- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.061
Bak madem dokunmasina izin veriyorsun ilk boğum aldin o zaman devam et esinle egzsersiz yapmaya kendin yapamiyorsan yani yapabiliyorsan kendin yapip alış tabi önceAmin. Evet gerçekten sizde benim gibi çok zor durumdasınız. Benim dokunmayla ilgili sorunum yok dokunmasına izin veriyorum. Geçen gün de sadece dokunacak sandım parmağını girdirmiş tek boğum ilerletebildi çok sert ilerlemiyo dedi. Bilmiyorum ben de ne yapacağımı açıkçası. Benim de evliliğim tehlikede sürekli kavga huzursuzluk dediğim gibi işten eve gitmek istemiyorum.
Evet denedim ama ne parmakla ne de aparatla kendim yapamiyorum dedigim gibi 1 kere esime yaptirdim onda da zarim gitti ikinci sefer de daha cok zorlandim belki de yeri tam iyilesmemisti bilmiyrm simdi tekrar cesaretim kırıldıCok ertelemissin canim ya esin yine sabirli davranmis gercekten sen neden egzersiz yapmiyorsun peki hic denedin mi
Ad
AdaniS canim bebisin hayirli olsun :) buyumustur abla olmustur artikbir ben kaldim.galiba yenemeyen :) ben de yapicam artik cok istiyorum..
Canm zar gittikten sonrasi inan daha kolay ben ilk zarim gittikten sonra bayilmis burda öyle bir yorum yazmistim ki herkes korkmustu bende parmakla yapamyrm sende aparat hazrla esine haber verme al aynayi karsina ikin itmeye calis inan bana yapicak ve kendinde sasiricaksin esinin parmagi daha zor ben zarim gittikten sonra ilkinde esimin parmagini aldim sonra alamadim mesela esim bana kizip yatagi ayirinca inat ettm hirs yaptim ve 3 egzersizle yendim kendine güven ve dene l7tfenEvet denedim ama ne parmakla ne de aparatla kendim yapamiyorum dedigim gibi 1 kere esime yaptirdim onda da zarim gitti ikinci sefer de daha cok zorlandim belki de yeri tam iyilesmemisti bilmiyrm simdi tekrar cesaretim kırıldı
Normalde parmağı girdircem dese hayatta duramazdım ki sadece dokunacak sandım. Kendim yapabilirim ama inş umutluyum. Sen de biraz toparlanmaya çalış bence. Karamsarlığı bırakmamız lazım. Yapabilirim dememiz lazm. Hiçbirimiz mutsuz olmak için evlenmedik bunu haketmiyoruz.Bak madem dokunmasina izin veriyorsun ilk boğum aldin o zaman devam et esinle egzsersiz yapmaya kendin yapamiyorsan yani yapabiliyorsan kendin yapip alış tabi önce
Bende öyle dyodum ama yapılabiliyomuşben de bu problemi yaşıyorum. 5 aylık evliyim ve halen olmadı
yazılanları okudum ama uygulayabileceğimi hiç sanmıyorumm. İstanbulda bayan bir psikolog önerebilecek olan varmı acaba?
inşallah. bu durum hayatımızı çok etkilemeye başladı. Umarım en kısa zamanda çözerim.Bende öyle dyodum ama yapılabiliyomuş
Aynen öyle çok.etkiliyo malesef. Bende henüz çözmüş değiliminşallah. bu durum hayatımızı çok etkilemeye başladı. Umarım en kısa zamanda çözerim.
Denemişsin aslında. Cesaretli olup yapabilirsinBende egzersizlere baslaycam ama.nasil.yapcam nasil olcak nasil yapcam bilmyrm.4 aylik evliiym bende 2 ay önce ilk.birleşmemiz oldu.gecen haftada esim parmaginj soktu hic acimadi ama yine de cesart bulamurm.akil verin bana .. Cikmaz yolda gibiyim
Aynen biraktigin gibiyim, ilk denemdmi bu gece yapmaya calisicam :) 40imiz bugun cikti, aylardir bu ani bekliyorumKuzum benim, çok sağol, evet büyüyor her gün, her dakika, çok şükür, rabbim isteyen herkese nasip etsin :) 5. ayın içinde, nasıl geçti zaman anlamadım.
O nasıl söz birtanem, tabii ki yeneceksin, yapacaksın, başaracaksın herkes gibi, hangi aşamaya geldin?
Aynen biraktigin gibiyim, ilk denemdmi bu gece yapmaya calisicam :) 40imiz bugun cikti, aylardir bu ani bekliyorumparmakla baslicam, olmazsa aparat..
Bence egzersiz en kolayi bi cesaret de ve basla gerisi corap sokugu asul zor olan kontrolu birakmak ve p..s kabullenmek offffffHerkes yenmedi bende varim ve ben daha egzersiz bile yapmaya cesaret edemiyorm bi turlu küçük geliyo vajinam bana nasil sokaym oraya biseu diyorm..biliyorm giriyo kac kişi yas egzersiz vs ama yine de bana imkansz geliyoo ..yardm edinn nasl.oluyor bu is cok üzgün durumdaym
Nasik yaa anlayamiyorm nasik giriyo küçücük yereBence egzersiz en kolayi bi cesaret de ve basla gerisi corap sokugu asul zor olan kontrolu birakmak ve p..s kabullenmek offffff
Benim dokunmayla alakalı bi sorunum yok dokunuyorum ama parmak yapabilir miyim ya da başka herhangi bi aparatla bilmiyorum. Bi de egzersiz yaparken hiç deneme yapmamak gerekiyo galiba yanlış anlamadıysam öyle mi
Anlattiklarinda kendimi gördüm benim esimde cok anlayışlı ama 1.5 yil oldu artik onun da sabri tükendi bende 42 kiloyum esim 96 idi en son beni de hep korkuttular cok zayifsin nasil yapacaksın o isi nasil dayanacaksin diye simdi o bilinç altima yerleşen kirli bilgilerin ceremesini cekiyorum doktora gittim kac defa bu isin kiloyla boyla bi alakasi yok dedi orasi cok esnek bi yapıya sahip ve senin de fiziksel olarak cinsel birlesme gerceklestirmen icin uygun dedi ama gelde bunu benim beynime anlat iste o gereksiz sacma sapan yanlis bilgiler yerlesmis kafaya atmasi da zor oluyo Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?