• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba 4 dilatoru de rahat bir şekilde yapıyorum ama eşli denemede yapamiyorim bu durumu yaşayan var mı giriyor ilk yerden geçiyor ama 2. Bir yerde girmiyor ilerlemiyor ilerledikçe canım aciyo bu durumu nasıl asicam yardım eder misin spekulumu bile hepsini tamamen alabildim içimde de açıldı ama penisle neden yapamiyorim
2.yer dediğin biyer yok aslında ama istemsiz kasıtğın için ilerlemiyor ilerlerse bile acıyo. Öyle olduğunda bekleyip gevşemeye çalış derin nefesle kendini rahatlat ama kendini geri falan çekmeden yap bunları. Ben böyle yapmıştım hala bile özellikle regl sonrasında ilk ilişkide yapıyorum bunu, ihtiyaç duydukça.

2.yer dediğin biyer yok aslında ama istemsiz kasıtğın için ilerlemiyor ilerlerse bile acıyo. Öyle olduğunda bekleyip gevşemeye çalış derin nefesle kendini rahatlat ama kendini geri falan çekmeden yap bunları. Ben böyle yapmıştım hala bile özellikle regl sonrasında ilk ilişkide yapıyorum bunu, ihtiyaç duydukça.
Derin nefes alıp verdikçe gevşer mi o an insan panikliyor

Back