Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
JinekolojiVajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim
Hanımlar bu konu ile alakalı değil ama . Bugün hormon testi yaptırdım . Bi kısmı bu şekilde çıktı . Hepsini birlikte göstereceğim doktora . Ama ne anlama geldiğini anlayamadım . Bilen veya yorum yapabilecek biri var mı?
Hanımlar bu konu ile alakalı değil ama . Bugün hormon testi yaptırdım . Bi kısmı bu şekilde çıktı . Hepsini birlikte göstereceğim doktora . Ama ne anlama geldiğini anlayamadım . Bilen veya yorum yapabilecek biri var mı?
Selammm çiçek hanımlar
Buralarda bayağdır yokum ve bu sayfalardan hep mesajlar geldi dönüş yapamadım kusura bakmayın
İkiz bebeklerim var buraya gelmek çok zor mesajdan dönemesem de burdan mutlaka yazın
Maşallah duaların kabul olmuş sonunda çok sevindim çokta duygulandım ben vajinismus hastasıyken sen anne olmayı bekliyordun ben hastalığı yeneli 3 sene oldu şimdi bende senin gibi bir umut anne olmayı bekliyorum Rabbim evlatlarına sağlikli uzun ömürler versin beni çok iyi anlayan biri olarak dualarında beni unutma
Evlatlarınla sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum Hasreti biten birini daha görmek çok sevindirici inşallah günün birinde bana ve bekleyen herkese en güzeliyle en hayırlısı ile nasip olur ❤
Sizi öyle çok iyi anlıyorum kii hep dedim bir gün anne olursan bu geçtiğin yolları unutma hatırla diye
2026 sizin yılınız olsunn çiçeklerimmm Rabbim kucağınızı boş bırakmasın umutsuz olmayın
Güzel haberlerinizi alacağıma inanıyorum dualarımdasınız