismus ücretsiz tedavisi yapılıyor.
182 yi arayıp Psikiyatri Uzmanı Dr. Özge Şahmelikoğlu Onur' dan randevu alırsanız eğer dışarda binlerce liraya olacağınız tedaviyi bedava olabiliyorsunuz. Hem cok bilgili hem de cok sıcak kanlı bir doktor kendisi. Ne olduğu bilinmeyen tedavilerle zaman kaybedip iyileşme vaadi ile cinsel hayatınızı ve sağlığınızı riske atmayın, paranız da cebinizde kalsın..

Arkadaşlar vajinismus sorunum var doktora gidip tedavi olmaya karar verdim ve araştırmaların sonucu ANKARA DA OP.DR.ESRA DEMIR YÜZER hanıma denk geldim bi fikri olan var mı bu doktor hakkında varsa lütfen bana yardımcı olun

Back
X