- 7 Ağustos 2024
- 21
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi canan sahiiinnnn
Vajinismus cinsel terapi olmadan nasıl yenebilirim acil yardım???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
You tube vıdeolarıylaVajinismus cinsel terapi olmadan nasıl yenebilirim acil yardım???
Hangileri ben araştırma yapıyorum günlerdirYou tube vıdeolarıyla
Bilmiyorum ki öyle bi sorunum olmadı . Ama doktor tedavisi istemıyorsanız kimse size bunu uygulamalı göstermez . Anca ınternetten araştırıp bulacaksınızHangileri ben araştırma yapıyorum günlerdir
Doktorum parmak yöntemi dedi deneyeceğim teşekkür ederimBilmiyorum ki öyle bi sorunum olmadı . Ama doktor tedavisi istemıyorsanız kimse size bunu uygulamalı göstermez . Anca ınternetten araştırıp bulacaksınız
Parmak yontemıyle deneyin yada alkol alıyorsanız eşinizle güzel bi akşam geçirin ardından uzun bi ön sevişmeyle deneyin
Canım bendede vardı ben bunu eşimle başardım. Hatta ağdaya bile gidemiyordum okadar korkuyordum kendim bakamıyodum bile ama Allahıma şükürler olsun eşim sağolsun bunu beraber yendikVajinismus cinsel terapi olmadan nasıl yenebilirim acil yardım???
Nasıl yendiniz?Canım bendede vardı ben bunu eşimle başardım. Hatta ağdaya bile gidemiyordum okadar korkuyordum kendim bakamıyodum bile ama Allahıma şükürler olsun eşim sağolsun bunu beraber yendik
Ben kendi çabalarımla yendim çok şükürVajinismus cinsel terapi olmadan nasıl yenebilirim acil yardım???
Nasıl yendınız1 hafta sürdü benim vajınismus
alkol almıştık ön sevişmeyi de biraz uzatınca öf yeter dedim ve izin verdim eşler sabırlı tamam da sabır sabır da bır yere kadar ön sevişmeyı uzatınNasıl yendınız
bende oluyordu bıraz dişini sıkacaksın yani sevdiğin adam için sonrasında zaten alışıyorsun sende ki olan bütün dünyadaki kadınlarda var bu kadar acı verseydı kımse yapmazdı çok az acıyoÖn sevisme uzatsakta giriş anında tedirginlik korku oluyor bende pozisyonda
yenersin canım inşallah azıcık deli cesareti lazımmDoğru söylüyorsun psikolojik bir durum zaten bu çok sevındım sizin adınıza bende yenerım inşallah sizin gıbı
evett salak mıyım ben dıye kendımı sorguladım kendıme çok kızdımKesınlıkle bende cok cesaretlıyumdır her konuda ama bu konu olunca nedense korkuyorum uyusturucu sprey aldım ınsallah onla yenerım pekı sız yenınce bu muymuş dedınız mı
sende başarırsınn bişi yok ölüm yok ucunda cidden bir defaya mahsus dişni sıkınca oluyor yeterınce ıslanmıyor musun ?acabaÖle demeyin kendınıze kolay bısı degıl bu sonuçta ama başarmışsınız ne güzel salak olan Benım gıbı hala bekleyenler