• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler:KK54: bence ilk egzersiz için çok iyi ilerlemişsin ben ilk egzersizde hiç bişey sokamamaştm bir hafta sonunda yapabilmiştim, o boşlık parmağının ikinci boğumda oluyor, parmakla yapsan o boşluğu hissedersen girerken dar bi kısım var orayı geçince genişliyor haliyle kalemle bunu hissedemezsin insan eli gibi olmuyor, ama o boşluk denen yere kalemde ulaşmıştır merak etme, bende dün ilk defa uyuşturucu sprey denedm ve ilk defa 2 parmak alabildim ve kanamam oldu bugünde devam etti hayatm en değişk duygusuydu
Benim de esimin 2 parmagi girdiginde kanamam olmustu senin de zarin gitti galiba daha kolay olur bundan sonra inşallah Allah kolaylik versin hepimize kursun kalemi işaret parmagi boyunda aliyorum ben şükür yarin yine yapabilirsem kalinlastirmayi düşünüyorum

Kızlar bende mart gelini oldum çooook mutluyummm darısı inşallah sizlereee sakın korkmayın egzersizden hiçbir farkı yok gerçekten ben rimelden sonra öylesine deniyim dedin ve oldu hic bisey hissetmedim benim kanamamda olmadı umarım devamı gelir:KK73::KK73::KK73:
Tebrik ederim canim darısı bizlere insallah mutluluklar dilerim

Benim de esimin 2 parmagi girdiginde kanamam olmustu senin de zarin gitti galiba daha kolay olur bundan sonra inşallah Allah kolaylik versin hepimize kursun kalemi işaret parmagi boyunda aliyorum ben şükür yarin yine yapabilirsem kalinlastirmayi düşünüyorum
Hiç merak etme yaparsın , egzersizde gerileme diye bişey yok hep bi ileriye gidyorsun şuan için bu boyda alman yeterli yavaş yavaş kalınlaştr , arada parmakda dene parmak kesinlikle bana daha kolay geldi başta parmağı çok itici bulama ragmen, ilerleyen zamande kalınlık artınca zorlanırsan benm gibi spreyle halledersin spreyin işe yarayacağını düşünmüyordm ama benm için mucize oldu 2 parmağı uzun zamandır sokamamıştım bu arada 313 fatiha okuyarak bu işin kolaylaşması için dua okumanıda tavsiye ederm:KK5:

Arkadaşlar ben yapabildiysem hepiniz yaparsınız ben 3-4 gündür egzersiz yapıyordum isaret parmagimla rimeli alabiliyordum ki basta onlardada zorlaniyordum bugün rimelle egzersiz yaparken esime deneyelim dedim o da kabul etti ve arada cok fark olmasına rağmen oldu ve kesinlikle egzersizden bi farkı yoktu hic korkmayın lütfen umarım en yakın zamanda darısı hepinizin basina olur bu arada ben anestol krem kullanıyordum sadece kesinlikle cok faydali oluyor

Kızlar Mart Gelinlerinee bir yenisi daha:KK200:
6 aydan sonra ilk defa oldu:KK73::KK73:
Hani diyolar ya nasıl oldu anlamadık aynen öyle nasıl oldu inanın anlamadım HoppaHoppa
Darısı hepinizin başına sadece biraz istek :KK73::KK73:
Bana yardımcı olan adını bile sayamayacagım kadar cok insan hepinize cok cok cok teşekkür ederim hayatımı evliligimi kurtardınız :oops::KK200:

Kızlar Mart Gelinlerinee bir yenisi daha:KK200:
6 aydan sonra ilk defa oldu:KK73::KK73:
Hani diyolar ya nasıl oldu anlamadık aynen öyle nasıl oldu inanın anlamadım HoppaHoppa
Darısı hepinizin başına sadece biraz istek :KK73::KK73:
Bana yardımcı olan adını bile sayamayacagım kadar cok insan hepinize cok cok cok teşekkür ederim hayatımı evliligimi kurtardınız :oops::KK200:
Tebriklerrr çokkk mutlu oldumm :)

Back
X