Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet ben en iyisi işi garantiye alayım hemen p..s denemeyeyim yine hüsrana uğramak istemiyorum öyle kurtulmak istiyorum ki artık:Saruboceq:

arkadaşlar bizi tedirgin eden kişileri uzaklaştıralım sanal ortamdayız ve şakaya gelmeyen bi probleme sahibiz dalga geçmek için aramıza giren varsa hayat mutlaka onlara gereken cezayı verir..

evet ben en iyisi işi garantiye alayım hemen p..s denemeyeyim yine hüsrana uğramak istemiyorum öyle kurtulmak istiyorum ki artık:Saruboceq:
superr ılerlem canım ..zaten basardın sayılır artık ...ha o ha pe... ınan hıc bı fark yok..eger onu basardıysan pe... basarırsın..bır kac gun dene sonra pe... demesı yap

ama ben başardım yazabilmek için kaç aydır bekliyordum,silinmiş
nasıl şanssızlık bu,öylemi olmalıydı(

başarmışsın hala şanssızlıktan bahsediyosun yaw öyle düşünme bida yaz bida yaz bida yaz ben olsam on kere bin kere gene yazarım büyük zevkle :)
tebrik ederim seni mutluluğun daim olsun

iyi temennilerin için teşekkür ederiz seninde mutluluğun daim olsun arkadaşım başardığına sevindim tebrikler darısı başka güzel diğer haberlerine

günaydın arkadaşlar malesef bende sizinle aynı dertten muzdaribim. psikolojim bozulmaya başladı. evlenmeden önce çok korkmuştum vajinismus olmaktan çünkü baya araştırmıştım ilk gece olayını ve gözümde çok büyütmüşüm anlaşılan. 17 günlük evliyim ama hala başaramadık benim yüzümden. ilk denemede hiç olmadı ikincide çok canım acıdı ve vaji.. dış bölgede azcık yırtıkla birlikte kanama oldu geçen gün jinekoloğa gittik anlattık durumu dıştan baktı sadece kısmi vajinismus olmuşum. o bölgeye dokunup dokunamadığımı sordu dokunabiliyorum dedim bazıları hiç dokundurtmuyormuş o yüzden kısmi vaji dedi. emla krem verdi bide ağrı kesici hap. dün akşam emla kremi sürdüm ama içeri fazla süremedim ondan galiba tam uyuşmadı yine olmadı malesef çok üzülüyorum arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim..

cnım benım hosgeldın aramıza....parmak egzersızını den derım ...hemen basla ılk bı sere parmakla yap sonucu bıze yaz...ıhslahh en kıs azamand abıtıcek canım

günaydın kızlar.reglim dün bitti.egzersizlere devam edebilcecekmiyim diye korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı.önce beyaz mum denedim 5 dk kadar ardından.iki parmak kalınlığına getirdim mumu.bu arada emla kremde aldım.kremi sürdüm.5 dk sonra denedim 2 parmak kalınlığındaki mumu yarısına kadar yapabildim.ardından p..s denemesi yaptım.normalde ıslaklık konusunda bir problem yok bende ama.kremden sonra hiçbişey hissedemedim.ıslaklıkta doğru dürüst olmadı.neyse denedik.üstte p..s elimle ittirdim.eşim engel oldu.sanırım elimde tutmamdan rahatsız oluyor.olmadı neyse eşim üstetken denedik bu seferde p...si ittirmiyor beni kendine çekiyor.acı filan yok ama kendimi çok mu sıkıyorum ne eşim beni kendine çekiyor. çok uzun oldu ama ya biz bu işi nasıl yapcaz bilemiyorum.umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama olmuyor işte.yenen arkadaşları ve yapabilen herkesi tebrik ediyorum.helal olsun valla.

cnım benım hosgeldın aramıza....parmak egzersızını den derım ...hemen basla ılk bı sere parmakla yap sonucu bıze yaz...ıhslahh en kıs azamand abıtıcek canım

hoşbulduk cnm tşk. ederim cvpladığın için. ama parmak egsersizini nasıl yapıcam tam bilmiyorum anlatırmısın biraz. ben denedim ama olmuyo en fazla 1-1,5 cm giriyo parmağım canım acıyo bırakıyorum sanırım kızlık zarıma çarpıyo parmağım ve canım çok acıyo nasıl kurtulucam ben bu dertten yaa.. gittiğim doktor kızlık zarın bozulmamış demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…