- Konu Sahibi canan sahiiinnnn
Yok ıslanma da ön sevısme de preoblem yok ama gırerken kasıyorum korkuyorum aslında hıc acı duymadım penıs vajinama göre Sankı daha büyük gıbı gelıyor bu nasıl girecek buraya dıyorum beynımde hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma kız sonuçta sevdiğin adam var öcü değil bak cidden kendıne sonrasında kızacaksın öyle bir acı olsa kımse yapamaz bunuYok ıslanma da ön sevısme de preoblem yok ama gırerken kasıyorum korkuyorum aslında hıc acı duymadım penıs vajinama göre Sankı daha büyük gıbı gelıyor bu nasıl girecek buraya dıyorum beynımde hep
inşallah biraz cesaret doktorlara paraları saçmadan kendinden üstesinden gelirsinBıliyorum haklısın inşallah başarırım tez vakitte
En etkili yontemi aparatlar.4 boy aparat alip alistirma yapacaksin.trendyoldan alabilirsin.ilk aparat parmak kadar oluyor zaten hemen alirsin.kademeli sekilde apatatlar buyuyor.aparatlara kayganlastici sık.vajinana bir fis spreyden sık.bu yöntemle yeniyor geneli.doktorda aparatlarla calisiyor zaten .kisa surede yenecegine eminimBıliyorum haklısın inşallah başarırım tez vakitte
Kesınlıkle o paralar çok fazla 1 dk süren bısı için bana cesaret verdınız başaracağım inşallah çok TSK’lerinşallah biraz cesaret doktorlara paraları saçmadan kendinden üstesinden gelirsin
haber bekliyorum lütfen güzel haberlerKesınlıkle o paralar çok fazla 1 dk süren bısı için bana cesaret verdınız başaracağım inşallah çok TSK’ler![]()
Aparat hıc denemedım bı kaç denemede başarısız olursan onla deneyım ama o aparatlar kızlık zarını yırtmıyor muEn etkili yontemi aparatlar.4 boy aparat alip alistirma yapacaksin.trendyoldan alabilirsin.ilk aparat parmak kadar oluyor zaten hemen alirsin.kademeli sekilde apatatlar buyuyor.aparatlara kayganlastici sık.vajinana bir fis spreyden sık.bu yöntemle yeniyor geneli.doktorda aparatlarla calisiyor zaten .kisa surede yenecegine eminim![]()
İnaşşah yazacağım slzehaber bekliyorum lütfen güzel haberler![]()
![]()
Parmak soktuğunuzla ayni şey zaten. Parmagida sokmussunuz. Zar varsa orada gitmistir zaten.cogu doktor kizlik zari olayinin olmadigini soyluyor. illa ki kanama olacak diye bakmayin olaya.kanama zorlanmadan dolayi olur.kizlik zarindan dolayi degil.kizlik zari kan olaylari sizin icin onemliyse aparatlarla denemeyin o zaman zira kan gorurseniz sizi uzebilir.Aparat hıc denemedım bı kaç denemede başarısız olursan onla deneyım ama o aparatlar kızlık zarını yırtmıyor mu
Bence kafada bitirmelisiniz önce. Fiziksel çabalar elbette ki kıymetlidir ama bu durumun psikolojik etkisi olduğu aşikar. Oradan kocaman çocuk çıkıyor. Çocuk çıkan yerden seks yapılması kolaydır diye düşünün. Esnek bir organ. Siz onla barışık oldukça, sevdikçe o kendini daha çok açan bir organ oluyor. Ne verirsen onu alırsın misali. Tabii ki burada eşinizin rolü de büyük. Sizi motive edici davranmalı.Vajinismus cinsel terapi olmadan nasıl yenebilirim acil yardım???
