Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

depresyondayım ben...kendimi hiç iyi hissetmiyorum..

akşama de emar çekilmeye gidicem belim için...bana dua edin inşallah fıtık çıkmaz,ondan şüpheleniyor doktor...

offffffffffff ya Allahim ne bildiği var da bu kadar hastalik verdi sana anlamadim: Hayır olsun inşallah. İnşallah bişey çikmaz. Ne zaman çikicakmiş sonucu?

canım buradakı kızlar egzersız yapıyo zaten durumun cok cok ıyı hemen egzersız yap basla

valla canım böyle tüy dökücüler bazı ciltlerde yanma ve kaşıntı yaptığını biliyorum ama mastürbasyon ile geçtiğini ilk defa duydum açıkçası.Tavsiyem vajinanı bol bol su ile yıka ve biraz kremle istersen en azından kaşıntısını geçirirsin.

ya kötü bişeymi dedim ben...yaşım 19 daha pek anlamadığım için sordum ve arkadaşım burda üye zaten..o dedi gel üye ol yardımcı olurlar diye ama siz kızıyosunuz bana:1no2:
yasın 19 ama yanı sordukalrın cok tuhaf seyelr bılıyosun sanal ortam ve o kadar cokerkeekgelıyorkı hele bızım buraya sırf bızle dalga gecmek ıcın falan..o yuzden poronayak olduk napalım...erkeke arkadasınla ılıskıne karısamayız hayat senın tercıh senın yanman ıcın sunu derım doktora gıt...bız sana nasıl yardımcı olalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…