Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum sayfayı süreki takip ediyorum ancak üye olmak bugün aklıma geldi

belkide sıkıntımı paylaşmanın bana iyi geleceğini düşündüm biliyorum ki benim gibi aynı dertten muzdarip bi çok arkadaş var ancak sitede bu vajinusmus denen illeti yenenleri görünce onlar adına seviniyor kendi adıma üzülüyorum bir tek ben mi yenemiycem diye

biliyorum ki vajinusmus tedavisi yüzde 99 tedavi edilebilir bi psikolojik rahatsızlık..ancak sizler beni iyi anlarsınız o yüzde 1 lik olmayacak korkusu yapamama korkusu daha baskın maalesef.psikologada gitmeyi istemiyorum.burda bu rahatsızlığı çözen herkes gibi bende çözmek istiyorum.bu arada bir aylık evliyimm eşimle evlenmeden öncede denemelerimizde başarısız oluyodukk evlendik hala başarısızız.ben penisin bi kısmını içime almaya izin veriyorum ama tamamı mümkün değil gibi görünüyo.sürekli araştırıyorum bu rahatsızlık hakkında doktor kadar bilgi edindim neredeyse.ama başaramıyorum olmuyo olmuyo olmuyo

bugün parmak egzersizi deneyeyim dedim.oda aynı şey sonuçta oraya bişey girmesini istemiyorum parmak yada penis farketmiyo yani

biraz gevşedikten sonra sadece penisin baş kısmını alabiliyorum eşim ise alamıyosun sana öyle geliyor diyor.kendime olan güvenim sarsıldı iyice kendimi artık tam anlamıyla kadın gibi hissetmek istiyorum herkesn güle oynaya anlattığı doğal bişeyi ben neden yapamıyorum neden imkansızlaştırıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz bana da