• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu vaji de bir beyin hastalığı değil mi olmayan şeylere beynimiz nasıl umarsizca inanip bize bu sorunu actiysa bide mantar çıkarsa diye beyninde korku yaratirsan işin içinden cikmazsin arkadaşım çok stresli gördüm seni biraz rahatlayamaz misin.ayrıca sende zari gidenlerdensin ne güzel başarmış say kendini
Zar yırtılması diye bişey yok zar zaten açık bi yer sadece genişliyo, ilk ilişkideki kanama kasılmadan dolayı kas zedelenmesinden kaynaklanıyo,internette zarın resmine bakın ve korkmayın vajina girişi tırtıklı bi yapı ilk girişte o yüzden zorlanma oluyo zarla ilgisi yok biyolojik olarak resimlerine bakın

öncelikle tebrik ederim canim. kanaman falan olmadiysa esin prez... kullanarak devam edebilirsin bi kac keZ yapmanda vaji hafif genisliyo daha rahat olursun. tekrar denemede git gel yapabilirsin rahatlila
.
Kalın dediler zara yanı yuksek duvarrlydi her denediğimde deli gbi gerdiren bi et parmak masaji yapacam ama biseye takılıyordu parmağın dört ay bunu anlayamadan mal gbi canım yandı hep ve uc gun kanamam olmusdu sonra doktor aldı onu iki ay önce sonra bi bakdim gene yapamiyom hayal kırıklığı yalanlar aglama kirizleroi.dedim vajim hayırlı olsun doktor dedi beynin bunu kaç ayda acı olara görüyor falan şimdi evleneli yedi ayima girdim daha yeni bugün arkadaşın başardım yaziisi benim gözyaşlarım ve rabbime dualarim ile ve sprey ile iki dakika oturabildim üstüne inşallah normale döndüğü zamanlarında goruruZ

Zar yırtılması diye bişey yok zar zaten açık bi yer sadece genişliyo, ilk ilişkideki kanama kasılmadan dolayı kas zedelenmesinden kaynaklanıyo,internette zarın resmine bakın ve korkmayın vajina girişi tırtıklı bi yapı ilk girişte o yüzden zorlanma oluyo zarla ilgisi yok biyolojik olarak resimlerine bakın

Kaç çeşit zar var. Zar vajina girişini çevreleyen et ince et yanı doktor benm kini çizdi yüksek duvarliydi yanı tam esimle deniyoduk girmiyo gerdiriyordu tam giriş kısmına denk gelen yerde et fazla kapliyodu aldirdim onu ama herkesin farklı bnm uçgun kanadı ama yara yanı açık yara oluyo kan o et parçası yirtildigi esnedigi için kaniyo bence ama canimiz ona yanmiyo bizim sadece kaniyo

.
Kalın dediler zara yanı yuksek duvarrlydi her denediğimde deli gbi gerdiren bi et parmak masaji yapacam ama biseye takılıyordu parmağın dört ay bunu anlayamadan mal gbi canım yandı hep ve uc gun kanamam olmusdu sonra doktor aldı onu iki ay önce sonra bi bakdim gene yapamiyom hayal kırıklığı yalanlar aglama kirizleroi.dedim vajim hayırlı olsun doktor dedi beynin bunu kaç ayda acı olara görüyor falan şimdi evleneli yedi ayima girdim daha yeni bugün arkadaşın başardım yaziisi benim gözyaşlarım ve rabbime dualarim ile ve sprey ile iki dakika oturabildim üstüne inşallah normale döndüğü zamanlarında goruruZ
Canım benim ya beni de duygulandırdın :(

Canm aynisini yasadim doktora gittim eşantiyon kremlerden vermisti iki tane vajina icine sürmem icin ama ben çok süremedim ve 1 hafta iliskiye girme yara kapansin dedi suan iliski denersen canin daha cok yanar hicbirsey sürmesende 10 gün kadar bekle kendiliginden geciyor sonra ne kanama ne yara hiçbirşey olmuyor
Tamam hic denemicem kpanir fln dye denedk

Zeytinyağı sürekli kullanımda mantar yapıyo yazdığım kremlerde çok kayganlaştırıyo 1-fito krem bu krem tahrişleri onarıyo 2-bepanten cilt kremi buda kayganlaştırıyo bepantenin bikaç çeşidi var cilt kremi olanı al önce fito kremi sür üstüne bepanteni

Bana tahriş için fito krem verdi doktor. Katı duruyor ama sürdükten sonra yağ gibi oluyor eriyor

Kızlar benim kanama hala devam ediyor..sanırım ara vermemiz gerekecek..bu halde devam etmemiz sağlıklı olmayacaktır diye düşünüyorum.. doktorumla da görüşeceğim birazdan..

Can'ım tebrik ederim çok sevindim zaten sorunumuz benziyordu seninle çok şükür sen de aştın artık. İkinci denemeniz daha kolay olacaktır Can'ım her ilişkide ilerleme oluyor daha rahat oluyorsun. İlkinde benim de tamamı girmemişti 4. De tamamı girdi. Git gele de o Zaman başlamıştık. 2. DenemeniZde yapabilirsiniz git gel Git gel yaptıkça alışıyorsun zaten. Tekrar tebrik ederim:)
Çok teşekkür ederim cnm desteğin için çok saol sen olmasan belki bn sorunumda ısrarcı olup doktra gidemezdim umarım dediğin gibi olur ama bu kadarı bile omuzlarmdan koca bi yük kaldırdı :21:

Can'ım tebrik ederim çok sevindim zaten sorunumuz benziyordu seninle çok şükür sen de aştın artık. İkinci denemeniz daha kolay olacaktır Can'ım her ilişkide ilerleme oluyor daha rahat oluyorsun. İlkinde benim de tamamı girmemişti 4. De tamamı girdi. Git gele de o Zaman başlamıştık. 2. DenemeniZde yapabilirsiniz git gel Git gel yaptıkça alışıyorsun zaten. Tekrar tebrik ederim:)
Ay sen bide hamile misin çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah cnm :anneadayı:

Back
X