Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bak madem dokunmasina izin veriyorsun ilk boğum aldin o zaman devam et esinle egzsersiz yapmaya kendin yapamiyorsan yani yapabiliyorsan kendin yapip alış tabi önce

Cok ertelemissin canim ya esin yine sabirli davranmis gercekten sen neden egzersiz yapmiyorsun peki hic denedin mi
Evet denedim ama ne parmakla ne de aparatla kendim yapamiyorum dedigim gibi 1 kere esime yaptirdim onda da zarim gitti ikinci sefer de daha cok zorlandim belki de yeri tam iyilesmemisti bilmiyrm simdi tekrar cesaretim kırıldı

Ad

AdaniS canim bebisin hayirli olsun :) buyumustur abla olmustur artik bir ben kaldim.galiba yenemeyen :) ben de yapicam artik cok istiyorum..

Kuzum benim, çok sağol, evet büyüyor her gün, her dakika, çok şükür, rabbim isteyen herkese nasip etsin :) 5. ayın içinde, nasıl geçti zaman anlamadım.

O nasıl söz birtanem, tabii ki yeneceksin, yapacaksın, başaracaksın herkes gibi, hangi aşamaya geldin?

Evet denedim ama ne parmakla ne de aparatla kendim yapamiyorum dedigim gibi 1 kere esime yaptirdim onda da zarim gitti ikinci sefer de daha cok zorlandim belki de yeri tam iyilesmemisti bilmiyrm simdi tekrar cesaretim kırıldı
Canm zar gittikten sonrasi inan daha kolay ben ilk zarim gittikten sonra bayilmis burda öyle bir yorum yazmistim ki herkes korkmustu bende parmakla yapamyrm sende aparat hazrla esine haber verme al aynayi karsina ikin itmeye calis inan bana yapicak ve kendinde sasiricaksin esinin parmagi daha zor ben zarim gittikten sonra ilkinde esimin parmagini aldim sonra alamadim mesela esim bana kizip yatagi ayirinca inat ettm hirs yaptim ve 3 egzersizle yendim kendine güven ve dene l7tfen

Bak madem dokunmasina izin veriyorsun ilk boğum aldin o zaman devam et esinle egzsersiz yapmaya kendin yapamiyorsan yani yapabiliyorsan kendin yapip alış tabi önce
Normalde parmağı girdircem dese hayatta duramazdım ki sadece dokunacak sandım. Kendim yapabilirim ama inş umutluyum. Sen de biraz toparlanmaya çalış bence. Karamsarlığı bırakmamız lazım. Yapabilirim dememiz lazm. Hiçbirimiz mutsuz olmak için evlenmedik bunu haketmiyoruz.

1 Parmak 2 boğum alıyorum hatta daha ileri sokuyorum. Çok yanıyo ya ne yapacm nasıl yanmasını önlediniz.

ben de bu problemi yaşıyorum. 5 aylık evliyim ve halen olmadı
yazılanları okudum ama uygulayabileceğimi hiç sanmıyorumm. İstanbulda bayan bir psikolog önerebilecek olan varmı acaba?

Bende egzersizlere baslaycam ama.nasil.yapcam nasil olcak nasil yapcam bilmyrm.4 aylik evliiym bende 2 ay önce ilk.birleşmemiz oldu.gecen haftada esim parmaginj soktu hic acimadi ama yine de cesart bulamurm.akil verin bana .. Cikmaz yolda gibiyim

Denemişsin aslında. Cesaretli olup yapabilirsin

Aynen biraktigin gibiyim, ilk denemdmi bu gece yapmaya calisicam :) 40imiz bugun cikti, aylardir bu ani bekliyorum parmakla baslicam, olmazsa aparat..

Aynen biraktigin gibiyim, ilk denemdmi bu gece yapmaya calisicam :) 40imiz bugun cikti, aylardir bu ani bekliyorum parmakla baslicam, olmazsa aparat..

Aaa hakikaten bebişin vardı senin, öpüyorum onun minicik ellerinden, kokla benim için onu, misler gibi kokuyordur şimdi güzel melek..

Hadi bakalım, olacak bu iş, kaldığın yerden ertelemeden devam et birtanem, dualarım hepinizle..

Kizlar bende buraya bikac ay once bayagi bi takiliyodum psikologa da gidiyorm halaaaa buradi getckten cok cesaret veriyo en son p..s basi aliodm smdi gayet rahat o kdr yapuorm ve parmakla esimle zevk alabiliyorz sma bn son asamada kaldm smdi o sekilde yaparak bebek istiyorm cok tuhaf deilmi bi umit iste daha fazla ilerleyemiyorm bnle syni durumda olan herkes yendi bi ben boyle

Herkes yenmedi bende varim ve ben daha egzersiz bile yapmaya cesaret edemiyorm bi turlu küçük geliyo vajinam bana nasil sokaym oraya biseu diyorm..biliyorm giriyo kac kişi yas egzersiz vs ama yine de bana imkansz geliyoo ..yardm edinn nasl.oluyor bu is cok üzgün durumdaym

Bence egzersiz en kolayi bi cesaret de ve basla gerisi corap sokugu asul zor olan kontrolu birakmak ve p..s kabullenmek offffff

Benim dokunmayla alakalı bi sorunum yok dokunuyorum ama parmak yapabilir miyim ya da başka herhangi bi aparatla bilmiyorum. Bi de egzersiz yaparken hiç deneme yapmamak gerekiyo galiba yanlış anlamadıysam öyle mi

sen önce düzenli şekilde kegelleri yap ve kaslarını güçlendir 2 saat ara ile 10 kez yapacaksın toplamda 60 kez olacak günde
dokunmada sıkıntı yoksa ayna ile iyice incele orada göreceğin minik vajina deliğini keşfetmeye çalış
çünkü aslında o kadarda minik değil zamanla göreceksin..
ayrıca dokunamayanlar bile parmak egzersizi yaptığına göre sen niye yapamayasın??

canım benimde eşim biraz kilolu ben yenmiş biri olarak söylüyorum kilo ile hiiiiçççç alakası yok bu durumun,olsa bana olurdu herhalde bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…