- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #20.741
tabıykı acılıyor...hem bak gene dıyorum oyle yırtılma falanda olmuyor at bunları kafandan ..sen basraıcaksın..kendıne ınan ...egzersız yapıyomusnilişkiye girdikçe açılıyor mu gerçekten?
tabıykı acılıyor...hem bak gene dıyorum oyle yırtılma falanda olmuyor at bunları kafandan ..sen basraıcaksın..kendıne ınan ...egzersız yapıyomusn
gecmıs olsun canım...bu arada aksadı şu fıtık ortaya çıkınca.emar,annemin hastalıgı filan derken hiç düşünmedim,yapmak da istemedim.ece şey demişti mumu pamuga sar streçle diye.onu yaptım,onla deniyorum,hepsi girmiyor,uç kısmı giriyor...
Oklavalar tepemde kırılacak en iyisi hemen bu akşam tekrar cesaretlenip başlamak. Ramazan ayı girmeden güzel haber vermek istiyorum. Ramazan ayında egzersiz zor olur çünkü... Kızlar sağolun ...Seviyorum sizi yaa... Her nerdeyseniz ve her kimseniz seviyorum...Kırın oklavayı tepemde eğer bu hafta sonu da ertelersem...Erkek parfüm içinde Adidas in kokusu çok spor...Ama ben olsam ya ince kotlardan pantolon alırım yada Basketbol topu filan alırım, parfüm biter ama o yıllarca kalır yada futbola ilgi duyuyorsa futbol topu alırım yada granpon ayakkabı değiştirme etiketi ile beraber... Benim ki sporcu olduğu için aklıma başka hediye gelmiyor...
merhabalar ben aranıza yeni katıldım benimde başımda ne yazık ki bu vajinismus derdi eşimle 1 buçuk aydır ilişkiye giremiyoruz benim derdim bekaretin bozulması sırasında çok acıyacak olmasından korkmam kendimi çok kötü hissediyorum eşim çok anlayışlı davranıyor ancak onun da sabrı tükenmek üzere sanırım ve ben onun hayatını gaspetmiş gibi hissediyorum psikiyatriste bilan gidemiyoruz çünkü evliliğimiz çevremizden gizli bana önerebileceğiniz bir şey var mı?
araya giren çok şey oldu.aksadı.sadece başı giriyor biraz,gerisini alamıyorum.yırtılcak diye korkuyorum.her denemeden sonra o eski yırtılan yer yine aşınıyor.kanıyor hafif.
mona roza mum ustune pamuk zor geliyorsa sadece pamugu SIKISTIRIP strechle sarip deneyebilirsin bak o zaaman rahat oluyor
gecmıs olsun canım...
ucu gırdımı ıkınmanı tavsıye ederım ....cok ıse yarıyor ve gevsemek ıcın nefes alıp ver ...buda cok yararlı...
sagolasın inşallah geçer.
evet ıkınınca açılma oluyor orada ama benim içim bu tuhaf oluyor.özellikle çıkartırken de kamaşıyor.size de oluyor muydu?
1.5 aylık evliyim ve malesef üzülürek söylüyorum sanırım bende vajiliyim.. ve çok korkuyorum ne yaparsam yapayım bi türlü kasılmalarıma engel olamıyorum.. ilk başlarda sürekli ağlıyordum. kriz geliyordu. son iki haftadır biraz daha alıştım sanırım. sürtünme ile s...meye izin veriyorum. ama sırf eşim için. bu ay reglimde gecikti. zevk sıvısından hamile kalınır mı diye korkumda başladı şimdi... :a015:
evet oluyodu ben egzersize devam ettim penis boyutunca biseyle o zaman duzeldi zamanla
çok teşekkür ederim monaroza desteğe çok ihtiyacım var kimseyle paylaşımıyorum bu sorunumu. regl de gecikti düğünden önce doğum kontrol ilacı kullandım ilk kutu bitince bıraktım acaba o mu düzensizleştirdi regl mi? vajiyi yenmeden bebek falan hiç istemiyorum.gerçekten çok zor bi hastalık.evliliğimin ilk günleri oldukça kötü anılarla doldu bu hastalık yüzünden.
bence korkma gıtmeye cunku sen ıstemezsen alttan bakmaz ..bend ecok kokruyordum bakacak dıye hazırdım ama ..dr. kıyamadı galıba bakmadı alttan sole durumunu nalat bakmıyolr
alet mi sokup bakıyor yoksa parmağıyla mı?
:a015:canım bahsettiğin çayları içmeye çalışıcam. bitki çaylarını pek içemem ama ne yapalım tek regl olayımda bu gerginlikten kurtalayım.. adet söktürücü ilaç içsem aynı etkiiyi görürmüyüm acaba.
bu arada egzersizleri çok güüzel açıklamalı anlatmışın. fakat ben o bölgeme hiç bi şekilde ne dokunabiliyorum ne de dokunulmasına izin veriyorum parmak egzersizini burda okumuştum daha önce denemek iistedim ama ne mümkünn. eşime yaptırayım belki kendim yapamıyorum dedim ama o dokununcada ben ağlama krizine girmeye başlıyorum. hatta bacaklarım tir tir titriyo o da doğal olarak herşeyi bırakıyor. parmak egzersizi dışında başka ne yapabbilirim alkol bile aldım sarhoş olursam olur belki die ama sarhoş oluncada eşim beni lavabodan çıkartamadı bu sefer. uyku hapı alayım ya da anestezi verilsin diyorum o kadar çaresiz hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?