Bende sizin gibi egzersize karsi cok olumsuzdum yapamam diyodum hep ve dua ediyordum sadece ama kendiliginden de olmuyo canim malesef sihirli bi değnek gelip dokunmuyo uğraşmak çaba sarfetmek gerekiyo tabi ki duamizi edicez herzaman Rabbim den dileyecegiz bu durumu yenmeyi ama biz çaba gösterecegiz ki Rabbim de yardim edecek dualarimiz kabul olacak inşallah hicbisey yapmdan oylece bekleyerek sadece zaman kaybediyoruz malesef inan bana seni cok iyi anliyorum 20 aylik evliyim ve yaklasik 20 aydir da bu topigi takip ediyorum ama bir türlü egzersize cesaret edemiyordum herkes ugrasip egzersiz yaparken ben sadece okuyordum başaran kisiler den cesaret alip belki yaparim diye bekliyordum duydugum bütün uyusturucu ilaclari alip deniyordum ama bir türlü egzersiz yapmak istemiyordum bir iki sefer denemeye kalktim oraya bisey deydirdigim an huylaniyordum ve hemen bacaklarimi kapatıp yok yapamicam diyip bırakıyordum esimle de iyice problemlerimiz artti tabi bu süre zarfinda eşim patlamaya hazir barut gibi geziyordu etrafta en ufak bahane yetiyor gerginlik cikmasina çünkü adamda doldu aylardir icine ata ata sabrede ede onun da piskolojisi bozuldu nihayet silkelenip bundan 1 ay önce egzersizlere basladim bende cok şükür bu sefer yapıcam dedim hemen pes etmeyecegim diyerek basladim ilk başta zorlandim tabi yine ayni rahatsiz oldugum hissi yasadim ama geri cekmedim bekledim arkadaslar öyle tavsiye ediyordu oyle yaptim normalde 5 dakika bile ugrasmamistim diğer denemelerimde hemen vazgecmistim bu sefer bekledim o rahatsiz oldugum hissin gecmesini ve sakinlesmeye çalıştım sonra derin nefes alip muma üfler gibi vermeye basladim ve verirken yavas yavaş ittirdim gercekten de söyledikleri gibi kayıp gidiyodu acı filan yoktu cok mutlu oldum tabi zaten bi kere yapabildiğini görünce daha cok artiyo cesaretin ve kendine güvenin geliyo bundan önce hep ön yargiyla basladigim icin yapamiyor musum bi de sürekli erteliyordum tabi bugün yarin diye diye 20ay gecti zaman su gibi akiyo inan bana yapamasam ben yapamazdim senin benden hic bi farkin yok sende yapabilirsin bana da boyle söylüyorlardi ama uygulamiyordum ikna olmuyordum bir türlü şimdi diyorum dikkate alsaymisim keske lütfen sende daha fazla zaman kelaybetmeden söylediklerimize dinle ve yapabilecegine inan Allah yardimcin olsun