- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #208.681
Çok güzel, umut verici ve bizleri gerçekten gaza getirici bir başarı hikayesi :) inşallah bende buraya yazacağım hikayemi.. yaklaştığımı hissediyorum. Allahın izniyle başaracağım. İsteğim tam. Artık bende mutlu olmak istiyorum..Arkadaslar ben 10 gün önce yendim yenmek isteyen korkan henüz birşey yapamayan arkadaşlar için yazmak istedim. Bende hepiniz gibiydim neredeyse 6 ayımı yapamam diyerek ve buradakileri okuyarak gecirdim doktora bile gitmiyordum neredeyse her gece sinir krizleri geciriyordum eşimle stresten dolayı sık sık tartışıyorduk. Bir gün burdakileri okurken bi dahaki adetim bittiği gün bunu yenicem dedin ve egzersizlere basladım. Önce serçe parmağımla basladim 2 gün hic yapamadim agladim üzüldüm sonra üçüncü gün oldu işaret parmagını denedim çok yanma oldu başta alamadim anestol pomadla denedim ve onuda rahat aldim sonra rimeli eldivene gecirdin o da oldu ertesi gün rimele 3 kat havlu kağıt sarip önce örgü eldivene sonra ameliyat eldivenine gecirdim baktım o da oldu. Yönünü bulunca kolay olduğunu farkettim sonra eşime denemek istiyorum dedim 1 hafta olmamıstı egzersizden sonra onada anestol sürdüm ve yavaşca oturdum üstüne ve baktım tamamı icimde ilk seferde git gel yapamadim ikincide yine yapamadim ücüncüde git gelide yapabildim şu an adet oldum yani hedefimden önce başarmış oldum adetten sonrada anestolsüz denicem. Hepinize tavsiyem kendinize inanin kendinizi eksik hissetmeyin cünkü degiliz. Biz cok degerli ve özel yaratılmış varlıklarız çok güçlüyüz ve inanın p.... ve vajina birbiri icin yaratılmış egzersizden daha kolay olucak hersey. Hic bi sey bizim kendimizi kadın hissetmemizden ve anne olmamızdan önemli değil. Ben hepinize güveniyorum hepiniz başarıcaksınız inşallah sadece birazcik cesaret ve kendinize güven lazım güzel haberlerinizi bekliyorum inşaallah :)