Hayır öyle düşünmeyin. Vajina penisi gördükçe açılan bir organ. Hemen girmesin eşiniz. Hemen girerse ağrılı olur. Yavaş hareketlerle yapacak ki vajina girisi açılsın. Sizi temin ederim ki vajina ,penisi içeride çok seven bir organ. Dışarıda sert olduğu için vajina pek memnun olmuyor. İçeride çok barışıklar. Oradan çocuk çıkıyor:)) Rahat olun. Vajina ,penisi daima sever bunu unutmayın.Yok ıslanma da ön sevısme de preoblem yok ama gırerken kasıyorum korkuyorum aslında hıc acı duymadım penıs vajinama göre Sankı daha büyük gıbı gelıyor bu nasıl girecek buraya dıyorum beynımde hep
Bence parmak olayı daha kötü. Yanlış anlamayın. Parmak oranın yeri değil. Vajinal fitil dışında asla parmağımı oraya sokmam. Çünkü mutsuz oluyor vajina. O da canlı bir organ. Onun arkadaşı penis. Penis, içeride yumuşayan ,kayan , sürtünmesi sert olmayan bir organ. Siz bakmayın onun dışarıda sert olmasına. Parmak daha sert ve zor bence. Hiç yapmam.Hatta WC de ıken mesela ıkı parmağımı bıle sokuyorum ama penıs olunca kasıyorum sadece
Kan olayından öle korkum yok ama evlılıkte kızlık zarı olayı oluyor onun için dedım ama haklısınız parmak sokuyorum bısı yok boşluk var sadeceParmak soktuğunuzla ayni şey zaten. Parmagida sokmussunuz. Zar varsa orada gitmistir zaten.cogu doktor kizlik zari olayinin olmadigini soyluyor. illa ki kanama olacak diye bakmayin olaya.kanama zorlanmadan dolayi olur.kizlik zarindan dolayi degil.kizlik zari kan olaylari sizin icin onemliyse aparatlarla denemeyin o zaman zira kan gorurseniz sizi uzebilir.![]()
kesinlikle es çok önemli Benım kı çok acemıydı bılgısı yoktu benı korkutan o oldu bence hersey psikolojik bizim elimşzde herseyBence kafada bitirmelisiniz önce. Fiziksel çabalar elbette ki kıymetlidir ama bu durumun psikolojik etkisi olduğu aşikar. Oradan kocaman çocuk çıkıyor. Çocuk çıkan yerden seks yapılması kolaydır diye düşünün. Esnek bir organ. Siz onla barışık oldukça, sevdikçe o kendini daha çok açan bir organ oluyor. Ne verirsen onu alırsın misali. Tabii ki burada eşinizin rolü de büyük. Sizi motive edici davranmalı.
haklısınız bende orayı tanımak ıcın soktum çoğu kışı burda parmak önermiş çünküBence parmak olayı daha kötü. Yanlış anlamayın. Parmak oranın yeri değil. Vajinal fitil dışında asla parmağımı oraya sokmam. Çünkü mutsuz oluyor vajina. O da canlı bir organ. Onun arkadaşı penis. Penis, içeride yumuşayan ,kayan , sürtünmesi sert olmayan bir organ. Siz bakmayın onun dışarıda sert olmasına. Parmak daha sert ve zor bence. Hiç yapmam.
Tamamen psikolojik. Vajina dediğin şey büyük bir boşluk. Her ne kadar bilgisi olmasa da siz yönlendirin. Yavaş girsin. Zaten ilk giriş açıldı mı organ kendini açıyor. Sıkmayın canınızı çözümsüz bir durum değil.kesinlikle es çok önemli Benım kı çok acemıydı bılgısı yoktu benı korkutan o oldu bence hersey psikolojik bizim elimşzde hersey
Bak şunu diyim sana eşim dese ki parmağımi vajinana sokayım asla izin vermem. Korkuyorum ekstra şeylerden. Eliyle müdahale ederse bana yabancı madde gibi geliyor. Ama penis öyle değil. Penis onun arkadaşı. Anladın mii arkadaşım. İkisi de yumuşak organ.haklısınız bende orayı tanımak ıcın soktum çoğu kışı burda parmak önermiş çünkü
Eşinle bu konuları konusabilirsin.tedavin su an kizlik zarindan cok cok daha onemli olmali sizin icin.ki parmak acı vericidir kemikli bir yapisi oldugu icin.penis te kemik yok sadece et.ask kasi olmasa penisin girdigini bile anlamazsin normal bir iliskide.daha fazla arastirma yapmani oneririm.korkun bilgisizlikten toplumun dayatmalarindan kaynaklaniyorKan olayından öle korkum yok ama evlılıkte kızlık zarı olayı oluyor onun için dedım ama haklısınız parmak sokuyorum bısı yok boşluk var sadece