- 11 Ocak 2016
- 152
- 98
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.881
Nasıl anlattı doktor daha iyi bilir tabi cnm anlat öğrenelimBence yanılıyosun ben saygın mizackadıoğluna gitmiştim hiçte öyle anlatmadı
İnternete bak şekilleri diye vajina girişini çevrelediği ni gorursn çok bilgm yok doktorumn söylediği kdrBence yanılıyosun ben saygın mizackadıoğluna gitmiştim hiçte öyle anlatmadı
Uzuun bir aradan sonra tekrar merhaba.. bebegimi dogurdum ve yeniden calismalara baslamak istiyorum nasipse. Hepiniz gibi benim de destege ihtiyacim var :)
Evet..vaji liyken hamile kalıp mi dogurdun :)
Evet..
KIZLAAARRR ÇOK ŞÜKÜRRRRHAMİLEYİMM
Amin Allah razi olsunMaşallah allah analı babalı buyutsun,
EVET CANIM ARALIK ATLATTIĞIM ZAMAN HAMİLE KALDIMVaji yi atlatıp mi hamile kaldın .. gözün aydinnn :)
EVET CANIM ARALIK ATLATTIĞIM ZAMAN HAMİLE KALDIM
CANIM SABIR AZİM VE DUA :) EGZERSİZLERİ YAPIN BEYNIDE IKNA EDIN YAPMIŞ GİBİ KOMUT VERİNNasıl atlattin varmı püf noktası öneri vs
CANIM SABIR AZİM VE DUA :) EGZERSİZLERİ YAPIN BEYNIDE IKNA EDIN YAPMIŞ GİBİ KOMUT VERİN
YOK CANIM SADECE VAZELİN KULLANDIMKas gevşetici krem sprey vs kullandin mi peki cnm
Ne kadar güzel hamile mi kaldın çok sevindim ya hayırlı evlat olur inşallahYOK CANIM SADECE VAZELİN KULLANDIM
Bnce ypma cnm bndede kanama yoktu denedm aksam kanadi ara ver 2 gn dhaArkadaşlar dün öğleden bu yana hiiç kan - leke vs görmedim. Bu akşm deneme yapmamızda problem olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?